Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (884. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 882883884885886
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kısıtlı bi bütçem var.Bi cep telefonu almak istiyodum ve uzun zamandır düşünüyodum.İlk başta 6700 Slide alcaktım.Bol bol deplasman yaptığımız için foto,video özellikleri iyi düzeyde olmalıydı.6700 Slide ta bunların hepsi vardı ama tek eksiği Wlan'dı.Bende bi telefon aldımmı ömrü bitene kadar kullanırım.O yüzden Wlanda olsun ki eksiklik hissetmeyeyim dedim.Şimdi n82 yi araştırırken buldum ve kafam karıştı.Bizim laz bi arkadaştada vardı biraz kabaca bi telefon ama özellikleri gayet iyi.Fakat fiyat konusunda kimseden tam bilgi alamadım.N82 nin şu anki sıfır fiyatı ne kadardır?
    Peşin parayla alsak fiyatta ne gibi değişim olur?
    Cevaplarsanız çok sevinirim,bir haftaya kadar bütçeye uyarsa eğer alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akigo1970

Arkadaşlar kısıtlı bi bütçem var.Bi cep telefonu almak istiyodum ve uzun zamandır düşünüyodum.İlk başta 6700 Slide alcaktım.Bol bol deplasman yaptığımız için foto,video özellikleri iyi düzeyde olmalıydı.6700 Slide ta bunların hepsi vardı ama tek eksiği Wlan'dı.Bende bi telefon aldımmı ömrü bitene kadar kullanırım.O yüzden Wlanda olsun ki eksiklik hissetmeyeyim dedim.Şimdi n82 yi araştırırken buldum ve kafam karıştı.Bizim laz bi arkadaştada vardı biraz kabaca bi telefon ama özellikleri gayet iyi.Fakat fiyat konusunda kimseden tam bilgi alamadım.N82 nin şu anki sıfır fiyatı ne kadardır?

sanırım 600 civarında alabilirsin yalnız mağazalarda bulamayabilirsin üretimi durduruldu.
    telefonu 2 senedir kullanıyorum herhangi bir sorunu yok.yalnız hergün şarza takmayı göze alıyorsan al.kesinlikle 1 günü geçmiyor ,gerçi benim pil 2senelik ama başlardada çok fark yoktu.bide kullanımdan dolayı kasa soyuluyo (yön seçim tuşları üzeri ve ekran camının olduğu parça soyulmuş durumda).uzun kullanacaksan ki öyle diyorsun bunları dikakte almanı öneririm.
    babamda n79 var piili gayet güzel gidiyo özellik olarak aynı gözüksede işlemcideki farkılıklardan dolayı yavaş geldi bana .mesela tv ye bağladığın zman n82de en ufak bir kasılma olmuyor.ama n79 u bağladığın zman galeri donuyor.resimleride çok seri açamıyor.ve foto kalitesi olarak n82deki xenon flash bariz bi fark yaratıyor .neyse karşılaştırma için başlıklar mevcut zaten kendi kişisel yorumum budur son karar senin .

• quote:

Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.

quote:

Orijinalden alıntı: Akigo1970

Arkadaşlar kısıtlı bi bütçem var.Bi cep telefonu almak istiyodum ve uzun zamandır düşünüyodum.İlk başta 6700 Slide alcaktım.Bol bol deplasman yaptığımız için foto,video özellikleri iyi düzeyde olmalıydı.6700 Slide ta bunların hepsi vardı ama tek eksiği Wlan'dı.Bende bi telefon aldımmı ömrü bitene kadar kullanırım.O yüzden Wlanda olsun ki eksiklik hissetmeyeyim dedim.Şimdi n82 yi araştırırken buldum ve kafam karıştı.Bizim laz bi arkadaştada vardı biraz kabaca bi telefon ama özellikleri gayet iyi.Fakat fiyat konusunda kimseden tam bilgi alamadım.N82 nin şu anki sıfır fiyatı ne kadardır?

sanırım 600 civarında alabilirsin yalnız mağazalarda bulamayabilirsin üretimi durduruldu.
    telefonu 2 senedir kullanıyorum herhangi bir sorunu yok.yalnız hergün şarza takmayı göze alıyorsan al.kesinlikle 1 günü geçmiyor ,gerçi benim pil 2senelik ama başlardada çok fark yoktu.bide kullanımdan dolayı kasa soyuluyo (yön seçim tuşları üzeri ve ekran camının olduğu parça soyulmuş durumda).uzun kullanacaksan ki öyle diyorsun bunları dikakte almanı öneririm.
    babamda n79 var piili gayet güzel gidiyo özellik olarak aynı gözüksede işlemcideki farkılıklardan dolayı yavaş geldi bana .mesela tv ye bağladığın zman n82de en ufak bir kasılma olmuyor.ama n79 u bağladığın zman galeri donuyor.resimleride çok seri açamıyor.ve foto kalitesi olarak n82deki xenon flash bariz bi fark yaratıyor .neyse karşılaştırma için başlıklar mevcut zaten kendi kişisel yorumum budur son karar senin .

Hergün sarj olayı kötüymüş,uzak deplasmanlara giderken bi ton video,foto çekilcek üstüne bide nete girmek gerekcek.O zaman bi gün bile dayanmaz sarjı
    İyice araştırayımda millete madara olcaz yoksa

• N85'e de bir bakın isterseniz. Ya da 6220 Classic veya Sony Ericsson C901'e bakın. Fakat 6220 Classic ile C901'de kablosuz internet yok.
  • @Akigo1970

Kardeş bulabilirsen N82 yi tavsiye ederim batarya o kadarda kötü değil aslında çok aşırı yüklenirsen 1 günde biter tabi ama normal kullanımla 2 gün gider. Özellik olarak aradığın herşey var N82 de.
    N82 nin haricinde N79-N85-N86 modellerine de bakabilirsin.
  • N82! Benim hayal telefonum. 1 yıl kullandım N82'yi ve bir arkadaşım çaldırdı. Çok hızlı, çok kullanışlı bir telefondu. 3 boyutlu menüsünde sırf o görüntü hoşuma gittiği için dolaşırdım :)

Navigasyon olarak garmin yüklemiştim, saniyeler içerisinde devreye giriyordu. Office programları bulmak ve kullanmak çok kolaydı. Çok güzel oyunları vardı. Hele o kamerası, he o video çekimleri... Zifiri karanlıkta çektiğim resimler gündüz gibi net çıkıyordu. Böyle harika bir telefona doyamadan elimden gitmesine çok üzülmüştüm.

Şimdi geniş ekran ve dokunmatik sevdasına 5800xm kullanıyorum ama N82'den aldığım tadı asla alamadım.
  • N82nin sifiri hic bir yerde yok. Almayi dusunuyorsnaiz 2. el alicaksinzi temizini 350 Tl den de cok evrilmez 2. elinede. Yurt disindan ebya ustunden yuksek mahli batarya getirseniz o zaman sarj suresi 9 gun beklemeye kadar cikabilir. Tecrubeyle sabittir.
  • Selamlar, bu telefonun kendi kamera yazılımı yerine fotoğraf ve/veya video çekecek alternatif program bilen var mı acaba?
  • arkadaşlar telde garmin yüklü ama uygulamalarda bulamadığımdan çalıştıramıyorum.. nasıl kullanırım garmini tekrar tskler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolnikov77 -- 10 Temmuz 2010; 12:45:14 >
  • Dün gittim Nokia Satış Merkezine sordum N82 fiyatını.Adamlar 1,118 TL fiyat çekti.Ne yaptın başkan dedim bizim arkadaş kaç ay evvel 600 küsura aldı.

Bu telefonun özelliklerine hasta kaldım abiler,varmıdır bu özelliklere sahip 500 liralık bi bütçeyle alınabilcek bi telefon(zor gibi ama)
  • quote:

Akigo1970

Dün gittim Nokia Satış Merkezine sordum N82 fiyatını.Adamlar 1,118 TL fiyat çekti.Ne yaptın başkan dedim bizim arkadaş kaç ay evvel 600 küsura aldı.

Bu telefonun özelliklerine hasta kaldım abiler,varmıdır bu özelliklere sahip 500 liralık bi bütçeyle alınabilcek bi telefon(zor gibi ama)

600 Lira civarında N79 bulabilirsin heralde.
  • 70 günden beri N82 servisten gelemedi, yazıklar olsun...

Pazartesi arayıp, kalaylayacağım artık.
  • Hoca naptın 70 gündğr.. yasal süreyi kat be kat açmışlar.. yasal haklarını kullan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Hoca naptın 70 gündğr.. yasal süreyi kat be kat açmışlar.. yasal haklarını kullan..

Valla ne yapılması gerektiğini bilsem hiç durmayacağım.

Pazartesi arayacağım son durumu öğreneceğim.

Yeter yahu, telefonun görüntüsünü unuttum artık. Bereket eski telefonum N70 var da, çok fazla eksikliğini çekmiyorum keretanın.

"Sıfırı verilecek" dendi, üretilmeyen telefonun sıfırı nasıl verilecek ben çok merak ediyorum. Yurtdışından gelecekmiş, gelemedi gitti 70 günden beri...

En azından para iadesi talep edip, fatura bedelini tahsil ederim. Bu devirde fatura bedelindeki paraya N82'yi satmaya kalksan zaten satamayacaksın.
  • Fatura bedeli ne kadar?
  • Benim N82'Nin sarjı normal kullanımda ( sadece telefon özelliklerini ) 3 ( üç ) gün rahat gidiyor.Alarmıda kurulu olduğu için baş ucuma koyuyorum kapatarak tabii çünkü radyosyon değerleri biraz fazlaydı.Ancak kamerasından pek memnun değilim,renkler çok soluk çıkıyor.
  • quote:

Earth_Dreams

Benim N82'Nin sarjı normal kullanımda ( sadece telefon özelliklerini ) 3 ( üç ) gün rahat gidiyor.Alarmıda kurulu olduğu için baş ucuma koyuyorum kapatarak tabii çünkü radyosyon değerleri biraz fazlaydı.Ancak kamerasından pek memnun değilim,renkler çok soluk çıkıyor.

Kardeş kamerada hiç ayar yapmadan çekiyosun galiba. Birkaç tavsiyede bulunayım.
    isoyu genelde düşük ayarda kullan, renklerin biraz daha doygun çıkmasını istiyorsan kontrast ı 1 yada 2 kademe arttır, ortama göre beyaz dengesi ayarı yap yani güneşli havadaysan gün ışığı kapalı havadaysan bulutluyu seç ve güneşli havalarda EV değerini -0.5 yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

Benim N82'Nin sarjı normal kullanımda ( sadece telefon özelliklerini ) 3 ( üç ) gün rahat gidiyor.Alarmıda kurulu olduğu için baş ucuma koyuyorum kapatarak tabii çünkü radyosyon değerleri biraz fazlaydı.Ancak kamerasından pek memnun değilim,renkler çok soluk çıkıyor.

Şarjın biraz daha uzun gitmesini istiyorsanız telefonu Hatsız tercihine alın. Zira cihaz açılışta çok büyük enerji sarfediyor. Hatsız'a alınca telefona sinyal gelip gitmeyeceği için radyasyon önemli ölçüde düşüyor ve şarj daha uzun oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

Şarjın biraz daha uzun gitmesini istiyorsanız telefonu Hatsız tercihine alın. Zira cihaz açılışta çok büyük enerji sarfediyor. Hatsız'a alınca telefona sinyal gelip gitmeyeceği için radyasyon önemli ölçüde düşüyor ve şarj daha uzun oluyor.

Telefon açılırken çok enerji yiyor buna bende katılıyorum ama tüm gece boyunca açık kalmasından daha çok az enerji tüketecini düşünmüyorum.Ben yine bildiğim yoldan yürücem gibi gözüküyor.

• SMART MOVİE V4.15

4 temmuz güncellemesi

not:slm herkese. Bu versiyonda flash videolarda olan atma sorunu giderilmiş uzun süre kullanmadım ama bi kaç denemede hiç atmadı.

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

İNDİR
    Alternatif link:
    http://rapidshare.com/files/406552863/SMART_MOVae_E.zip

edt:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasör.:X:. -- 12 Temmuz 2010; 19:07:15 >

• 
Sayfa: önceki 882883884885886
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.