Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (886. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 884885886887888
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: athloncu

quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

maalesef oluyor.. hatta bir kere kullanırken oldu.. tekrar girene kadar 3-4 dakika kaldım ortada :) Garmin daha sorunsuzdu onu da yükleyemedim .. bugun tekrar denicem..

Garmin denedim adres yazmak sıkıntı yada ben alışamadım şuan (Sygic) kullanıyorum Reis hocamın sayfasında var...

Arkadaş'ta aynı sorundan muzdarip Önümüzdeki hafta almanyaya gidicek fakat Garmini bir türlü kuramadık çeşitli hatalarla sorun çıkıyor. Reis bir el atsa hiç fena olmaz
  • Garminde küçük harfse türkçe karakter kullanın.. büyük harfte ise türkçe karakter kullanılmayacak galiba.. yazıma alışınca garmin çok pratik diğerlerine göre.. ndrive da avr ben de nokia mapste.. garmin çok daha iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julies

quote:

Orijinalden alıntı: athloncu

quote:

maalesef oluyor.. hatta bir kere kullanırken oldu.. tekrar girene kadar 3-4 dakika kaldım ortada :) Garmin daha sorunsuzdu onu da yükleyemedim .. bugun tekrar denicem..

Garmin denedim adres yazmak sıkıntı yada ben alışamadım şuan (Sygic) kullanıyorum Reis hocamın sayfasında var...

Arkadaş'ta aynı sorundan muzdarip Önümüzdeki hafta almanyaya gidicek fakat Garmini bir türlü kuramadık çeşitli hatalarla sorun çıkıyor. Reis bir el atsa hiç fena olmaz

hangi noktada takıldınız? ne hatası alıyorsunuz? cihaz nedir?

• REİS, N8 ne zaman piyasaya sürülecek ? Bir bilgin var mı ?
  • yabancı siteler Ağustos'ta diyor.
  • Ben onu piyasaya sürüldü sanıyordum, biraz araştırdım fakat piyasada göremedim. Sana sorayım dedim.

İlk çıktığında 1.000 liradan aşağı olmaz.
    Zarar etmemek için kafadan 5-6 ay bekleyelim en iyisi :)

Şimdiden heveslendirdi beni.

Aletin dış kasasının rengi falan değişmeliymiş.

Ağır ve kaba ama N70 ve N82'den sonra onu kullanmakta zorlanmayacağımı düşünüyorum.
    Alıştık N serisinin kabalığına.
  • N82im geçen hafta sıvı temas aldı ( klozete düştü ).Son 1 haftadır tamircide duruyor ve bana söylenen tüm fonksiyonları çalışır halde ancak flash kırmızı ışık yaktığı yönünde.Bugünde flashı tamamıyla kapatmaya çalışacaklarını söylediler ( bıçak atmak ).Bundan sonra o cihazdan hayır gelirmi ?Flash neden böyle birşey yapmış olabilir ?Telefoncuya sorduğumda çok uzun müddetle bir sorun çıkmayacağını söyledi çünkü tamamıyla kurumuş,zaten 1-2 sn sıvıda durdu.Kullanmaya devam etmeliyim,yoksa elden çıkarmayamı bakmalıyım ?

not : cihazım fiziksel olarak 10 üzerinden 8-9 alır,çok temiz ve üzerinde ekran koruyucu görünmez jelatin var.Telefonumuda seviyorum
  • "elden çıkaracak" olsanız bile satacağınız kişiye bunu söyleyeceğinizi umuyorum

ben kullanmayı tercih ederdim. ki hala N82'm var benim de.
  • @Earth_Dreams

Elden çıkarınca sattığınız kişi madur olmazmı kardeşim. @Reis in dediği gibi satarken söylerseniz o başka tabi ama bencede kullanmaya devam edin.
  • S60v3 S60v5: Opera Mobile v10.1 Beta 1 Türkçe - Opera Mini v5.1 Türkçe OS9.x

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^
     ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Ekran görüntüleri aldatmasın. Yazılım hem S60v5 hem de S60v3 içindir. Sadece S60v3 için değildir.

Opera Tarayıcı Paketini İndirmek için: Tıkla!

Beta 1'deki Yenilikler:
    - Geolocation. Web siteleri artık cihanızı yerini isterseniz tespitederek daha kullanışlı ve hızlı web sayfalarını size gösterebilir.
    - Carakan JavaScript motoru (JIT aktif değildir)
    - Vega grafik kütüphanesi
    - Güncellenmiş Opera Çekirdeği ve bilimum hata düzeltimi
    - Daha akıcı kaydırma
    - Sanal klavye

• @Reis

Paylaşım için teşekkürler.
  • Arkadaşlar 1 hafta aradan sonra bugün cihazıma kavuştum.Dediğim flash konusu dışında bir kusuru yok ancak kameraya girdiğimde 3-4 sn sonra '' beklenmedik bir hata oluştu.cihazınızı kapatıp tekrar açın '' uyarısı alıyorum.Çıkış dediğimde tekrar ana menüye dönüyor ancak o 3-4 sn sonraki uyarıdan önce fotoğraf çekebiliyorum normal şekilde.Tamirci donanımsal olduğunu söyledi flash'ın soketini çıkartmış.Galiba böyle kullanmaya devam edicem
  • arkadaşlar selamlar;

Benim sorunum n82 mi güncelleştirmemden sonra başladı. Bu pazartesi telefona v35 sürümünü kurduğumdan beri wlan üzerinden ne zaman ağa bağlanmak istesem telefon kendi kendini resetliyor. Eski v31 sürümünde böyle bir sıkıntım yoktu. Acaba sürümü tekrardan mı yüklesem. Ne dersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izeg
    arkadaşlar selamlar;

Benim sorunum n82 mi güncelleştirmemden sonra başladı. Bu pazartesi telefona v35 sürümünü kurduğumdan beri wlan üzerinden ne zaman ağa bağlanmak istesem telefon kendi kendini resetliyor. Eski v31 sürümünde böyle bir sıkıntım yoktu. Acaba sürümü tekrardan mı yüklesem. Ne dersin?

Tekrar yükleyin işe yaramazsa format atın.

@Reis Opera Mini'de beyaz ekran sorunu sende de var mı? Bir kaç kez girdikten sonra program çalışmıyor ve beyaz bir ekran çıkıyor bazı durumda da program donuyor. Cihazı açıp kapatmak zorunda kalıyorum.
  • mini kullanmıyorum. mobile kullanıyorum.
  • aşağıda dediğiniz iki işlemide yaptım ama malesef sorun çözülmedi :S

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: izeg
    arkadaşlar selamlar;

Tekrar yükleyin işe yaramazsa format atın.

@Reis Opera Mini'de beyaz ekran sorunu sende de var mı? Bir kaç kez girdikten sonra program çalışmıyor ve beyaz bir ekran çıkıyor bazı durumda da program donuyor. Cihazı açıp kapatmak zorunda kalıyorum.

• Her iki durumda da düzelmediyse cihazınızı servise vermek zorundasınız.
  • Neden mobile :)

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

mini kullanmıyorum. mobile kullanıyorum.
  • quote:

Neden mobile :)

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

mini kullanmıyorum. mobile kullanıyorum.

Benim gibi internet paketi kullanmıyorsa tabiki Mobile kullanır. Bu arada ben Reis'in hiç foruma mobil olarak girdiğini ve mobil olarak mesaj attığını görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 23 Temmuz 2010; 10:36:00 >
  • Bende mini var..internet pakedim de var 100 mb.. doğru seçim yapmışmıyım? Ne gibi farklar varki mini ile mobil arasında? hangisini tavsiye edersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 884885886887888
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.