Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (885. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 883884885886887
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Fatura bedeli ne kadar?

630 TL...

HB kampanyasından almıştım, daha telefon 1 yılını doldurmadan önce servis eline düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Fatura bedeli ne kadar?

630 TL...

HB kampanyasından almıştım, daha telefon 1 yılını doldurmadan önce servis eline düştü.

Dostum adamlara üretimin bittiğini söyle. Çünkü üretimi bittiği halde yeni bir cihaz beklemek oyalamaktan ve kişiyi kandırmaktan başka bir şey değildir. Fatura bedelini iste. Zaten yeni cihazlar da çıktı üzerine biraz koyup yeni cihaz alsan hiç de fena olmaz.
  • @Klasör.X

Paylaşım için sağol.
  • quote:

quote:

quote:

Fatura bedeli ne kadar?

630 TL...

Dostum adamlara üretimin bittiğini söyle. Çünkü üretimi bittiği halde yeni bir cihaz beklemek oyalamaktan ve kişiyi kandırmaktan başka bir şey değildir. Fatura bedelini iste. Zaten yeni cihazlar da çıktı üzerine biraz koyup yeni cihaz alsan hiç de fena olmaz.

Bugün aradım zaten yine.

Telefon geliyormuş. Yurtdışındaki stoklarda varmış.

Geldiği zaman Nokia Shop'a gideceğim ama telefonu kabul etmeyeceğim, para iadesi" diyeceğim.

Paşa paşa geri gönderecekler o telefonu, ben de paramı alacağım.
    Ne bu arkadaş 70 gün yahu.

Ben iş yapıyorum, telefon olmazsa olmazımdır. Bu lanet şey yüzünden tek hat kullanıyorum.

Ben de senin gibi düşünüyorum. Farkını verip, N8 alırım.
    Zaten satmaya kalksam N82'yi 630 liraya satamam. Elime fırsat geçmişken değerlendirmek istiyorum.

• tee yurtdışından cihaz getirtmeye kalkıyorlarsa sizi para iadesinde uğraştıracaklardır sanıyorum
  • Arkadaşlar ndrivein en güncel haritası hangisidir?
  • Bilgisi olan yokmu?

quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Arkadaşlar ndrivein en güncel haritası hangisidir?
  • quote:

Bilgisi olan yokmu?

quote:

Arkadaşlar ndrivein en güncel haritası hangisidir?

TUR_BS.map v2.14 -2009.09 sürüm en son harita bildiğim..
  • Tşkler hocam.. ndrive iyi güzel de harita güncellemesi yavaş biraz
  • quote:

Tşkler hocam.. ndrive iyi güzel de harita güncellemesi yavaş biraz

Ndrive 9.3.1.4 sürüm kullanıyorum herhangi bir menüye girerken bazen kendiliğinden kapanıyor sizdede bu sorun varmı...
  • maalesef oluyor.. hatta bir kere kullanırken oldu.. tekrar girene kadar 3-4 dakika kaldım ortada :) Garmin daha sorunsuzdu onu da yükleyemedim .. bugun tekrar denicem..
  • Garmin Mobile XT v5.00.60 çıkmış..bilgisi olan varmı?
  • çok uzun 1 süredir var o ama asya marketi için çıkartılmış 1 yazılımdı. TR dili falan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

tee yurtdışından cihaz getirtmeye kalkıyorlarsa sizi para iadesinde uğraştıracaklardır sanıyorum

İstedikleri kadar uğraştırsınlar REİS.

Sonuçta 30 iş gücü çoktan doldu, 90 gün olacak. Gerekirse dava açmaya da hazırım.

Bu arada elemanları aradım, para iadesi istediğimi söyledim. Hakem heyeti tarafından tartışılıp, karara bağlanacakmış. Bu da 1 ayı bulabilirmiş. Sanki ihaleye giriyoruz da, ihale için eleme yapıyorlar. Altı üstü bir telefon.

Ben para iadesi yapmamaları için bir sebep göremiyorum ama inşallah sorunsuz olarak paramı alırım.

Gelişmeleri bildireceğim. En azından benim durumumda olan arkadaşlara faydası olur.

Bu arada telefonumun sorunu; AF'nin kendi kendine devreye girmesi idi. Bundan dolayı da yurtdışından 0 telefon getiriliyorsa artık :)

Servis bilgileri...

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

• 7610 supernova
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßysLw

7610 supernova

N82'nin yanında 7610 Supernovadan bahsetmek ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ßysLw

7610 supernova

N82'nin yanında 7610 Supernovadan bahsetmek ?

Olur olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peyloride -- 17 Temmuz 2010; 18:27:19 >
  • benim telefonun da ekranın iç tarafında siyah nokta ve çizikler var. menülerde çok belli oluyor.
    telefonu alınca normal garanti süresi ne kadar ve dışarda yaptırabilir miyim? 2008 haziranda aldım.

bu çizikler neden oluşmuş olabilir?
  • arbeteo;

Garanti süresi 2 yıl. Dışarda yaptırabilirsin fakat en güvenlisi Kvk Genpa gibi servislerde ücretli olarak yaptırmak olacaktır. O da pahalıya mal olur sandığım kadarıyla.

Çizikler hakkındaysa hiçbir fikrim yok.
  • quote:

maalesef oluyor.. hatta bir kere kullanırken oldu.. tekrar girene kadar 3-4 dakika kaldım ortada :) Garmin daha sorunsuzdu onu da yükleyemedim .. bugun tekrar denicem..

Garmin denedim adres yazmak sıkıntı yada ben alışamadım şuan (Sygic) kullanıyorum Reis hocamın sayfasında var...
  • 
Sayfa: önceki 883884885886887
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.