Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (887. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 885886887888889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Bende mini var..internet pakedim de var 100 mb.. doğru seçim yapmışmıyım? Ne gibi farklar varki mini ile mobil arasında? hangisini tavsiye edersiniz?

Mobile kotayı daha çabuk yiyor ve kotayı aşma riskin var. O yüzden Mini kullanıyorum.
  • bana küçük ekranda daral geliyor geniş 1şeyler lazım.
    1de PC başında yeteri kadar DH'tayım 1de mobilden mi giricem :))

mobilden girersem feys veya twitter'a giriyorum.

S60v3 IND190 Tema Serisi: Panorama, Bend, Gold, Ice, Just Black ve Organic

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

İndirmek için tıkla!

6 adet tema içerir. Özellikle Panorama (N8 Teması), Ice ve Bend tavsiye edilir.

• Reis N8 alırsan 3.5" geniş ekranıyla DH'a mobil olarak girer misin?
  • Valla surf için iphone bile kesmiyor.. alışmışız büyük ekranlara :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

bana küçük ekranda daral geliyor geniş 1şeyler lazım.
    1de PC başında yeteri kadar DH'tayım 1de mobilden mi giricem :))

mobilden girersem feys veya twitter'a giriyorum.

S60v3 IND190 Tema Serisi: Panorama, Bend, Gold, Ice, Just Black ve Organic

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

İndirmek için tıkla!

6 adet tema içerir. Özellikle Panorama (N8 Teması), Ice ve Bend tavsiye edilir.

teşekkürler n8 gelmeden teması geldi galiba.bi ara carbide programıyla tema yapmaya kalkışmıştım ama sonradan vazgeçtim çünkü hazır temalarda tatmin edici düzeyde ve güncell devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Reis N8 alırsan 3.5" geniş ekranıyla DH'a mobil olarak girer misin?

eğer çok canım sıkılırsa.

geçen de dediğim gibi zaten yeteri vakit geçiriyorum
  • Arkadaşlar
    Elimde su teması yüzünden çalışa fakat ekranını açamıyan bir telefon var.Tamirci ana kartta bir iki parçanın değişmesi gerekiyor dedi,servisi ana karttaki parçaları değiştirmiyor,direk ana kartı yeniliyor,tabi oda pahalı.
    Makul bir fiata ana kart bulabilirmiyim yada hurda N82 bulabilirmiyim.
    Veya 6 aylık yurt dışından faturalı bataryası yeni ve şarz aleti orjinal,telefon fotoğraf çekiyor ve pc ye aktarılabiliyor.Bu haliyle yedek parça olarak satabilirmiyim.
  • Hortlatayım dedim yok mu yeni bişeyler
  • ya cihaz hala güncel birçok telefonun yaptığından daha çok sey yapıyor ama nedense tutulmadı gitti.
  • tipini beğenmiyorlar genelde tuşlarını falan
  • Reis bu cihazin hafiza karti formatlama gibi bi sorunu geldi 2 kez basima.. Teli fln da formatladim, hafiza kartini da fakat yine oldu.. Ayrica mesajlar hafiza kartina kaydedilirken neden cihazi usb modunda pc'ye baglayamiyorum? N79'da kullaniorm ama ole bi sorunum yok.. =S
  • reis hocam GARMIN N86 ıcın farklı oluyor mu,yoksa aynı sekılde yukleyeyım mı?
  • @chronicmaniac: sorunu tam anlayamadım.

evet, tüm cihazlar için aynı kurulum şekli.
  • Reis, birinci problem hafiza kartimin icindeki sarki, resim vb seylerin 2 kez durup dururken yok olmasi.. Ikinci problem de, mesaj ayarlarindan kaydedilen yeri hafiza karti olarak sectim.. Teli usb'den pc'ye baglayinca Mesajlar hafiza kartina kaydedildigi icin usb modu etkinlestirilemedi demesi..
  • NOKIA'yı, N82'mi 110 gündür elime ulaştıramadığı için, an itibariyle TÜKODER'e şikayet etmiş bulunmaktayım...

Bugün NOKIA'yı aradım, telefon hâlâ yurtdışındaymış. Bir nane yiyecekleri yok bunların.
    Allah insanı NOKIA'nın eline düşürmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 12 Ağustos 2010; 17:27:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chronicmaniac

Reis, birinci problem hafiza kartimin icindeki sarki, resim vb seylerin 2 kez durup dururken yok olmasi.. Ikinci problem de, mesaj ayarlarindan kaydedilen yeri hafiza karti olarak sectim.. Teli usb'den pc'ye baglayinca Mesajlar hafiza kartina kaydedildigi icin usb modu etkinlestirilemedi demesi..

baya siliniyor mu yoksa cihaz mı görmüyor?

mesajlar kartta oldğu için haliyle etkinleştiremiyor.

kapatmaya 1kez basıp kartı çıkart deyin? ama çıkartmayın.
  • Evet aslında formatta demeyelim; cihaz görmüyor doğrudur.. Çünkü içinde 400 mp3 vardı.. Mp3'ler görünmüyor fakat kapladığı alan sabit kalıyordu..

Bu arada hafıza kartını çıkart diyim de; bunu teli pc'ye her bağlayışımda mı yapıcam?
  • @chronicmaniac

dediğin şey benimde başıma geldi.hafıza kartını biçimlendirerek çözdüm.müzik, resim ve videolarıda görmüyordu benimki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

NOKIA'yı, N82'mi 110 gündür elime ulaştıramadığı için, an itibariyle TÜKODER'e şikayet etmiş bulunmaktayım...

Bugün NOKIA'yı aradım, telefon hâlâ yurtdışındaymış. Bir nane yiyecekleri yok bunların.
    Allah insanı NOKIA'nın eline düşürmesin.

Yazıklar olsun yahu böyle firmalara! Ayıp be ayıp! Hakkını ara dostum. Bu adamların başka türlü uslanacağı yok.

Bu arada N82'nin SAR değerleri neden farklı farklı yazıyor?

Kullanım klavuzuna baktım 0.62 W/kg,http://sar.nokia.com/sar/index.jsp sitesine baktım 1.35 W/kg, GSMArena'dan baktım (http://www.gsmarena.com/nokia_n82-2177.php ) 1.07 W/kg yazıyor. Hangisi doğru?

• @Reis-i Eagles

Hocam N82'nin başlığını değiştirtsek olmaz mı acaba? PHI'ye soralım bence. Diğer cihazların başlıklarında ne güzel özellikleri ile yazıyor. N82'nin de yazsa çok güzel olur bence.

===> Nokia N82 Ana Konu | 5MP - Xenon flaş - VGA@30fps - Wi-Fi - GPS <===
  • 
Sayfa: önceki 885886887888889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.