Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (888. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 886887888889890
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni başlığımız böyle daha güzel oldu. PHI hocama buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Ama keşke başlıkta "^^" simgesi yerine "===>" ve "<===" simgesi olsaymış daha iyi olurdu.

Bu arada yukarıdaki SAR sorumu cevaplayabilecek biri var mı?
  • İlk sürümlerde 0,62 diye geçmiş, sonraki testlerde 1,35 olduğu ortaya çıkmış.
  • Yalnız baya bir fark var ikisi arasında. Nasıl böyle bir yanlışlık yapmışlar

Bilgi için teşekkürler.
  • n82 alınır mı bu saatten sonra kamera wifi gps de önemli ses pek iyi dğeil galiba cihazda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 23 Ağustos 2010; 16:54:18 >
  • n82 telefonum 2 aydır serviste fatura bedelini istesem alabilirmiyim .
  • eğer iş süresi dolduysa hemen yarın gidip başvurabilirsiniz. cihaz değişimi yaparlar belki. parayı vermek istemeye biliyorlar bazen.

@sugar_klavyeci: herkesin 1 stili var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 23 Ağustos 2010; 21:04:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

n82 alınır mı bu saatten sonra kamera, wifi, gps de önemli benim için ses pek iyi değil galiba ama.

bi yardım alsam
  • N82'nin arayüzü eskidi aslında. daha kullanışlı arayüzler var FP2 olup cihazdan cihaza da değişen.

ama ihtiyaç karşılama açısından yeterli. 2-2.5 yıldır kullanıyorum ben. o kadar model çıktı hala onların yaptığı işi fazlasıyla yapıyor.

ama uygulama uyumluluk sıkıntısı baş göstermeye başladı. bazı uygulamalar fp1 için çıkmıyor mesela. ya da bazı ücretsiz servisler.
  • bende sattim ztn fp1 olmasindan dolayi.. Smdi e52 aldm gayet iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

N82'nin arayüzü eskidi aslında. daha kullanışlı arayüzler var FP2 olup cihazdan cihaza da değişen.

ama ihtiyaç karşılama açısından yeterli. 2-2.5 yıldır kullanıyorum ben. o kadar model çıktı hala onların yaptığı işi fazlasıyla yapıyor.

ama uygulama uyumluluk sıkıntısı baş göstermeye başladı. bazı uygulamalar fp1 için çıkmıyor mesela. ya da bazı ücretsiz servisler.

o zaman bu saatten sonra pek mantıklı olmaz. yorumun için teşekkürler
  • N82 32 GB'ta kadar mı kart destekliyor? Ben 16 GB diye biliyorum. Burada 32'ye kadar desteklediği yazıyor.

en.m.wikipedia.org/wiki/Nokia_N82?wasRedirected=true
  • denilenden çok yüksek çalıştırabiliyor cihazlar. n95'e 4 diyorlardı 16 çalıştırdık zamanında.
  • N82'nin de 8 GB'ta kadar desteklediği yazıyordu resmi sitede fakat 16 hatta 32'ye kadar destekliyormuş meğer. Fakat N95'te 16 GB kartın kastığı söyleniyordu gerçekten de ne kadar doğru bilmiyorum tabi.
  • Arkadaşlar daha önce nokialarda görmedim hiç, telefonun belirlediğimiz zamanda otomatik olarak açılması kapanması özelliğini.. bunu herhangi bir programla yapabiliyormuyuz? mesela gece 1de otomatikman kapatacak, sabah 8de otomatikman açacak tel kendini gibi..?? tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

n82 de ana ekranı yan yatırmak(etkin beklemenin, saatin bulunduğu arama yapılan ekran)

video:http://www.youtube.com/watch?v=AHDfR2Q8PnM

http://www.mediafire.com/?unvhmzi4zm4

Linkteki dosyaları indirin.

Klasörden çıkan C_sys_hash_domainsrv.exe yi domainsrv.exe olarak yeniden adlandırın ve C:\sys\Hash klasörüne kopyalayın.
    Yine klasörden çıkan F_sys_bin_domainsrv.exe yi domainsrv.exe olarak yeniden adlandırın ve E:\sys\bin klasörüne kopyalayın
    Klasörden çıkan wsini.ini dosyasını C:\system\data klasörüne kopyalayın.
    C:\sys\bin\RPAutostart.exe 'yi 0RPAutostart.exe olarak yeniden adlandırın.
    Klasörden çıkanWSini path.rmp dosyasını rompatcher'ın patches klasörüne kopyalayın ve rompatcher dan patchı yükleyin.
    Rotateme programını kurun ve telefonu yeniden başlatın.

Böylece ana ekranıda yatay modda kullanabileceksiniz.

Not: Alıntıdır daha önce verildiyse kusura bakmayın

Bunu yapabilen var mı? Yukarıda yazılanlar tam olarak doğru mu? Ben aynen yukarıda belirtilen şekilde yaptım ama çalıştıramadım. Acaba yukarıdaki isimlendirilmesi gereken dosyaların ismi mi yanlış bilen var mı?

Reis bana RP programı lazım nbir zahmet linkini verebilir misin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

http://www.reis-ieagles.com/eklentiler/dosya/25
  • ===> Sygic Mobile Maps 10 v8.14 GPS Yazılımı + Yeni Haritalar <===

Yeni sürüm (v8.14) ve yeni haritalar (2010.03 TA & 2010.07 NQ)

İndirmek için tıklayınız!

• arkadaşlar n82 mi satıyorum sıfır gibidir 1 yıllık 1 yıl daha garantisi var tüm aksesuarları var sıfır alınmış gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

n82 de ana ekranı yan yatırmak(etkin beklemenin, saatin bulunduğu arama yapılan ekran)

video:http://www.youtube.com/watch?v=AHDfR2Q8PnM

http://www.mediafire.com/?unvhmzi4zm4

Linkteki dosyaları indirin.

Klasörden çıkan C_sys_hash_domainsrv.exe yi domainsrv.exe olarak yeniden adlandırın ve C:\sys\Hash klasörüne kopyalayın.
    Yine klasörden çıkan F_sys_bin_domainsrv.exe yi domainsrv.exe olarak yeniden adlandırın ve E:\sys\bin klasörüne kopyalayın
    Klasörden çıkan wsini.ini dosyasını C:\system\data klasörüne kopyalayın.
    C:\sys\bin\RPAutostart.exe 'yi 0RPAutostart.exe olarak yeniden adlandırın.
    Klasörden çıkanWSini path.rmp dosyasını rompatcher'ın patches klasörüne kopyalayın ve rompatcher dan patchı yükleyin.
    Rotateme programını kurun ve telefonu yeniden başlatın.

Böylece ana ekranıda yatay modda kullanabileceksiniz.

Not: Alıntıdır daha önce verildiyse kusura bakmayın

Bunu yapabilen var mı? Yukarıda yazılanlar tam olarak doğru mu? Ben aynen yukarıda belirtilen şekilde yaptım ama çalıştıramadım. Acaba yukarıdaki isimlendirilmesi gereken dosyaların ismi mi yanlış bilen var mı?

deneyecektim ama link ölmüş

Oraya yazdığımdan beri telefonu o şekilde kullanıyorum
    bende zaten alıntı yaptım biyerden oraya yazılanları bire bir uygulamıştım. Birazdan dosyaları koyarım bende olması lazımdı

• Buyrun arkadaslar ana ekranı yan yatırmak icin gereken dosyalar:

http://rapids hare.com/files/415678830/rotate_n82.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _conscript_ -- 28 Ağustos 2010; 19:38:58 >
  • 
Sayfa: önceki 886887888889890
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.