İyi de C:/sys/bin klasörünün içine bakıyorum ama cihazımda RPAutostart.exe diye bir dosya yok. Acaba benim cihazımda mı bu dosya yok? O dosyayı telefondan kopyalayıp paylaşsan olmaz mı? Bende RomPatcherAuto.exe dosyası var. Bahsettiğin dosyayı defalarca baktım ama yok.
Ne yani N82'de ana ekran yatay olmuyor mu N78'de hareket sensörü yok Rotate Me'yi kurdun mu her türlü yan oluyor hemde hiç uğraşamadan programı kurdunmu tamamdır
quote:
Orijinalden alıntı: safa_oyuncu
Ne yani N82'de ana ekran yatay olmuyor mu N78'de hareket sensörü yok Rotate Me'yi kurdun mu her türlü yan oluyor hemde hiç uğraşamadan programı kurdunmu tamamdır
Ana ekran olmuyor. Onun dışındaki kısımlar yatay oluyor. Biz ana ekranı yan yatırmak için uğraşıyoruz burada.
quote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
quote:
Orijinalden alıntı: safa_oyuncu
Ana ekran olmuyor. Onun dışındaki kısımlar yatay oluyor. Biz ana ekranı yan yatırmak için uğraşıyoruz burada.
Bende calısıyor valla ana ekran yatıyor yana direk Zaten zamanında bunu bilerek araştırmıştım, ana ekranı da yan yatırmanın bi yolu varmıdır diye öyle bulmustum
Ana ekranı yan yatırmanın faydası ne
Benim cihazımda RPAutostart.exe diye bir dosya yok bu yüzden yapamıyorum. Cihazı yere çarpacağım şimdi ya! Nasıl oluyor da sizde bu dosya oluyor bende olmuyor. Yanlış bir şey de yapmıyorum ama o dosyanın olmaması işi bozuyor. Bunlar aynı cihazlar bende olup da başkasında nasıl olur ya? Kafayı yiyeceğim şimdi!
RomPatcherauto.exe'yi nasıl isimlendireceğiz?
Yaptım sonuç çok farklı oldu. Bırak ana ekranı telefonun ekranı dönmüyor artık. Akşama format mı çeksem ne yapsam. :(
quote:
Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.
quote:
Yaptım sonuç çok farklı oldu. Bırak ana ekranı telefonun ekranı dönmüyor artık. Akşama format mı çeksem ne yapsam. :(
bence formattan önce tekrar denemeni öneririm.benim telde birsürü program yüklü.ona rağmen ilk denemede oldu.rompatcherden yamayı aktif edip telefona restart yapman lazım.birde telefonun kendi ekran döndürme ayarından olmuyor.romateme yi yükle.eksik bişeyler vardır.gerçi oruç isen zaman geçer format at :D
Format atmaktan vazgeçtim zaten. Orada söylenen herşeyi yapıyorum Rotateme'yi de çalıştırıyorum dosyaları aynen yüklüyorum. Fakat RP programının yeni versiyonunu yükledim. Buradaki 1.00 bende 2.2 vardı. Ayrıca 1.00'ı yükledim ama maalesef 1.00'da openall 4 yaması olmadığı için sistem klasörleri olan bin, sys, hash gibi klasörleri açamıyorum.
Oh be sonunda başardım.
quote:
Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.
quote:
Oh be sonunda başardım.
hayırlı olsun o zman :).işin ilginç tarafı tema efekti başlangıçta çalışmıyordu.şimdi çalışıyor
N85'teki tema efekti olsa süper olacak fakat bildiğim kadarıyla mümkün değil. Belki de mümkündür ama biz bilmiyoruzdur.
beyler aşağıdaki linkteki konumu inceleyip yardımcı olabilir misiniz
ya arkadaşlar bu konuya yazmayalı çok uzun zaman oldu zamanında çok msj attım bu konuya benim bi sorunum var bendeki gri kasa bilindiği üzere. aşırı çizik aşınma vs... var ben siyah kasa takmak istiyorum yanlız izlediğim videoda gerçekten çok zor bir olay. ucuza nasıl halledebiliriz yetkili servis değiştiricek birde ve 1 yıl garantisi var garantisi bozulmadan kasa değişimi yapılabiliyormu ?
quote:
Orijinalden alıntı: ::ExtremE::
beyler aşağıdaki linkteki konumu inceleyip yardımcı olabilir misiniz