Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (891. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 889890891892893
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Memlekette Pixon12'den başka alacak xenon flaşlı adam akıllı bir telefon yok araştırdığım kadarıyla. Kaldı ki bu telefonda çıkalı neredeyse 2 sene olmasına rağmen 1200 tl civarında seyrediyor. İşletim sisteminin standart olması benim için dezavantaj değil ancak şarj süresinin düşük olması kötü bir durum. Bu telefona en az 1500 mah ya da daha üzeri bir batarya lazım. Acaba böyle bir batarya bulmak mümkün müdür?
  • NOKIA'ya karşı sürdürdüğüm hukuk mücadelesinin sonuna gelmiş bulunmaktayım...

Hatırlayacağınız üzere 22 NİSAN'da telefonumu AF sorunu nedeniyle servise bırakmıştım ve değişim bekleniyordu.
    Bunca zamandır telefondan ses seda çıkmayınca ben de Tüketici Hakları Derneği'ne başvurdum ve fatura bedelini tahsil ediyorum...

N82 güzel telefondu...

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^
  • merhabalar hepsiburada.com dan orjinal BP-6MT btrya aldm. normalden kısa sürede batarya dolu uyarısı geliyor. bide kullanıyorum kullanıyorum şarjı full bi anda batarya zayıf diyor ( kamera açmıyorum hç, mesaj ve internet ). ne yapmalym ? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR
    Memlekette Pixon12'den başka alacak xenon flaşlı adam akıllı bir telefon yok araştırdığım kadarıyla. Kaldı ki bu telefonda çıkalı neredeyse 2 sene olmasına rağmen 1200 tl civarında seyrediyor. İşletim sisteminin standart olması benim için dezavantaj değil ancak şarj süresinin düşük olması kötü bir durum. Bu telefona en az 1500 mah ya da daha üzeri bir batarya lazım. Acaba böyle bir batarya bulmak mümkün müdür?

Artık var. N8 gerçekten de kamerasının hakkını veren bir cihaz. Birkaç haftaya ülkemize gelir diye tahmin ediyorum.

@gökhan1903bjk
    Bataryanın tam olarak dolup boşalması gerek. Bu şekilde 10 tam dolum ve boşalımdan sonra batarya gerçek performansını vermeye başlıyor. Buna rağmen herhangi bir düzelme yoksa batarya ya sorunludur ya da sahtedir. Bu durumda bataryayı iade edip paranızı geri almanızı öneririm. Tahminim bataryanın sahte olduğu yönünde.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1903bjk

merhabalar hepsiburada.com dan orjinal BP-6MT btrya aldm. normalden kısa sürede batarya dolu uyarısı geliyor. bide kullanıyorum kullanıyorum şarjı full bi anda batarya zayıf diyor ( kamera açmıyorum hç, mesaj ve internet ). ne yapmalym ? teşekkürler

Bende Turkcell yetkili bayisinden orjinal batarya aldım. Aynı durumdayım, hatta şarj bile almıyor adam akıllı benimkisi.

http://forum.donanimhaber.com/m_43645957/mpage_1/f_/key_//tm.htm burayı da okuyabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

NOKIA'ya karşı sürdürdüğüm hukuk mücadelesinin sonuna gelmiş bulunmaktayım...

Hatırlayacağınız üzere 22 NİSAN'da telefonumu AF sorunu nedeniyle servise bırakmıştım ve değişim bekleniyordu.
    Bunca zamandır telefondan ses seda çıkmayınca ben de Tüketici Hakları Derneği'ne başvurdum ve fatura bedelini tahsil ediyorum...

N82 güzel telefondu...

Geç de olsa adalet yerini bulmuş oldu. Bu arada benim de aylar önce yanmayan AF ışığından dolayı cihazı servise vermiştim ve 2 gün önce gidip sordum parça gelmiş. Yarın bir terslik olmazsa cihazı servise verip parça değişimi yaptıracağım.

• N82 me müzik yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim?Pc suite yüklü ordan olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wero

N82 me müzik yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim?Pc suite yüklü ordan olmadı.

Pc suit'le yapabilirsin, neden olmasın? Pc suitteki dosya yöneticisinden istediğin klasörü açarak müzikleri içine atabilirsin.
  • quote:

N82 me müzik yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim?Pc suite yüklü ordan olmadı.

veri depolama ile bağlanın. sounds klasörüne atın. sonra cihazdan müzik kütüphanesini günclleyin.
  • Bilgisayarımda pc suite programı yüklü usb yi takınca pc suite i seçtiğimde müziği sürükleyip pc suite bölümünün üstüne atıyorum müzik telefona atılıyor ama müziklerim bölümünde görünmüyor arama bölümündeki şarkılar kısmından ulaşabiliyorum ancak o şarkılarıda bluetooth yoluyla gönderemiyorum sorun nerdedir acaba?
  • quote:

Bilgisayarımda pc suite programı yüklü usb yi takınca pc suite i seçtiğimde müziği sürükleyip pc suite bölümünün üstüne atıyorum müzik telefona atılıyor ama müziklerim bölümünde görünmüyor arama bölümündeki şarkılar kısmından ulaşabiliyorum ancak o şarkılarıda bluetooth yoluyla gönderemiyorum sorun nerdedir acaba?

Müzikçalara girdiğin zaman yenile dersen attığın müzükleri görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arustamov71

quote:

Bilgisayarımda pc suite programı yüklü usb yi takınca pc suite i seçtiğimde müziği sürükleyip pc suite bölümünün üstüne atıyorum müzik telefona atılıyor ama müziklerim bölümünde görünmüyor arama bölümündeki şarkılar kısmından ulaşabiliyorum ancak o şarkılarıda bluetooth yoluyla gönderemiyorum sorun nerdedir acaba?

Müzikçalara girdiğin zaman yenile dersen attığın müzükleri görür.

Yenile diyorum ama belki 10 -15 dakika geçse bile yenileme işlemi bitmiyor ve eklenen kısmında 0 parça görünüyor.

• Reis benim batarya artık bir günü bile zor çıkarmaya başladı. Hafiften şişmiş. Orjinal bataryaları nerede bulabilirim bir bilgin var mı? Fiyatları ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.
    quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Reis benim batarya artık bir günü bile zor çıkarmaya başladı. Hafiften şişmiş. Orjinal bataryaları nerede bulabilirim bir bilgin var mı? Fiyatları ne kadar?

benimkide şişti, ama bataryam
    şaka değil.dün bir test yaptım.telefonu fulldeyken şarjdan çıkardım video kaydını açtım.sonuç 2.5 dk video ve batarya boş uyarısı .acaba şu bombeli kapakla beraber satılan büyük bataryalardamı alsak.kullanan varmı artık görünüm önemli değil video çekemiyorum
    edit:orjinal bataryal gibi görünen piller(hepsiburada gibi) 45tl civarı.sanırım orjinal diye alanlarda randuman alamamış pek.eğer 100tl ve üstü ise de hiç alınmaz bence

Aynısı benim de başıma geldi. Full doluyken video çekiyordum pat diye batarya zayıf uyarısı çıkmaz mı? Açıkçası sahte bataryalara da sıcak bakmıyorum. Orjinal düşünüyorum, tabi birde orjinal siyah kasa almayı. Reis'in buraya geldiği yok unuttu bu başlığı.

Bu arada bende telefonu servise verdim ve AF ışığı sorunu halledildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Reis benim batarya artık bir günü bile zor çıkarmaya başladı. Hafiften şişmiş. Orjinal bataryaları nerede bulabilirim bir bilgin var mı? Fiyatları ne kadar?

vaay bu havalar yaptı galiba böyle :P benim de aynısı oldu 3-4 hafta önce. pil kapağı sertleşti tabi şişince.

orjinal piller 100 kağıttan aşağı değil. electroworld, mediamarkt gibi yerlerde bulabilirsiniz orjinali. hepsiburada, hizlial, ereyon vs yalan. abim aldı (onun benden 4-5ay daha önce oldu bu olay) orjinal performansı vermedi yani. temassızlık da vardı. tam oturmuyordu mesela. kağıt falan sıkıştırman gerekiyordu.

yeni cihaz alırım umuduyla henüz pil almayı düşünmüyorum.

okuyom olm bu arada başlığı :D
  • :))) güzel imza olur :D

ben hiç pil değiştirmedim. ilk çıktığı zamanda aldım cihazı o gün bugündür orjinal pil. ve yeni oldu bu olay da.

abimin aldığı da bir gün gidiyormuş. video'da öyle bir name yapmaz sanırım :)
  • Evet benim de 2.5 sene oldu. Henüz batarya da şişme yok ve 3 gün gidiyor hala. Tabi kurcalamadığım zamanlarda. Genelde 2 gün de bir şarj ediyorum, yetiyor.
  • Arkadaşlar benim telefonun tuş takımında sorun var orta joystick tuşunu kopardım ve sanırım garanti kapsamında değil.Acaba yetkili servis para karşılığında orjinal board takabilir mi? Maliyeti ne olur?
  • Arkadaşlar burda hiç orjinal bataryaya o kadar para vermeyin ben ebay den çin malı 1450 mahlık batarya aldım ve memnunum şu an. 1450 mahın hakkını vermesede N82 nin orjinal bataryası kadar dayanıyor yani. Normal kullanımla 3 gün sık kullanımla 2 gün dayanıyor bana tavsiye ederim. Link vereyim bi bakın isterseniz.

http://cgi.ebay.com/1450mAh-BP-6MT-Battery-Nokia-N81-8GB-E51-6720C-/390161553965?pt=PDA_Accessories&hash=item5ad770da2d

Bunun gibi başka satıcılarada bakabilirsiniz.

• arkadaşlar n82mi satıyorum 1 yıl daha garantisi var almak isteyenler pm atabilir
  • 
Sayfa: önceki 889890891892893
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.