Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (892. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 890891892893894
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben cuma günü aldım 55 lira verdim. Adam birebir orjinaldir dedi sahte çıkarsa geri getir dedi. 55 liraya aldım ama batarya 6 saat bile dayanmıyordu sanırım sahte ve yarın bizimkiler bataryayı geri verecekler. Bende orjinal batarya bakacağım yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

Arkadaşlar burda hiç orjinal bataryaya o kadar para vermeyin ben ebay den çin malı 1450 mahlık batarya aldım ve memnunum şu an. 1450 mahın hakkını vermesede N82 nin orjinal bataryası kadar dayanıyor yani. Normal kullanımla 3 gün sık kullanımla 2 gün dayanıyor bana tavsiye ederim. Link vereyim bi bakın isterseniz.

http://cgi.ebay.com/1450mAh-BP-6MT-Battery-Nokia-N81-8GB-E51-6720C-/390161553965?pt=PDA_Accessories&hash=item5ad770da2d

Bunun gibi başka satıcılarada bakabilirsiniz.

Bunun Türkiyede satışını yapan kimse yok mu acaba? ebay'dan daha önce alışveriş yapmadım, gelip gelmeyeceğine güvenemiyorum!

• Daha önce iki batarya aldım ve ikiside sahte çıktı ama şükür geri verip ücreti geri aldım. İlk aldığım 55 liraydı ikinci aldığım 20 liraydı. Baktım bu iş böyle olmayacak en iyisi bataryayı hakiki yerinden yani Nokia Shop'tan almaya karar verdim. Bugün aldım 90 liraya. O 90 lirayı vermek evlat acısı gibi koydu ya.
  • Batarya sorunu benim de canımı oldukça sıkıyor.Serviste değişen batarya da işe yaramıyor ve günde 2 batarya gidiyor hem de doğru düzgün kullanmadığım halde!
    Ayrıca kapak soyulması bende de tuş takımının yanından başladı ve çirkin görünüyor.Bir de video çekerken zoom yapınca videoda kesilmeler oluyor. Telefonda fazlaca sorunlar başgöstermeye başladı.En iyisi değişmek dedim ve şu an yine Xenon flaşlı(vazgeçilmezim:)N8'e yöneldim.N8 ana konusunda bahsedildiği üzere birçok arkadaşımız da N82'den N8'e geçmiş ve problem yaşamamışlar
    @sugar_klavyeci
    Geçen gün idarelik amaçlı bir telefoncuya gidip 15 TL'e batarya aldım.İnanırmısın 1 aylık orjinal bataryadan daha uzun süre dayanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 8 Kasım 2010; 21:38:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

@sugar_klavyeci
    Geçen gün idarelik amaçlı bir telefoncuya gidip 15 TL'e batarya aldım.İnanırmısın 1 aylık orjinal bataryadan daha uzun süre dayanıyor

Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn Sen benim şimdi kazıklandığımı mı söylemek istiyon uleeeeeyyynnnn

İyi yapmışsın ama bende orjinalini kullanmak gibi bir hastalık var nedense.

• quote:

Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.

quote:

Arkadaşlar burda hiç orjinal bataryaya o kadar para vermeyin ben ebay den çin malı 1450 mahlık batarya aldım ve memnunum şu an. 1450 mahın hakkını vermesede N82 nin orjinal bataryası kadar dayanıyor yani. Normal kullanımla 3 gün sık kullanımla 2 gün dayanıyor bana tavsiye ederim. Link vereyim bi bakın isterseniz.

http://cgi.ebay.com/1450mAh-BP-6MT-Battery-Nokia-N81-8GB-E51-6720C-/390161553965?pt=PDA_Accessories&hash=item5ad770da2d

saol pilin boyutu normal büyüklüke değilmi??2 gün gidiyosa süper yani çin malı bataryadan beklenmeyecek performans

Pil normal boyutta.

quote:

Orijinalden alıntı: arustamov71

quote:

Bunun Türkiyede satışını yapan kimse yok mu acaba? ebay'dan daha önce alışveriş yapmadım, gelip gelmeyeceğine güvenemiyorum!

Türkiyede sanmıyorum ama ebay den siparişi vermeyi becerebilirsen mutluku gelir endişe etme ki zaten bedelide çok bişey değil yani.

• Orjinal bataryayı dün kullanmaya başladım ve bugün ilk şarjını yaptım. Bataryanın dolması yaklaşık 95 dakika sürdü.

@tolyo
    Sanıyorum sen 1450 mAh'lık batarya kullanıyordun. Performans olarak nasıl? Kaç gün gidiyor?
  • quote:

sugar_klavyeci

@tolyo
    Sanıyorum sen 1450 mAh'lık batarya kullanıyordun. Performans olarak nasıl? Kaç gün gidiyor?

Dostum sana yine bu sayfada yazdığım yazıyla cevap vereyim.

quote:

• quote:

quote:

sugar_klavyeci

@tolyo

Dostum sana yine bu sayfada yazdığım yazıyla cevap vereyim.

quote:

Bu aralar çok dalgınım

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Orjinal bataryayı dün kullanmaya başladım ve bugün ilk şarjını yaptım. Bataryanın dolması yaklaşık 95 dakika sürdü.

orji pilin performansından beni haberdar edersen sevinirim sugar_klavyeci

malum benim pil de şişik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
    quote:

Orjinal bataryayı dün kullanmaya başladım ve bugün ilk şarjını yaptım. Bataryanın dolması yaklaşık 95 dakika sürdü.

2-3 defa tam şarj edip bitirdikten sonra yazarım sonucu. Artık batarya bitmeden şarja takmayacağım ve tam şarj olmadan da cihazı şarjdan çıkarmayacağım. Sürekli olarak cihazı böyle kullandığım için 1,5 yılda batarya şişti. Sen nasıl kullanıyorsun bataryayı? Tam bitirip tam mı dolduruyorsun?

Hayırdır hocam, yeni telefon almayı düşündüğümden bataryayı değiştirmeyi düşünmüyorum demiştin. Yoksa sende yeni telefon almayı bir süre daha düşünmüyor musun? Ben bir sonraki modeli beklemeye koyuldum. N8-01 ve N9'u bekliyorum.

@tolyo, senin aldığın 1450 mAh'lık bataryanın fiyatı ne kadar?

• quote:

sugar_klavyeci

Ben yanında charger ıyla almıştım 15 dolardı yanlış hayıtlamıyorsam. Sadece pil olursa 7-10 dolar filan oluyo işte zaten serbest gönderi olursa kargo parasıda yok 10-15 günde ptt eline ulaştırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 10 Kasım 2010; 16:38:31 >
  • Hizlialdan 35 tl ye batarya aldim. Ilk gonderdikleri bozuk cikti 2 ay sonra gondermeme ragmen degistirdiler. Bence de pek orjinal gibi degil, bunu hizliala da yazdim ancak ayni mailde sordugum tum sorulara cevap verdiler bu soruya cevap vermediler. Pilden memnunum telefonun kutusundan cikan pille ayni performansta, 6 aydir kullaniyorum henuz bir problemle karsilasmadim.
  • quote:

quote:

sugar_klavyeci

Ben yanında charger ıyla almıştım 15 dolardı yanlış hayıtlamıyorsam. Sadece pil olursa 7-10 dolar filan oluyo işte zaten serbest gönderi olursa kargo parasıda yok 10-15 günde ptt eline ulaştırır.

15$ mı? Batarya ve şarj aleti ile toplam fiyatı mı? Sahte bataryalar 3-5 az sonra şişiyorlar ondan almadım. Sende şişme gibi bir olay oldu mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

2-3 defa tam şarj edip bitirdikten sonra yazarım sonucu. Artık batarya bitmeden şarja takmayacağım ve tam şarj olmadan da cihazı şarjdan çıkarmayacağım. Sürekli olarak cihazı böyle kullandığım için 1,5 yılda batarya şişti. Sen nasıl kullanıyorsun bataryayı? Tam bitirip tam mı dolduruyorsun?

Hayırdır hocam, yeni telefon almayı düşündüğümden bataryayı değiştirmeyi düşünmüyorum demiştin. Yoksa sende yeni telefon almayı bir süre daha düşünmüyor musun? Ben bir sonraki modeli beklemeye koyuldum. N8-01 ve N9'u bekliyorum.

ben genelde tek diş kalınca takardım. çok zaruri durumlarda takıyordum tabi.

benim nerdeyse 3 yıl olacak ama

• quote:

sugar_klavyeci

15$ mı? Batarya ve şarj aleti ile toplam fiyatı mı? Sahte bataryalar 3-5 az sonra şişiyorlar ondan almadım. Sende şişme gibi bir olay oldu mu?

Yok benimkinde şişme filan olmadı sıkıntısız kullanıyorum. Eğer ebay den almayı düşünüyorsan satıcının profiline bak ona göre sipariş ver birde inglizce bilgin varsa yada etrafında bilen biri varsa satıcıyla mesajlaş sonra sipariş ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t_pack

Hizlialdan 35 tl ye batarya aldim. Ilk gonderdikleri bozuk cikti 2 ay sonra gondermeme ragmen degistirdiler. Bence de pek orjinal gibi degil, bunu hizliala da yazdim ancak ayni mailde sordugum tum sorulara cevap verdiler bu soruya cevap vermediler. Pilden memnunum telefonun kutusundan cikan pille ayni performansta, 6 aydir kullaniyorum henuz bir problemle karsilasmadim.

Daha önce hepsiburadadan amıştım, düşük performanslı çıkınca değiştirmiştim, o da sıkıntılı çıkınca iade bile etmedim. 42 lira yattı.

Telefonu değiştirmeden önce son bir umut, ve de ucuz olduğu için hızlıal'dan aldım. 26 lira!

İlk şarj bir saat sürdü ve 3 gün dayandı. Şu anda ikinci şarjımın üzerinden bir gün geçti ve tek bir diş bile eksilmedi. 3G açık, video çekimi de yapabiliyorum, bataryayı boşaltmadan. Tıpkı eski günlerde olduğu gibi

Bataryayı ilk taktığımda güvenmediğimden çok özensiz taktım. Telefon açılmadı bile. Şarj cihazını taktım, adaptör ötmeye başladı. Bataryayı çıkarıp adam gibi taktım. Sonrası sonuç harika. Bataryanın üzerindeki yazılar orijinal(!) eskiler gibi ince değil. Hologram falan yerinde ama kontaklar falan da değişik. Başta direk çöpe atacaktım ama şimdilik maşallahı var.i

Bir kaç şarj sonrasında Energy Profiler ile sonucu yazarım.

Evde birkaç şişik bataryam oldu.

.oO°Oo.

• merakla bekliyorum :)
  • Zaten orijinal olmadığı sadece üzerindeki baskı kalitesine bakarak bile anlaşılabilir. Fiyat olayı bambaşka bir durum. Ancak orijinalin çok iyi kopyası olarak satılan ve daha pahalı bataryalar bile bana her gün şarj cihazının taşıma alışkanlığı kazandırmışken, ve miadı artık dolmuş bir N82 için 6 ay gibi bir süre daha kazandırması bence çok olumlu.

6 ay gitsin, yaza yeni açılımlar düşünülebilir. Zamanında oldukça yeterli gelen ekran artık yeni uygulama bulmada sorun yaşatıyor. Bir wap sayfasını dahi okurken, bir gazeteye göz atarken, çektiğim bir videoyu izlerken... hem performans, hem boyut, hem tuş takımının karakteristik eksiklikleri artık zamana uymayı gerektiriyor.

Henüz ölmemiş bir telefonu atmayı gereksiz bulsam da şartlar öyle getiriyor maalesef.

Bu arada önceki pilim kendi AC-5E adaptörüyle akşama kadar takılı kalsa dolmuyordu, ama 5800'ün AC-8E veya basşka modelin ince uçlu adaptörüyle de araç şarj cihazıyla da 15 dakikada doluyordu(!). Ben de şöyle bir şey aldım ama henüz eski bataryalarımda deneme fırsatı bulamadım.

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=20024882&productid=otm130010

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Deneyen var mı?

.oO°Oo.

• quote:

quote:

sugar_klavyeci

Yok benimkinde şişme filan olmadı sıkıntısız kullanıyorum. Eğer ebay den almayı düşünüyorsan satıcının profiline bak ona göre sipariş ver birde inglizce bilgin varsa yada etrafında bilen biri varsa satıcıyla mesajlaş sonra sipariş ver.

Ne kadar oldu bataryayı alalı?
  • 
Sayfa: önceki 890891892893894
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.