Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (894. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 892893894895896
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    n82 sıyah kasa kapak tus takımı(full) netten orjınal nerden alabılırım.netten bı tane aldım cok kalıtesiz canım sıkıldı.
    yardımcı olursanız sevınırım.tesekkurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.emre

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Bugün telefon dükkanlarını gezerken sıfır N82 gördüm. Hemen girdim içeri ve fiyatını sordum 600 dedi. Çok üst telefonlar çıksa da halâ o fiyatı hakediyor bence.

nerede gördünüz hocam?

Çankaya'da gördüm. Sıfır olduğu için açıp inceleme şansım olmadı.

Reis bana e-posta programı lazım ne öneriyorsun? Daha önce Windows Live Messenger kullandığım için e-posta için ayrı bir program kurmuyordum. Şimdi WLM'yi kullanmadığım için e-posta programı lazım.

Arkadaşlar var mı önerisi olan?

• Teşekkür ederim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @evren
    mrb.ıyı bayramlar.
    n82 sıyah kasa kapak tus takımı(full) netten orjınal nerden alabılırım.netten bı tane aldım cok kalıtesiz canım sıkıldı.
    yardımcı olursanız sevınırım.tesekkurler...

sahibinden.com'da görmüştüm. Yanlış hatırlamıyorsam 190 lira fiyatı vardı.
  • N82 ile çektiğim birkaç fotoğraf.

Son fotoğrafta yüksek keskinlik kullanmışım. En iyisi orta ayar.

Nokia N95 de kullandım fakat sanki N82 biraz daha iyi gibi geldi bana, zira bu iki telefonun kullandığı sensör ve lens aynı.

• Yaklaşık 4 aylık hukuk mücadelem sonucu NOKIA'dan N82'nin parasını tahsil etmiş bulunmaktayım.

N82'den, 3 yıllık emektarım olan N70'ye düşmek kötü birşeymiş arkadaş... Özellikle kamera konusunda...
    N8'nin fiyatının makul düzeye inmesini beklemekteyim.
  • @ Klasör.:X:.

Teşekkür ederim.

• @Katzé son fotoğraf gayet iyi. Şimdiye kadar neden N82 almadın?

quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Yaklaşık 4 aylık hukuk mücadelem sonucu NOKIA'dan N82'nin parasını tahsil etmiş bulunmaktayım.

N82'den, 3 yıllık emektarım olan N70'ye düşmek kötü birşeymiş arkadaş... Özellikle kamera konusunda...

Ücreti ne kadardı? N8 şuan 999 liradan satılıyor bazı Nokia Shop'larda. Hatta Bimeks'te 970 liradan satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 17 Kasım 2010; 13:04:09 >

• Arkadaşlar ben üzülerek sattım telefonumu. Tam 27 ay geçirdik beraber, kapk takımı dışında mükemmel telefondu. Şimdiki göz ağrım N8. N82'yi aratmadığını söyleyebilirim. Ama yine de satarken çok üzüldüm.
  • arustamov71;

Kaça sattınız acaba? Bir de cihazın durumu nasıldı? Ben de sizin gibi N8'e terfi edicem bayram sonu da..
  • quote:

@Katzé son fotoğraf gayet iyi. Şimdiye kadar neden N82 almadın?

quote:

Yaklaşık 4 aylık hukuk mücadelem sonucu NOKIA'dan N82'nin parasını tahsil etmiş bulunmaktayım.

Ücreti ne kadardı? N8 şuan 999 liradan satılıyor bazı Nokia Shop'larda. Hatta Bimeks'te 970 liradan satılıyor.

İlk çıktığı zamanlar alamamıştım. Uzun bir süredir E71 kullandığım için de gerek duymamıştım ancak bu aralar E71'den sıkıldığım için farklı telefonlara bakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: okanb3

arustamov71;

Kaça sattınız acaba? Bir de cihazın durumu nasıldı? Ben de sizin gibi N8'e terfi edicem bayram sonu da..

270 TL.
    Durumu kapak hariç iyiydi. Kapağı da yeni yan sanayi ürünle değiştirmiştim + 8GB kart + kutu ve aksesuarları.
  • quote:

quote:

HAZİRAN 2009'da 623,90 TL'ye almıştım, NOKIA'dan paranın 15 günlük faiziyle beraber 627.00 TL tahsil ettim.

Üstteki arkadaşın N82'sini 270 TL'ye verdiğini duyunca "İyi ki de NOKIA'yı mahkemeye vermişim" diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 17 Kasım 2010; 18:15:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Benim N78'im bataryası çok yoğun kullanımda bile 3.5 günü görüyor N82cilere duyurlur

öğrendiğim iyi oldu :P

Hayırdır Reis
  • Konu tekrar canlanmış iyi olmuş
    Benim bi sorum olacak n82ci arkadaşlara
    Açık programlarda ''Bekleme'' diye bir şey var sürekli açık, normal mi? hiç bir şekilde kapatamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeysteBirVidyo

Konu tekrar canlanmış iyi olmuş
    Benim bi sorum olacak n82ci arkadaşlara
    Açık programlarda ''Bekleme'' diye bir şey var sürekli açık, normal mi? hiç bir şekilde kapatamadım

Bekleme ekranından bahsediliyor hiçbir zaman kapanmaz
    Yani normal
  • konunun canlanması iyi olmuş.devam etse keşke.
  • Bu arada fotoğraflar görüldüğü gibi sanatsal değiller, deneme çekimi yaptıklarımdan koyuyorum buraya.

Bu telefonla fotoğraf çekmek ayrı bir zevk. Standart bir kompakt makineyi kesinlikle aratmayacak seviyede fotoğraf kalitesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 18 Kasım 2010; 23:01:06 >

• Arkadaşlar ufak bir sorum olacak. Telefonda şarj bittiğinde kullanılmak üzere ekstra şarj diye bir şey var mı? Varsa nasıl kullanılır? Hangi tuşla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sendromkaan

Arkadaşlar ufak bir sorum olacak. Telefonda şarj bittiğinde kullanılmak üzere ekstra şarj diye bir şey var mı? Varsa nasıl kullanılır? Hangi tuşla?

Hayır ekstra şarj diye bir şey yok. Bataryanın şarjı bittiğinde tekrar şarj edeceksin.

@Katzé
    Deneme çekimi olmasına rağmen gayet iyi çekmişsin özellikle ilk fotoğraf çok iyi. Ama hafif bir beyazlık var. Tabi çekilen ortama ve ortamdaki ışığa göre değişir.
  • 
Sayfa: önceki 892893894895896
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.