Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (893. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 891892893894895
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada şey de önemli; batarya tam oturuyor mu? hafif boşluk kalırsa temassızlıktan kapanıyor zira cihaz. biraz büyük olunca da zor girip çıkıyor.

kağıt falan sıkıştırmak istemiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

bu arada şey de önemli; batarya tam oturuyor mu? hafif boşluk kalırsa temassızlıktan kapanıyor zira cihaz. biraz büyük olunca da zor girip çıkıyor.

Abi al 1 orjinal batarya kurtul ya :)
  • Benden Size tavsiye biraz boyutu buyuk battaryaya uygun kapakta veriyorlar 2000MAH Cameron sino batary var Ebay dadasatiliyor. Ebaydan aldim. aldigim zaman 9 Gun bekleme suresi vardi su andada 7 gun falan bekleme suresi var. Boyutu sorun etmezseniz super bisey.

Ebay ustunden simdide 1750 MAH lik normal boyutta bataryalar var onu alip deniyecegim bakalim nasil. Deneyen varsa yardimci olusa sevinirim.
  • Reis genelde telefonda oyun oynamayı sevmem ama bu oyunlar hoşuma gitti. Sanırım bu yıl çıkmış oyunlar ve grafik işlemcisini kullanıyorlar. Bu yüzden grafik kaliteleri mükemmel. S60v3 versiyonunu bulabileceğim bir yer var mı?

Raging Thunder 2

Reckless Racing
    [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=PcZtPHZ7noo&feature=player_embedded#!]

Wave Blazer

Armageddon Squadron

ToonWarz

• quote:

sugar_klavyeci

Ne kadar oldu bataryayı alalı?

Tam hatırlamıyorum ama 5-6 ay oldu sanırım.

quote:

Reis-i Eagles

bu arada şey de önemli; batarya tam oturuyor mu? hafif boşluk kalırsa temassızlıktan kapanıyor zira cihaz. biraz büyük olunca da zor girip çıkıyor.

Batarya orjinalinden iyi oturuyor desem yeri var çünkü kapağı kapatırken hiç boşluk kalmıyor sımsıkı oturuyor.
  • Benim N78'im bataryası çok yoğun kullanımda bile 3.5 günü görüyor N82cilere duyurlur

• quote:

safa_oyuncu

Benim N78'im bataryası çok yoğun kullanımda bile 3.5 günü görüyor N82cilere duyurlur

Bizde de xenon flash var hava mı atıyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Benim N78'im bataryası çok yoğun kullanımda bile 3.5 günü görüyor N82cilere duyurlur

N78'deki işlemci N82'nin işlemcisinden daha düşük kalitede bir işlemci olduğu için(ve batarya dostu bir işlemci olduğu için) N82'ye nazaran daha iyi performans sunması normaldir. Yeri gelmişken belirtmek gerek. N82'de BP-6MT model 1050 mAh gücünde batarya kullanılmıştır. N82'nin haricinde bu bataryayı 6720 classic, E51, N81 ve N81 8GB kullanıyor.

N78'de kullanılan işlemci ile 6720 classic, E51, N81 ve N81 8GB'ta kullanılan işlemci aynı işlemcilerdir. 6720 classic hariç hepsi 369 MHz hızında çalışmaktadırlar. 6720 classic overclock ile 600 MHz'de çalışıyor.

BP-6MT kullanan cihazların bekleme sürelerine baktığımızda;

6720 classic 492 saat (2G) / 504 saat (3G),
    E51 310 saat,
    N81 ve N81 8GB 410 saat,
    N82 ise 225 saat (2G) / 216 saat (3G) bekleme süresi sunuyor.

N78 ile aynı işlemciye sahip olan cihazlar BP-6MT bataryada daha uzun batarya ömrü sunabiliyor. Ayrıca ek olarak N82'de Xenon flaş olduğunu da unutmamak gerek. Bu da bataryanın hızlı bitmesinde önemli bir etken.

Unutmadan N78 ile N95 8GB'ta kullanılan bataryalar aynı bataryalar. Bekleme sürelerine baktığımızda N78'in daha düşük kalitede olan işlemcisi sayesinde N95 8GB'tan daha uzun olduğu görülüyor.

• Arkadaşlar konuyla alakalı değil ama bu youtube yasağı kalkalı beri bende açılmıyor. DNS leri eski haline getirdim hosts dosyasınıda öyle hala açılmıor başka yapmam gereken bişey varmı sizin bilginiz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

Arkadaşlar konuyla alakalı değil ama bu youtube yasağı kalkalı beri bende açılmıyor. DNS leri eski haline getirdim hosts dosyasınıda öyle hala açılmıor başka yapmam gereken bişey varmı sizin bilginiz varmı?

Bende bir sorun yok. Hem PC'den hemde telefondan sorunsuz açabiliyorum. Telefona YouTube'un orjinal uygulamasını kurdum.
  • Bugün telefon dükkanlarını gezerken sıfır N82 gördüm. Hemen girdim içeri ve fiyatını sordum 600 dedi. Çok üst telefonlar çıksa da halâ o fiyatı hakediyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

N78'deki işlemci N82'nin işlemcisinden daha düşük kalitede bir işlemci olduğu için(ve batarya dostu bir işlemci olduğu için) N82'ye nazaran daha iyi performans sunması normaldir. Yeri gelmişken belirtmek gerek. N82'de BP-6MT model 1050 mAh gücünde batarya kullanılmıştır. N82'nin haricinde bu bataryayı 6720 classic, E51, N81 ve N81 8GB kullanıyor.

N78'de kullanılan işlemci ile 6720 classic, E51, N81 ve N81 8GB'ta kullanılan işlemci aynı işlemcilerdir. 6720 classic hariç hepsi 369 MHz hızında çalışmaktadırlar. 6720 classic overclock ile 600 MHz'de çalışıyor.

BP-6MT kullanan cihazların bekleme sürelerine baktığımızda;

6720 classic 492 saat (2G) / 504 saat (3G),
    E51 310 saat,
    N81 ve N81 8GB 410 saat,
    N82 ise 225 saat (2G) / 216 saat (3G) bekleme süresi sunuyor.

N78 ile aynı işlemciye sahip olan cihazlar BP-6MT bataryada daha uzun batarya ömrü sunabiliyor. Ayrıca ek olarak N82'de Xenon flaş olduğunu da unutmamak gerek. Bu da bataryanın hızlı bitmesinde önemli bir etken.

Unutmadan N78 ile N95 8GB'ta kullanılan bataryalar aynı bataryalar. Bekleme sürelerine baktığımızda N78'in daha düşük kalitede olan işlemcisi sayesinde N95 8GB'tan daha uzun olduğu görülüyor.

Evet haklısınız N82 daha iyi bir işlemciye sahip ve xenon var ancak günlük kullanımda N78 çok daha iyi menü geçişleri,kamera açılma süresi gibi.

• Bugün N82 alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Bugüne nasipmiş N82 sahibi olmak.

Cihazın versiyonu v10.0.046. İlk versiyon olmalı. Güncellememi tavsiye eder misiniz arkadaşlar?
  • quote:

Katzé

Bugün N82 alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Bugüne nasipmiş N82 sahibi olmak.

Cihazın versiyonu v10.0.046. İlk versiyon olmalı. Güncellememi tavsiye eder misiniz arkadaşlar?

Hayırlı olsun kardeş (kendisi eski SE cilerdendir)

Güncellemende fayda var dostum v35 stabil şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

quote:

Katzé

Bugün N82 alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Bugüne nasipmiş N82 sahibi olmak.

Hayırlı olsun kardeş (kendisi eski SE cilerdendir)

Güncellemende fayda var dostum v35 stabil şu anda.

Sağolasın kardeş, şuanda indiriyorum yeni sürümü.

Bu arada net bağlantısı bayağı yavaşlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 15 Kasım 2010; 15:47:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Katzé

Hayırlı olsun Katzé. N82 nin 3 sene sonra bile hala revaçta olması güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_solak

quote:

Orijinalden alıntı: Katzé

Hayırlı olsun Katzé. N82 nin 3 sene sonra bile hala revaçta olması güzel.

ben hala değiştirecek yerini alacak bir model görmüyorum.ve hala bu başlığı takip ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Bugün telefon dükkanlarını gezerken sıfır N82 gördüm. Hemen girdim içeri ve fiyatını sordum 600 dedi. Çok üst telefonlar çıksa da halâ o fiyatı hakediyor bence.

nerede gördünüz hocam?
  • quote:

öğrendiğim iyi oldu :P
  • quote:

Güzelmiş
    Benim N82 1 gün gitsin öpüp başıma koyacağım
    @Katzé
    Hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan

• 
Sayfa: önceki 891892893894895
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.