Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (897. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkür ederim sugar_klavyeci...kurdum en sonunda...dışarı çıkayım bi deneyim...
  • İmkanın varsa Garmini mutlaka kur Ndrive'ın yanında veya yerine
  • reis bi ara sitene uğrarmısın..
  • Sorunu çözmüş olmanın verdiği mutlulukla bu nesajı yazıyorum. Bir üst sürüm olan v9.3.18'i bunun üzerine kurdum. Şimdi herhangi bir sorun olmuyor. İnşallah bir daha da olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...HaN...

reis bi ara sitene uğrarmısın..

uğradım :)
  • 5MP - Xenon flaşı yeter
  • Dün 6220 classic gördüm arkadaşta ve kamerasını inceleme fırsatı buldum. Şunu söyleyebilirim ki N82'nin kamerasının yanından dahi geçemez. Cihazda ISO ayarı yok, netlik ayarı yok, EV ayarı yok, kontrast ayarı yok, vizör yok. Yok oğlu yok. O Xenon flaşın hiçbir anlamı yok. Bu sabah N79 inceleme şansım oldu aynı şekilde onda da bu ayarlar yoktu. Nokia N82'de bulunan özellikleri bu cihazlara koymamış. Reis sen N95 kullanmıştın, onda N82'deki ayarlar var mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Dün 6220 classic gördüm arkadaşta ve kamerasını inceleme fırsatı buldum. Şunu söyleyebilirim ki N82'nin kamerasının yanından dahi geçemez. Cihazda ISO ayarı yok, netlik ayarı yok, EV ayarı yok, kontrast ayarı yok, vizör yok. Yok oğlu yok. O Xenon flaşın hiçbir anlamı yok. Bu sabah N79 inceleme şansım oldu aynı şekilde onda da bu ayarlar yoktu. Nokia N82'de bulunan özellikleri bu cihazlara koymamış. Reis sen N95 kullanmıştın, onda N82'deki ayarlar var mıydı?

N95 ile N82'deki kamera ayarları tamamen aynı ama N79 ile N82'nin farklı olmasına şaşırdım gerçekten.
  • quote:

Dün 6220 classic gördüm arkadaşta ve kamerasını inceleme fırsatı buldum. Şunu söyleyebilirim ki N82'nin kamerasının yanından dahi geçemez. Cihazda ISO ayarı yok, netlik ayarı yok, EV ayarı yok, kontrast ayarı yok, vizör yok. Yok oğlu yok. O Xenon flaşın hiçbir anlamı yok. Bu sabah N79 inceleme şansım oldu aynı şekilde onda da bu ayarlar yoktu. Nokia N82'de bulunan özellikleri bu cihazlara koymamış. Reis sen N95 kullanmıştın, onda N82'deki ayarlar var mıydı?

bildiğim kadarıyla senin baktığın cihazın kısayolunda bulunmuyor zira kişiselleştirebilir kısayolu var.

bu mesela kamera ekranı.

bu da kişiselleştirme ekranı.

GSMArena'dan SS'ler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

bildiğim kadarıyla senin baktığın cihazın kısayolunda bulunmuyor zira kişiselleştirebilir kısayolu var.

http://imgur.com/lA7Fa.jpg
    bu mesela kamera ekranı.

http://imgur.com/I5QiR.jpg
    bu da kişiselleştirme ekranı.

GSMArena'dan SS'ler.

Hmm evet N82'deki kamera menüsü yoktu. Bende yok zannettim nerden bileyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 28 Kasım 2010; 19:34:33 >

• Energy Profile ile yaptığım batarya testinin sonuçları. Tüm sonuçlarda 1050 mAh'ın üstünde çıktı hayret?!? Yeni olduğu için öyle sanırım.

• alın size bendeki n82 ile ilgili ilginç bir bilgi:

telefonu aldığım tarih: 02.06.2010

telefonla çektiğim resim sayısı: 9478

herhalde sene sonu 10000 i geçmeyi düşünüyorum!
  • Nasıl saydın onları
  • çekitğiniz fotoğraflarla ilgili olarak ayarlardan fotoğraf ismini Görüntü diye girerseniz GörüntüXXXX diye numaralandırıyor. Oradan ayarlı
  • ndrive ankara da hatalı yönlendirme yapıyor....silmedim ama kullanmıcam herhalde...
  • ben hard atmasaydım geçmiştim çoktan :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
    ben hard atmasaydım geçmiştim çoktan :P

Adam haklı beyler.
  • Garmin Navcity Türkiye 2010.06 TBKLTS Türkçe - Yeni Harita

Haritayı indirmek için buraya tıklayınız.

Garmin Mobile XT v50.00.50'yi indirmek için buraya tıklayınız.

• @sugar_klavyeci

Batarya aldın heralde güle güle kullan. Nerden ve kaça aldın?
  • @tolyo, sana alıntı ile cevap veriyorum. Aynısını bana yapmıştın şimdi ödeşmiş olduk. (2 sayfa arkada yazmıştım.)

quote:

Daha önce iki batarya aldım ve ikiside sahte çıktı ama şükür geri verip ücreti geri aldım. İlk aldığım 55 liraydı ikinci aldığım 20 liraydı. Baktım bu iş böyle olmayacak en iyisi bataryayı hakiki yerinden yani Nokia Shop'tan almaya karar verdim. Bugün aldım 90 liraya. O 90 lirayı vermek evlat acısı gibi koydu ya.
  • 
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.