Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (898. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 896897898899900
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Energy Profiler programını nereden bulabilirim.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

@tolyo, sana alıntı ile cevap veriyorum. Aynısını bana yapmıştın şimdi ödeşmiş olduk. (2 sayfa arkada yazmıştım.)

quote:

Daha önce iki batarya aldım ve ikiside sahte çıktı ama şükür geri verip ücreti geri aldım. İlk aldığım 55 liraydı ikinci aldığım 20 liraydı. Baktım bu iş böyle olmayacak en iyisi bataryayı hakiki yerinden yani Nokia Shop'tan almaya karar verdim. Bugün aldım 90 liraya. O 90 lirayı vermek evlat acısı gibi koydu ya.

Dostum benim alıntı yaptığım yazı son sayfadaydı seninki gibi 2 sayfa geride değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: *Blue*
    Energy Profiler programını nereden bulabilirim.?

Ovi üyeliğin varsa telefonundan Ovi Store'a gir. Orada mevcut.
  • Dün otobüsteyken bir kızın elinde N82 gördüm. O mesajlaşırken ben de çaktırmadan cihaza bakıyordum. Cihazı da gayet hızlı çalışıyordu. Ama hatunun bir mesaj yazması vardı şaştım kaldım. Bu ne hız dedim içimden.
  • Sahi ya neden düşünemedim ki.

Sağol sugar hocam. Hazır seni yakalamışken birşey sormak istiyorum. Batarya bende de şişiyor yavaş yavaş. Bu olay N8 de de olacak mı.? Kimileri onun bataryasında şişme olmayacak diyor.
  • N8'de bataryanın şişmeyeceğine dair bir bilgim yok. Ama belli bir süre sonra illaki şişer. Şayet söylenen doğru ise şişmemesi için belki özel bir teknik kullanılmış olabilir. Zira batarya çıkarılamadığı için şişme olduğunda hacmi zorlayabilir ve diğer parçalara zarar verebilir.
  • Reis Garmin'in 2010.09 haritası çıkmış. Senin verdiğin sanırım eskimiş oldu.

• Arkadaşlar bu ekrandaki arama,çevrimiçi paylaşım ı filan kaldırma şansımız yok mu yaa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXSiMuM_KiLL3R
    Arkadaşlar bu ekrandaki arama,çevrimiçi paylaşım ı filan kaldırma şansımız yok mu yaa.

Menü > Araçlar > Ayarlar > Genel > Kişiselleştirme > Bekleme modu > Etkin bekleme kısmına girip orada Açık yazan seçeneği Kapalı olarak değiştirin tamamdır.

• Dediğin şekilde hepsi kapanıyor.Benim istediğim sadece arama,çevrimiçi paylaşım ı kaldırmak.Daha önce araştırdığımda rompatcher+ gibi uygulamalar ile kaldırılabileceği yazıyordu.

Dediğim hack uygulamalarını buldum.Rompatcher dan otomatik başlatmayı seçsem bile başlangıçta olmuyor.Neyse ihtiyaç duydukta kaldırırım artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absinthe. -- 8 Aralık 2010; 20:52:49 >
  • quote:

Reis Garmin'in 2010.09 haritası çıkmış. Senin verdiğin sanırım eskimiş oldu.

yetişemiyorum
  • Garmin Navcity Türkiye 2010.09 TPKLTS Türkçe - Yeni Harita

Harita tekrar güncellendi. Haritayı indirmek için buraya tıklayınız.

Garmin Mobile XT v50.00.50'yi indirmek için buraya tıklayınız.

• quote:

N8'de bataryanın şişmeyeceğine dair bir bilgim yok. Ama belli bir süre sonra illaki şişer. Şayet söylenen doğru ise şişmemesi için belki özel bir teknik kullanılmış olabilir. Zira batarya çıkarılamadığı için şişme olduğunda hacmi zorlayabilir ve diğer parçalara zarar verebilir.

Teşekkür ederim. Kesin bir bilgi olursa bilmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Blue*

quote:

N8'de bataryanın şişmeyeceğine dair bir bilgim yok. Ama belli bir süre sonra illaki şişer. Şayet söylenen doğru ise şişmemesi için belki özel bir teknik kullanılmış olabilir. Zira batarya çıkarılamadığı için şişme olduğunda hacmi zorlayabilir ve diğer parçalara zarar verebilir.

Teşekkür ederim. Kesin bir bilgi olursa bilmek isterim.

Aşağıda detaylı bir N8-00 incelemesinin linki var. Mutlaka okumalısın.

http://www.mobilbekcisi.com/yazi/1106-nokia-n8-incelemesi-donanim-bolumu

Harita için eyvallah Reis.

• Bekçi bu işi biliyor. Güzel inceleme olmuş.
  • Slick ile MSN giriyorum ama Facebook sohbete giremiyorum. Eskiden sorun yoktu şimdi niçin bağlanmıyor anlamadım. Slick ile Facebook'ta sorun yaşayan var mı? Çözümü nedir? Bende 0.65 sürümü yüklü acaba sürümle ilgili bir sorun mu? Kaldırıp tekrar yüklememe rağmen sonuç aynı. Telefona bu yüzden eBuddy kurdum ama Java tabanlı olduğu için sevmiyorum. *sis formatlı önerebileceğiniz sohbet programı var mı? Facebook ve MSN girmesi yeterli.

Son olarak NDrive'da haritanın gece ve gündüz modunu otomatik yapamadım. Daha doğrusu yapılamıyor. Bunun nasıl otomatik yapıldığını bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 12 Aralık 2010; 18:58:46 >
  • arkadaşlar n82 navigasyon nasıl kuruluyor kutusu içinden bir cd çıktı nokia cd si telefonun içinde göremedim yüklendi ise önceden diye baktım ama versiyonunu son versiyon yaptım v 35.0.002 bu telefonların yanında normalde navigasyon bedava geliyormuş sanırım ayrıca cd olarakmı geli,yordu nasıl bilgisi olan varsa yardmcı olabilirmi
  • Sistemi kırman(hack) gerek. N82'de ücretsiz navigasyon desteği yok. Sistemi kırdığında kırılmış olan navigasyon programlarını kullanabilirsin. Ya da ücretini öderim diyorsan bir şey diyemem.
  • Makro çekimlerde N8 ile kıyasladığımda N82'nin daha başarılı olduğunu gördüm, belkide N8'in geniş açılı lense sahip olmasından kaynaklanıyor olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 896897898899900
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.