Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (899. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 897898899900901
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, bir sorum olucaktı.. Örn: X-plore. Bu uygulamanın kısayolunu menüye girince hemen galerinin yanında yapabilirmiyim? Bazı arkadaşlarda gördüm bu mümkün fakat ben çok araştırdım denedim yapamadım. Yani bir kısayolun konumunu menüde istediğim yere koyabilirmiyim?

Bir yerde;

"c:\Private\101F4CD2\Applications.dat telefonunuzun menüsündeki ikonların ve klasörlerin konumlarını ve ayarlarını saklar."

diye birşey gördüm benim telefonumda o klasörde applications.dat diye bir dosya yok. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Not: Cihaz Hackli ve yazılım v35.0.002
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Garmin Navcity Türkiye 2010.09 TPKLTS Türkçe - Yeni Harita

Harita tekrar güncellendi. Haritayı indirmek için buraya tıklayınız.

Garmin Mobile XT v50.00.50'yi indirmek için buraya tıklayınız.

navigasyon içinmi bu harita

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

quote:

Garmin Navcity Türkiye 2010.09 TPKLTS Türkçe - Yeni Harita

Harita tekrar güncellendi. Haritayı indirmek için buraya tıklayınız.

Garmin Mobile XT v50.00.50'yi indirmek için buraya tıklayınız.

navigasyon içinmi bu harita

Aynen öyle Garmin mobile navigasyon programının en güncel haritasıdır.

• Reis Route66'daki harita kitli miydi? Bende kitli şu anda ne yapmam gerek?

Seçenekler > Ekstra > Haritalar kısmına girdim ve Turkey TA 2009 Q4 haritasının kullanım süresinin dolduğunu farkettim. Benden lisans yenilememi istedi. Bunun için de bağlantısı istiyor ne yapayım? Bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Reis Route66'daki harita kitli miydi? Bende kitli şu anda ne yapmam gerek?

Seçenekler > Ekstra > Haritalar kısmına girdim ve Turkey TA 2009 Q4 haritasının kullanım süresinin dolduğunu farkettim. Benden lisans yenilememi istedi. Bunun için de bağlantısı istiyor ne yapayım? Bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.

Aynı durummu hatırlayamadım ama geçenlerde harita bende gözükmedi bir anda. Programı kaldırıp setifikalandırdıktan sonra yeniden kurdum, şimdilik kullanıyorum bir sıkıntı yok.
  • Hazır konu route66 dan açılmışken, dokunmatiğe uyumlu versiyonu ne zaman çıkar acaba diye soracaktım.?

Hazır konu navigasyon iken Ndrive ı kurarken trial 7 günlük olarak kurmuşum. nasıl düzeltebilirim.?
  • bu navigasyon u garmin i kurmak baya karışık sanırım indirme linkindeki yerde farklı farklı anlatılmış ama
  • Arkadaşlar az önce benim canavarı (N82) sattım,ne yalan söyleleyim içim burkuldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master KENOBI

Arkadaşlar az önce benim canavarı (N82) sattım,ne yalan söyleleyim içim burkuldu.

Hayırlısı olsun
    Ne kadara sattınız hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Blonde -- 19 Aralık 2010; 20:52:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Blue*

quote:

Aynı durummu hatırlayamadım ama geçenlerde harita bende gözükmedi bir anda. Programı kaldırıp setifikalandırdıktan sonra yeniden kurdum, şimdilik kullanıyorum bir sıkıntı yok.

O çok uzun ya. En iyisi kaldırmadan buna çözüm bulabileceğim bir yöntem bulmak.

Dokunmatik sistem için henüz çıkmadı.

@Master KENOBI, nasıl sattın ya? N82 satılır mı hiç? Bu saatten sonra yeni bir cihaz alsam bile satmam artık.

• quote:

@Master KENOBI, nasıl sattın ya? N82 satılır mı hiç? Bu saatten sonra yeni bir cihaz alsam bile satmam artık.

Sorma Hocam evde 4-5 tane telefon olunca hanım arıza çıkardı, mecburen sattım

quote:

Orijinalden alıntı: FeysteBirVidyo

quote:

Arkadaşlar az önce benim canavarı (N82) sattım,ne yalan söyleleyim içim burkuldu.

Hayırlısı olsun
    Ne kadara sattınız hocam?

Nakit 300'e elden sattım hocam.

• quote:

quote:

Onları satsaydın keşke.

Ben cihazı 810 liraya aldım. Bu saatten sonra s..sen o paraya satmam.

• quote:

quote:

quote:

Onları satsaydın keşke.

Ben cihazı 810 liraya aldım. Bu saatten sonra s..sen o paraya satmam.

Bende 575'e almıştım öbür telefonlardan birisi 8 yıldır kullandığım 8310'dur ki asla satmam

• Garmin bu yıl geç açıldı.. 1 yıl nerdeyse aynı harştayı kullandıktan sonra 3-4 gün önce 2010.6yı yüklemiştim.. şimdi bunu yükleyelim.. haritada sorun yok değilmi?

tşkler..

quote:

quote:

Reis Garmin'in 2010.09 haritası çıkmış. Senin verdiğin sanırım eskimiş oldu.

yetişemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Garmin bu yıl geç açıldı.. 1 yıl nerdeyse aynı harştayı kullandıktan sonra 3-4 gün önce 2010.6yı yüklemiştim.. şimdi bunu yükleyelim.. haritada sorun yok değilmi?

tşkler..

quote:

quote:

Reis Garmin'in 2010.09 haritası çıkmış. Senin verdiğin sanırım eskimiş oldu.

yetişemiyorum

Ben bir sorunla kaşılaşmadım. Şu an kullanıyorum ve memnunum.

• quote:

quote:

Yahu benim haritada gümledi.

• quote:

quote:

quote:

Yahu benim haritada gümledi.

Yok mu bunun bir çaresi ya? Rote66 bulunduğum yerde en iyisiydi. Beni en doğru ve kısa rotadan o götürüyordu. Harita kilit kodu istiyor. Kodu nereden bulacağım bilmiyorum.

• merhabalar,
    3 yılı aşkındır kullandığım N82 telefonumda son zamanlarda konuşma esnasında kesilmeler olmaya başladı, farklı sim kartı ile de denedim yine oldu.
    Bu durumu yaşayan veya bilgisi olan arkadaşlar var mı, evde çözebilir miyim, format yöntemleri ile felan,
    düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • arkadaşlar n82 telefonuma arama geldiği zaman ön kamera açılıyor neden olduğu hakkında bilgisi olan varmı 3g ye kaydolmadım son versiyon yazılım yüklü telefonumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

arkadaşlar n82 telefonuma arama geldiği zaman ön kamera açılıyor neden olduğu hakkında bilgisi olan varmı 3g ye kaydolmadım son versiyon yazılım yüklü telefonumda

soft format dene şu anda aklımda degıl kodu arastır bulursun ;) olmazsa hard format at ve software tekrar yukle duzelmeme durumu ımkansız
  • 
Sayfa: önceki 897898899900901
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.