Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (901. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 899900901902903
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim batarya da bu aralar iyice şişmeye başladı.Telefonu alalı 1 sene oldu.Garanti devam ediyor yani.Garantiye versem pili değiştirirler mi?
  • Orijinalden alıntı: wero

Az önce bilgisayara indirdim nasıl kuracağımı bilmiyorum.

Bilgisayarında Ovi Suite ya da PC Suite kurulu ise cihazı kablo ile bağla ve yükle. Ya da kurulum dosyasını telefona at ve telefondan yükle.

Programı yükledim ve cep telefonuma kurdum şimdilik sorunsuz çalışıyor yardımların için teşekkürler sugar_klavyeci
  • Orijinalden alıntı: alicans35

Benim batarya da bu aralar iyice şişmeye başladı.Telefonu alalı 1 sene oldu.Garanti devam ediyor yani.Garantiye versem pili değiştirirler mi?

Emin değilim ama değiştirirler sanırım.

Orijinalden alıntı: wero

Orijinalden alıntı: wero

Az önce bilgisayara indirdim nasıl kuracağımı bilmiyorum.

Bilgisayarında Ovi Suite ya da PC Suite kurulu ise cihazı kablo ile bağla ve yükle. Ya da kurulum dosyasını telefona at ve telefondan yükle.

Programı yükledim ve cep telefonuma kurdum şimdilik sorunsuz çalışıyor yardımların için teşekkürler sugar_klavyeci

Reca ederim.

• Route66(v8.0.18990)'da TeleAtlas 2009 Q4 dışında kullanabileceğim başka harita yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 18 Ocak 2011; 15:01:07 >
  • bataryam gerçekten süper. ölçüm yapmadım. 4-5 doldur boşalt yapıyım o zaman yaparım.

cuma aldım işte daha bi kez şarj ettim :D ikinciyi bu akşam yapacam.

ortalama 2 gün gidecek gibi duruyor.

ayrıca 0 orjinal siyah kasa taktırdım. cihaz manyak oldu :D resimleri atarım bir ara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 18 Ocak 2011; 22:07:24 >
  • Sevindim orjinal bir batarya bulabildiğine.

Bu pil olayı artık yeni bir cihaz almam yönünde aklımı çelip duruyor.

N 82' halen ilk günkü formunda duruyor ancak hergün şarj etmek sıkıntı oluyor.

Yeni kasayla fotoları bekliyoruz.
  • Siyah kasayı nerden ve kaça yaptırdın?
  • arkadaşlar telefonlarınızın kıymetini bilin çok iyi bir ürün haberiniz olsun sanki zaman geçtikçe kalite düşüyor gibime geliyor n 8 aldım ama n82 deki resim kalitesi stabilite yok haberiniz olsun

• sadece arkada kameranın üstündeki jelatini çıkardım. zamanla açılınca diğerlerini de çıkartıcam. sevmiyorum cihazı öyle kullanmayı :)
  • Cihaz süper olmuş abi ya Sen kesin 1 yıl daha cihaz almazsın Benim cihazın kasası da siyah ama aşındı tuşlar falan. İkinci kez siyah kasa taktırmayı düşünüyorum.
  • N85i almadan önce az aramadım N82 Siyahı ama bulamadım tabi, sonrasında N85 almıştım.

N82 Siyah daha karizma, daha güzel duruyor, hayırlı olsun reis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

sadece arkada kameranın üstündeki jelatini çıkardım. zamanla açılınca diğerlerini de çıkartıcam. sevmiyorum cihazı öyle kullanmayı :)

Harbiden yeni telefon olmuş.

Tuş takımı tam oturdumu?

Kaça mal oldu?

• nokia shop'tan 80tl batarya + (75$) 115TL siyah kasa + 15TL işçilik + 5TL yol.

215'e geldi hepsi

tuş takımında falan bir problem yok. bütün donanımları test ettim hepsi düzgün çalışıyor. hatta ahize ve hoparlörlerde artık toz moz kalmadığı için daha berrak :)) ama kapanır 1 aya 2 aya
  • Hem batarya hem de kasayı o fiyata çok iyi almışsın. Inşallah en kısa zamanda ben de yenilerim.

Reis NDrive 'ın yeni versiyonu çıkmış(v10) ben yükledim gayet güzel çalışıyor.
  • Artık bende o kadar para harcamayı göze aldım ama İstanbul'da yaptırmak mesele.

Hocam yaptırdığın yerin telefon numarasını verirsen görüşeyim kendileriyle belki kargoyla yaptırma durumu olur.
  • Bende gittim ve sordum. 10 güne kadar gelir dedi. Işçilik dahil 140 lira. Nasıl fiyat iyi mi Reis?
  • v10'u biliyom. stabil değildi bi ara. yaparım bi güncelleme bi ara.

10 güne kadar gelir derken?
  • Siyah kasayı kastetmiştim. İşçilik dahil 140 lira. Nasıl?

Stabil değil derken?
  • 140 lira iyi. herşeyi onlar yapacaklar zaten. takarken kırarlarsa da onların sorumluluğu altında.

stabil değil derken ilacı düzgün değildi galiba. öyle hatırlıyorum. bu normalse bunu yüklerim.
  • Anlaşılan adama tembih etmek gerek.

Ben şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Bazen tam yerini göstermiyor takılı kalabiliyor. Hem yeni harita da var.
  • 
Sayfa: önceki 899900901902903
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.