Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (902. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 900901902903904
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • .sabah 8 de şarj tam dolu 2 fotoğraf yarımsaat internet 16:30 bitti ve kapandı anadolu yakasında orjinal batarya bulabileceğim bir yer varmı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

nokia shop'tan 80tl batarya + (75$) 115TL siyah kasa + 15TL işçilik + 5TL yol.

215'e geldi hepsi

tuş takımında falan bir problem yok. bütün donanımları test ettim hepsi düzgün çalışıyor. hatta ahize ve hoparlörlerde artık toz moz kalmadığı için daha berrak :)) ama kapanır 1 aya 2 aya

reis bu arada; tuş takımı (siyah) almadınmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

sadece arkada kameranın üstündeki jelatini çıkardım. zamanla açılınca diğerlerini de çıkartıcam. sevmiyorum cihazı öyle kullanmayı :)

öncelikle hayırlı olsun ne diim telefon yeni gibi olmuştur
    ben daha pil almadım millet kasayı değiştirmiş.bilmiyorum benim kasa çok eskidi micro sd kart kapağı koptu xD Tuş takımının özellikle yön tuşu ve seçim tuşlarının üst ve nokia yazan kısmı soyuldu.altında şeffaf plastik varmış acaba devamını ben soysam güzel dururmu diye hayal ediyorum şeffaf kasa . ama zamana bıraktım kendi soyuluyo zaten.birde kasa zaten orjinal duruyo senin arkadaki bantı için rahat bir şekilde sökebilirsin. çünkü baya iyi bir kaplaması var arkanın benimkinin daha nokia yazısı bilem duruyo ve arlaklığıda geçmedi.keşke arkanın kaplamasınıdan ön yüzündede kullansalarmış çok daha iyi olacakmış.
    son olarak bataryanı çok sıcak ortamlarda kullanma yani bataryanın çok ısınmasına imkan verme.özellikle şarzdayken 8 saat oyun oynama vs.benim batarya heralde bu yüzden şişti.yni olur olmaz şarza takma.hatırlıyorum telefon acayip ısınırdı yinede elimden bırakmazdım.bataryanın anasını ağlatıyor sıcaklık. en azından tecrübelerim bunu söylüyor.güle güle kullan...gerçi 3 sene oldu sanırım senin bataryan.asıl bu tavsiyeleri kendi üzerime almam lazım sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasör.:X:. -- 26 Ocak 2011; 23:16:32 >

• Ben ilk siyah kasayı eskittim nasipse ikinci siyah kasayı taktıracağım. Yarın servise gidip bir kontrol edeyim gelmiş mi? Gelmişse ikinci siyah kasa ile N82'ye merhaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Ben ilk siyah kasayı eskittim nasipse ikinci siyah kasayı taktıracağım. Yarın servise gidip bir kontrol edeyim gelmiş mi? Gelmişse ikinci siyah kasa ile N82'ye merhaba

bence yeter yahu tmm gibi oluyoda bedava değilki :D.para biriktir biraz n9 alırsın.kendi açımdan söylüyorum bu telefondan hala başka bir telefoa geçecek bir neden bulamadım daha.rahat iş görüyo.2.5 sene oldu benim tel hala memnunum.tabiki 2.5 sene önceki duruma bakıldığında şu n95 n82 başlıklarının tepeden inmediği dönemlerde gerçekten özellik olarak 2 basamak atladı nokia bu telefonlarla.şimdi ise dokunmatik devri başladı.bundan sonrada böyle gidecek sanırım.artık n82 gibi bar tipi telefonlar tahta hiç bir zaman oturmucak gibi.dokunmatik ekran büyük olunca yadırganmıyor ancak bar tipi telefonlar dokunmatikler kadar büyük olursa kimse yüzüne bakmaz ve o boyutlada belli özellik sığdırabiliyor.tabiki şunu çok rahat söyleyebilirimki ne kadar özellikli olursa olsun bar tipi telefonların yerini hiç bir telefon tutmaz.çünkü telefonlar bar tipi üzerinden gelişdi.kullanım açısından daha pratik olduğunu düşünüyorum.bir parmağın 4 inç ekranda gezinmesi çok pratik olmasa gerek

• ...arkadaşlar cevap gelmedi soruma bu orjinal kasa batarya nerden alıyorsunuz bana ıstanbul mümkünse anadolu yakasından bir yer önerin yarın vaktim çok başka zaman bulamam.
  • Reis'e PM ile ulaş sana cevap verecektir.
  • ..90 tl pendik nokıa shopdan aldım batarya aklıma takılan şey n82 şarj cihazı haricinde mesela 5800 şarj cihazı ile şarj yapmak batarya ömrünü kısaltırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: felix de vandetta

..90 tl pendik nokıa shopdan aldım batarya aklıma takılan şey n82 şarj cihazı haricinde mesela 5800 şarj cihazı ile şarj yapmak batarya ömrünü kısaltırmı?

Yok herhangi bir zararı olmaz. Siyah kasa işi ne oldu bulabildin mi?
  • hayırlı olsun.

Nep sonuçlarını söylerseniz memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torossediri

hayırlı olsun.

Nep sonuçlarını söylerseniz memnun olurum.

...teşekürler henüz şarja bağlamadım sonuçları yazarım
    @ sugar_klavyeci :gittiğim malum nokıa shop türkiyede orjinal siyah kasa bulamayacağımı söyledi şaşırdım ama bir şeyde söylemedim ki zaten şu an çin orjinali siyah kasa tuş takımı takılı herşey iyi de ekran kapağında çok az bir boşluk var ayda bir toz temizlemek için söküp geri takıyorum yardımlarınız için çok sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felix de vandetta -- 29 Ocak 2011; 23:21:51 >
  • Bu gps i en iyi kullanabileceğim program hangisidir ve nereden yüklerim sitedeki linkler hep ölmüş yardım lütfen arkadaşlar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: western-digital

Bu gps i en iyi kullanabileceğim program hangisidir ve nereden yüklerim sitedeki linkler hep ölmüş yardım lütfen arkadaşlar:)

Garmin, NDrive ve Route66'yı öneririm. Ovi Maps te kurulu. İçlerinde en az Ovi Maps'i kullanıyorum. Dördünü de kullanıyorum. En doğrusunu Garmin verir fakat yine diğerlerini de yükle.

http://www.reis-ieagles.com/gps-ve-navigasyon/

@felix de vandetta, rica ederim.

• yükleniyor...sorunun çözümü neydi arkadaşlar hafıza kartını çıkarıp takınca yada tf. açılınca çıkıyor bekletiyor bir ara forumda bir yerde okumuş bir şeyi silmiştim düzelmişti hatırlamıyorum
  • O sorun bende de vardı sonradan hallettim. Bir ara cihaz bozulmuştu. Hem cihazı hem kartı formatladım uygulamaları tekrar yükledim sorunu çözdüm. 1 MB altındaki uygulamaları cihaz hafızasına, daha büyük boyuttaki uygulaması karta yükledim. Hafıza kartına program yüklediysen hafıza kartını cihazdan çıkarmadan önce mutlaka cihazı kapat. Cihaz açıkken hafıza kartını çıkarma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 30 Ocak 2011; 22:19:10 >
  • sugar_klavyeci
    teşekkürler şuan yavaş internetle indirmeye çalışıorum dosyaları inşallah olur ve bu hack işlemini sadece imei vererek mi yapabilioruz? Cihazım son sürüm?
  • Ben bu konuda şanslıydım. Cihazın seri numarasını vermeden hack yaptım. O da eski sürüm(V11) olduğu içindi. Cihaza format atsam dahi gitmiyor. Cihazı ya hellox yöntemiyle hackleyeceksin ya da OPDA'ya seri numaranı verip serfitika alacaksın.
  • Garmin i anlatıldığı gibi yükledim ama açılırken satın al deneme başlat falan diyor, olamdı yani? Sitede yazanalrı harfiyen yaptım sorun nerede sizce?
    Cihazım hack li değil alakası olabilir mi?
  • Sanırım ilaçlama kısmında ya da .unl dosyalarında hata yapmış olmalısın. Programı kaldır ve tekrar dene. Verilen kodları yazacağın yerlere dikkat et ve doğru yazdığından emin ol. Mutlaka bir yerde hata yapmış olmalısın.
  • N 82 için tavsiye edeceğiniz en iyi versiyon hangisi olur?
  • 
Sayfa: önceki 900901902903904
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.