Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (904. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 902903904905906
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefona attığım hard formattan sonra ttnet in wifi hizmetine bağlanmak istediğimde bu sunucu ile güvenli bir bağlantı kurulamıyor şeklinde bir uyarı alıyorum yeni bir ayar mı yapmak gerekiyor formattan önce sorunsuz bağlanıyordum sıkıntı ne olabilir?
  • sertifikalar bölümüne gidip "GlobalSign Root CA"yı sil, o zaman girebilirsin.
  • Ooo Reisim sen buraların yolunu bilir miydin?
  • ..nep sonucu 1115 mah benmi yanlış ölçtüm acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

sertifikalar bölümüne gidip "GlobalSign Root CA"yı sil, o zaman girebilirsin.

Teşekkürler Reis az önce sildim ve yarın akşamda bağlanmaya çalışayım bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wero -- 4 Şubat 2011; 18:29:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felix de vandetta
    ..nep sonucu 1115 mah benmi yanlış ölçtüm acaba

Yeni batarya ile o sonuçları alman normal. Ben 1142 mAh'ı bile gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Ooo Reisim sen buraların yolunu bilir miydin?

ara ara hatırlıyom.
  • Şişmiş olan bataryayı konak Genpa'ya verdim.Garanti kapsamında değiştirecekler.Kapakta da soyulma vardı.Onu da söyledim. Birkaç güne telefonumu yenilenmiş olarak alacağım nasip olursa :)

Durum: Yedek Parça bekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 8 Şubat 2011; 10:51:25 >
  • bugün izmir hisarönündeki cep telefon satıcısında sıfır n82 ve 2 yıl kvk garantili 599 tl satıyor olarak gördûm almak isteyen gidip bakabilir(hisarönündeki kızlar ağası kapısından ptt başmüdürlüğüne giderken sağ köşedeki cep telefon ve yedek parça satan dükkan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 7 Şubat 2011; 22:50:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

bugün izmir hisarönündeki cep telefon satıcısında sıfır n82 ve 2 yıl kvk garantili 599 tl satıyor olarak gördûm almak isteyen gidip bakabilir(hisarönündeki kızlar ağası kapısından ptt başmüdürlüğüne giderken sağ köşedeki cep telefon ve yedek parça satan dükkan)

N82'nin hala sıfırının olması ilginç, üretimi duralı 3 yıl oldu. 3 yıldır cihaz sahibini bekliyor Ben de Çankaya'daki bir telefoncuda sıfır N82 görmüştüm. Fiyatı 600 liraydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

Şişmiş olan bataryayı konak Genpa'ya verdim.Garanti kapsamında değiştirecekler.Kapakta da soyulma vardı.Onu da söyledim. Birkaç güne telefonumu yenilenmiş olarak alacağım nasip olursa :)

güzel

bizim garanti biteli bir yıl oluyor ondan faydalanamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

bugün izmir hisarönündeki cep telefon satıcısında sıfır n82 ve 2 yıl kvk garantili 599 tl satıyor olarak gördûm almak isteyen gidip bakabilir(hisarönündeki kızlar ağası kapısından ptt başmüdürlüğüne giderken sağ köşedeki cep telefon ve yedek parça satan dükkan)

N82'nin hala sıfırının olması ilginç, üretimi duralı 3 yıl oldu. 3 yıldır cihaz sahibini bekliyor Ben de Çankaya'daki bir telefoncuda sıfır N82 görmüştüm. Fiyatı 600 liraydı.

dükkanda çalışanlara sordum sıfır ve 2 yıl kvk garanti dediler ayrıca n95 de var dedi

• quote:

quote:

Şişmiş olan bataryayı konak Genpa'ya verdim.Garanti kapsamında değiştirecekler.Kapakta da soyulma vardı.Onu da söyledim. Birkaç güne telefonumu yenilenmiş olarak alacağım nasip olursa :)

güzel

sağol reis.Servisten gelince batarya sonuçlarını koyarım buraya.Senin de taktırdığın siyah kapak güzel durmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 9 Şubat 2011; 1:32:18 >

• quote:

quote:

güzel

Sen en azından garanti dolduğu için faydalanamadın bense garanti henüz dolmamış olmasına rağmen gittim bataryaya 90 lira verdim. Tam bir epic fail

Reis hala ölçüm yapıp SS koymadın ayıp oluyo ama

• Merhaba beyler,

Cihazımın lens kapağını açtığımda kamera devreye girmiyordu, bu yüzden yakınımdaki bi bayiye gittim servise vermek için
    cihazımın garantili olduğunu biliyorum ama fatura vb. hiç bir belgesi yok.
    Oradaki arkadaşalr telefonunuz bu gün gönderilecek ama belgeler olmadığı için 5 lira ücret ödemek durumdasınız dediler ve ürün gönderildi
    2-3 gün sonra kvk teknik servis cihaz takibinden baktığımda ürünün garantisinin dolmuş olduğunu ve işlemlere başlamak için onay vermem gerektiğini yazıyordu
    garantisinin devam ettiğini biliyorum cihazın ama emin olamadım.. daha sonra kvkdan imei no'sunu sorgulattım ve sonuç çıkmadı şüphelendim ve genpanın sitesinden sorgulattım ve genpa çıkışlı olduğu yazıyordu. Gittiğim bayide kvkya göndermiş bu yüzden garanti bitmiştir diye bilgi vardı sanırım kvkda
    genpanın sitesinden veya herhangi bi yerden imei no ile faturaya veya garanti süresine göz atabilirmiyim?
    ve kvk cihaza herhangi bir işlem uygulamışmıdır? onay vermeden..
    telefonu teslim ettiğim bayinin hatası sanırım en kısa zamanda gidecğim orayada..
    işin yoksa bekle.. n82siz hayat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Blonde -- 18 Şubat 2011; 0:27:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FeysteBirVidyo

Merhaba beyler,

Cihazımın lens kapağını açtığımda kamera devreye girmiyordu, bu yüzden yakınımdaki bi bayiye gittim servise vermek için
    Oradaki arkadaşalr telefonunuz bu gün gönderilecek ama belgeler olmadığı için 5 lira ücret ödemek durumdasınız dediler ve ürün gönderildi
    2-3 gün sonra kvk teknik servis cihaz takibinden baktığımda ürünün garantisinin dolmuş olduğunu ve işlemlere başlamak için onay vermem gerektiğini yazıyordu
    garantisinin devam ettiğini biliyorum cihazın ama emin olamadım.. daha sonra kvkdan imei no'sunu sorgulattım ve sonuç çıkmadı şüphelendim ve genpanın sitesinden sorgulattım ve genpa çıkışlı olduğu yazıyordu. Gittiğim bayide kvkya göndermiş bu yüzden garanti bitmiştir diye bilgi vardı sanırım kvkda
    genpanın sitesinden veya herhangi bi yerden imei no ile faturaya veya garanti süresine göz atabilirmiyim?
    telefonu teslim ettiğim bayinin hatası sanırım en kısa zamanda gidecğim orayada..

N82'siz hayat kötüdür hocam .Sizin sorununuzun aynısını geçen sene yaşamıştım.5 günde teslim etti kvk.(Garanti kapsamında tabi).Genpa'nın sitesine bir bakın.Ya da genpa teknik destek numarasını arayın.Yardımcı olacaklardır.

• Konu ölmüş ya uplayalım. Reis hani pil ölçümü nerde?

• Arkadaşlar, hepinize selamlar.

Şuan moralim çok bozuk, az önce telefonuma "Yasal Takip" adı altında bir SMS geldi.
    Telefonumun imei numarası klonlanmış ve 30 gün içinde operatörlere kapatılacağından bahsediliyor.
    Bu SMS'i okuyunca başımdan kaynar sular döküldü, çok fena oldum.

Yaklaşık 1,5 ay önce, Opda.Cn adresinden sertrifika almıştım. Alırken de "Aman, ben ne yapıyorum, ya imei numaramı çalarlarlsa?" diye de düşünmüştüm.
    Hani derler ya, aklıma gelen başıma gelir, bizimkisi de o hesap oldu.

Neyse ki, telefonum faturalı, lakin faturası bana ait değil. TK ile yaptığım görüşme sonrası, TK'daki yetkili bana bir adet GSM numarasına telefonumu açabileceklerini( gerekli evrakı yolladıktan sonra) belirttiler.

Bende bu durumu sizlerle paylaşmak istedim. Sizden ricam, benim başka bir alternatifim var mı? Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
    Hepinize şimdiden teşekkürler,

• Geçmiş olsun. Zaten şu serfitika olayı için imei verme durumu bana çok sakat gelmişti. Bu yüzden serfitika almadım iyiki de almamisim. En güzel yöntem hack. Başka alternatif var mı yok mu bilmiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FeysteBirVidyo

Merhaba beyler,

N82'siz hayat kötüdür hocam .Sizin sorununuzun aynısını geçen sene yaşamıştım.5 günde teslim etti kvk.(Garanti kapsamında tabi).Genpa'nın sitesine bir bakın.Ya da genpa teknik destek numarasını arayın.Yardımcı olacaklardır.

Sorun akşam giderildi doğal yollardan
    Cihazın garantisi bitmiş 180 lira talep ettiler servisten, bende yaptırmayıp cihazı geri aldım
    Dün akşama kadar arızası devam ediyordu ta ki telefon 1 - 1.5 metreden elimden kayarak betona düşene kadar Cihazı yerden aldığımda sorun ortadan kalkmıştı ve kamerası full fonksiyon çalışıyor şu anda
    Paylaşmak istedim

• 
Sayfa: önceki 902903904905906
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.