Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (905. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 903904905906907
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • unutuyorum ölçüm yapmayı ya. şuanki pil bitsin inş hatırlarım.
  • İnşallah Ben de kasayı değiştirmekten vazgeçtim. Çünkü siyah kasa kalmamış. Beyaz getirelim mi dediler bende istemedim. :( Hem zaten pahalıydı. 160 lira dedi. En azından para cebime kaldı. Herhalde bununla bir HD alırım kendime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wero

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

sertifikalar bölümüne gidip "GlobalSign Root CA"yı sil, o zaman girebilirsin.

Teşekkürler Reis az önce sildim ve yarın akşamda bağlanmaya çalışayım bakalım.

Yaklaşık bir ay sonra ttnet e yeniden bağlanmayı denemek nasip oldu sonuç hüsran yine bağlanmıyor bu sunucu ile güvenli bir bağlantı kurulamıyor diye bir uyarı veriyor ne yapabilirim sizce?Birde sertifikalar bölümüne tekrar girip kontrol etmek istedim nerde olduğunu bulamadım

• abi ben bizzat bağlanıyom ya.
  • pil konusunda şuray tavsiye ederim.

http://www.batteryupgrade.com/shopBrowser.php?shopGroupId=16167761#/assortmentProductId/80989890/shopGroupId/42983052

Burada 2 katı katar uzun telefon süresini gerçekten vereceğine inanıyorum

Daha önce başka telefon için pil almıştım. Gerçekten taze ve üstündeki veriyi doğru çıkartan pildi. 3 haftada elime ulaçmıştı.
  • arkadaşlar vodafone ile ebuddy programını kullanınca bakiyeleriniz dusuyor mu? cepözgüre bedava diyor ama bakiyem dusup duruyor bazende dusmuyor cok sinir bozucu...
  • Arkadaşlar N82 kullananların genel olarak şikayet ettiği batarya sıkıntısını bende yoğun olarak görmeye başladım.Şarj full iken video kayıt yapmaya çalışınca 2 yada 3 dakika içinde kapanıyor fotoğraf çekmeye çalıştığımda da durum aynı.Yeni bir batarya alma zamanı geldi ama arkadaşların forumda yazdığı yada çevremde tanıdığım arkadaşlar telefonculardan aldıkları bataryaların orijinal denmesine rağmen telefonun ilk bataryası kadar performans vermediğini söylüyorlar.Telefonum batarya sorunu dışında sorun taşımıyor başka telefonları araştırsamda telefonu uygun fiyatla batarya alıp kullanmak istiyorum.
    Daha önce bir arkadaş Nokia Shop tan aldığı bataryadan memnun olduğunu söyledi ama ordada fiyat 90-100 tl civarında bu seçenek dışında daha uygun ve güvenilir bir batarya alma seçeneğimiz var mı?
    Ebay deutschland sitesinde 8 EURO dan 12 EURO ya kadar fiyatlar var acaba güvenebilir miyiz?Oradan almak mantıklı bir seçim olur mu ne dersiniz?Yada gittigidiyor da 15-16 tl den bahsediliyor oralardan almak mantıklı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wero -- 10 Mart 2011; 21:18:59 >

• Benim batarya JoikuSpot programı yüzünden bozulmuştu. Program aktif haldeyken batarya acayip ısınıyordu.
  • merhaba arkadaşlar.benim telefonum garantili ve bir kaç tane hafif çizik vs var.garanti kapsamında kapaklarını değiştiren arkadaşlar okudum.bunun için kvk ya verdim değiştirilmesini istiyorum dedim.ama değiştirmediler.değiştirilmesini sağlayan arkadaşlar bunu nasıl başardılar acaba.bu sadece teknik servisin insiyatifi midir.ben garanti kapsamında kapakların değişimini nasıl gerçekleştirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.emre

merhaba arkadaşlar.benim telefonum garantili ve bir kaç tane hafif çizik vs var.garanti kapsamında kapaklarını değiştiren arkadaşlar okudum.bunun için kvk ya verdim değiştirilmesini istiyorum dedim.ama değiştirmediler.değiştirilmesini sağlayan arkadaşlar bunu nasıl başardılar acaba.bu sadece teknik servisin insiyatifi midir.ben garanti kapsamında kapakların değişimini nasıl gerçekleştirebilirim?

bir fikri olan?N82'ciler...
  • genelde üretim hatasıysa (soyulma vb. gibi nedenlerle) değişim olur ama teknisyenin insiyatifine kalmış birşey aslında. çizildi diye kasa değiştirilmez çünkü. yoksa herkes değiştirir. :)

zamanında benim N95'i sürgüsü için vermiştim. sürgü haricinde 2-3 paneli yenileyip de verdiler.
  • Reis'e katılıyorum. Birkaç tane çizikten dolayı cihazın kasasını ücretsiz değiştirmeleri mümkün değil.
  • bazen değiştireyim diyorum.ama hiçbir telefon bana çekici gelmiyor.hiçbirinin şeklini n82 yi beğendiğim gibi beğenmiyorum.tabi mutlaka özellik olarak daha iyi telefonlar var olsada ki; hiçbiri bence büyük dokunmatik ekran dışında n82 den iyi değiller,yinede bırakamıyorum n82 yi.
  • Benim tuş takımının kenarları soyuluyor.Ekran kısmındada bi kaç çizik var.Onları değiştirirler mi acaba garantiden?..
  • deneyin ama ellerinde hali hazırda kasa bulundurmadıkları için garanti dışı abi bu diyebilirler.

yüksek ihtimal kasa yoktur ellerinde.

ama deneyin yani. :)) nolur nolmaz.
  • uzunca bir aradan sonra merhaba,

2 sene once aldıgım emektar n82im tekrardan elime dustu ama ufak bir sorunla..
    soyle ki,

telefonun sesi acik olmasına ragmen hicbir aramada ve music player da ses cikmiyor ama ilginctir ki tus sesini acik yaptıgımda ondan ses geliyor boyle garip bir durum var.. telefonu kullanacagim ama kullanamıyorum bu sebepten.. hard format attim belki yazilimsal olabilir diye ama tekrardan degisen birsey olmadı..
  • S60v3 S60v5: Opera Mobile v11 Final Türkçe - Opera Mini v6 Türkçe OS9.x

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Opera Tarayıcı Paketini İndirmek için: Tıkla!

• Geldiğin nasıl da belli oluyor hocam. Tüm ana konuları uplatmışsın
  • cok sevdigm telefonum n82 calindi , acil telefon almam gerekiyordu 70 tl gibi bir fiyata gecici olarak nokia 1616 aldim- acaba n82 den sonra ne telefonu almam lazim- arastirmalara yeni basladim fakat piyasa ucmus yuzlerce model var , cok fransizim bu artik bu piyasaya...
  • Uzun zamandır bu başlığı okumuyordum, n82 im sanırım 3.5 senedir hergün yanımda, nerdeyse her gün her özelliğini kullanıyorum, wifi, gps , kameraa..defalarca düştü, tık yok..hiçbir arıza vermedi..1 sene önce orjinal bataryanın performansı düşünce ebaydan 5$ lık bir batarya aldım, orjinal gibi çıktı..orjinali de yedek yaptım...Yeni tel. alayım diyorum ama halen öyle özellikleri ile beni cezbeden bir alet göremedim..belki htc desire, büyük ekran ve dokunmatik hatrına..

Bu arada garmin için hariam eskidi, güncellemek için bir yer biliyorsanız sevinirim..
  • 
Sayfa: önceki 903904905906907
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.