Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (907. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: athloncu Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 905906907908909
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aristokrat06
    arkadaşlar telimizde YER ETİKLEME'yi ( yer bilgilerinin telefona otomatik olarak eklenmesi ) nasıl yapıyoruz? bir iki program denedim ama sonuç alamadım.

Hangi GPS programını kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: aristokrat06
    arkadaşlar telimizde YER ETİKLEME'yi ( yer bilgilerinin telefona otomatik olarak eklenmesi ) nasıl yapıyoruz? bir iki program denedim ama sonuç alamadım.

Hangi GPS programını kullanıyorsunuz?

gps ile işim pek olmadığından kullanmıyorum kardeş, bi ara garminin yüklemeye denedim çalıştıramadım, gps ile mi alakalı diyorsunuz bu olay?
  • Cihaz uydulardan yeterli veriyi alamadığında bağlamanaz ve yer işaretleyemezsiniz. Az önce denedim ve yaptım.
  • mrb arkadaşlar bu teli ilk çıktıgı günden bu yana almak istiyodum ama malum sebeplerden alamadım.çok temiz az kullanılmış buldum aldım. en stabil sürüm nedir bu telde birde olmassa olmaz uygulamalar nedir yardımcı olurmusunuz bana rica etsem? uygulama olarak fazla bişey doldurmak istemiyorum.webde videoları açan bı browser,birde navigasyon özelligini kullanabılceğim uygulama bu ikisi önemli benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf16
    mrb arkadaşlar bu teli ilk çıktıgı günden bu yana almak istiyodum ama malum sebeplerden alamadım.çok temiz az kullanılmış buldum aldım. en stabil sürüm nedir bu telde birde olmassa olmaz uygulamalar nedir yardımcı olurmusunuz bana rica etsem? uygulama olarak fazla bişey doldurmak istemiyorum.webde videoları açan bı browser,birde navigasyon özelligini kullanabılceğim uygulama bu ikisi önemli benim için.

Cihazınız hayırlı olsun. Her ne kadar geç almış olsanız da. :)

Genelde olmazsa olmaz olarak tavsiye edebileceğim birkaç program mevcut. X-plore ilk yükleyeceğiniz uygulama olsun. :)

Navigasyon uygulaması olarak Ovi Maps, Garmin Mobile XT ve NDrive üçlüsünden birini kullanabilirsiniz. Bende üçü de kurulu. Içlerinden Garmin'i tavsiye ederim.

Tarayıcı olarak Opera Mini/Mobile'ı öneririm. Zaten bunlardan daha iyisi de yok. Alternatifleri de yok. :) Varsa da ben bilmiyorum. Fakat maalesef Opera'da video izlenmiyor. Tek sorunu bu. YouTube'tan video izleyecekseniz YouTube'un mobil cihazlar için özel uygulamasını tavsiye ederim.

• teşekkürederim. aslında aklımdaki almak istediğim model n8 ama fiyat olarak şu an alabilceğim seviyede degil. baya inceledim arkadaşta vardı istedğin sitede videoları falan acıyodu hata tv bile ızlenebılıyodu sanırım onda dahili bi uygulama özellik var n82 yide o şekilde kullanmak istıyorum ama mümkün olmıcak sanırım olsa bile sadece youtube için ayrı bir browser kullanmak zorundayım.
  • teşekkürederim. aslında almak ıstedığm model n8 ama fıyatlar malum alabılcegım seviyede degıl.arkaşta vardı ınceleme şansım oldu nette ıstedğin vıdeoyu acıyodu tv falanda ızlenebılıyodu galıba ona has bı ozellık yada kendı uygulaması var ıcınde.n82 yıde oyle kullanmak ıstıyodum ama mumkün olmıcak sanırım sadece yotube ıcın ayrı uygulama yuklıcem galıba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf16
    teşekkürederim. aslında aklımdaki almak istediğim model n8 ama fiyat olarak şu an alabilceğim seviyede degil. baya inceledim arkadaşta vardı istedğin sitede videoları falan acıyodu hata tv bile ızlenebılıyodu sanırım onda dahili bi uygulama özellik var n82 yide o şekilde kullanmak istıyorum ama mümkün olmıcak sanırım olsa bile sadece youtube için ayrı bir browser kullanmak zorundayım.

TV izleme uygulaması mevcut. SPB TV ile internet üzerinden TV yayınlarını izleyebiliyorsunuz. Bende yüklü ama çok fazla kullanmıyorum. Her kanal yok. YouTube videolarını orjinal tarayıcı da açıyor. Fakat YouTube'un kendi uygulaması çok daha pratik olduğu için önerdim.
  • Arkadaşlar bende bu telefonu nihayet alabildim.2008 yılından beri n82 yi takip ediyordum , geçen hafta telefoncuya gidip aldım.Yüzeyinde birkaç çizik ve soyulma dışında tüm fonksiyonları saat gibi çalışıyor.

Yalnız çok ucuza aldım, internette bu fiyata bile bulamazken bir telefoncudan bu fiyata aldığıma ben bile şaşırdım :)))Fiyatını burada söylemeyeceğim çünkü piyasa düşmesin :)
    Artık tuşlu olduğu için piyasada pek önemsenmiyor ama özelliklerini bilen iyi telefon olduğunu bilir.

Eskiden s60 kullanırdım onda sertifika hatası filan yoktu direkt uygulamaları yüklüyorduk.bu s60v3 lerde ise sertifika olayı varmış ama çinlilere imei vermek istemiyorum.Siseditor diye bir program buldum , sitelere imei verip herhangi bir sertifika almamama rağmen ,uygulamaları telefonda imzalayıp hemen yüklüyorum :))

10 uygulamanın 8 i böylece çalışıyor ama diğer 2 si ise güvenilir olmayan kaynaktan uygulama diye hata verip yüklenmiyor.
    Ama olsun hiç değilse imei vermediğim için kafam rahat , varsın olsun haccksiz olsun :))

Telefonunuzun kıymetini bilin oldukça sağlam telefon, ayrıca oldukçada hızlı
    Telefonda çözemediğim yer olursa sorarım ,hoşçakalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 22 Mayıs 2011; 1:52:06 >

• @FRAPS, hayırlı olsun. Baya geç almışsın. :) N82'yi alalı 2 yılı geçti ama halâ bıkmadan usanmadan kullanıyorum. Beni hiç yarıyolda bırakmadı. Hakikaten fiyatını veren sağlam bir telefon. Nokia'nın en sağlam cihazları arasında ilk 5'te kesinlikle yerinin olduğunu düşünüyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

@FRAPS, hayırlı olsun. Baya geç almışsın. :) N82'yi alalı 2 yılı geçti ama halâ bıkmadan usanmadan kullanıyorum. Beni hiç yarıyolda bırakmadı. Hakikaten fiyatını veren sağlam bir telefon. Nokia'nın en sağlam cihazları arasında ilk 5'te kesinlikle yerinin olduğunu düşünüyorum. :)

Katılıyorum bende tam iki yıl oldu hala bıkmadan kullanıyorum hatta kabındaki soyulmalar ve orta seçme tuşu hasar gördü diye garantiye yolladım bitmesine son bir hafta kala bakalım büyük ihtimal kabul etmicekler ama şansımı denemek istedim biraz abartarak :) şu anda garantisi bitmiş bulunuyor zaten birkaç gün içerisinde elime ulaşır telefonum :)
  • Valla ben de uzun süreli kullanmadım ama bu 2. N82'im ve gerçekten kullanmaktan büyük keyif alıyorum. X3-02 yedekte şuanda, N82 hala bile muhteşem. Zaten zamanında hayalim bunu almaktı ama telefon yerine fotoğraf makinesi aldıktan sonra vazgeçmiştim telefon sevdasından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 22 Mayıs 2011; 23:25:35 >
  • benim de telefon sevdamı köreltti bu cihaz ya. :)) bi aldım 3 seneden fazla oldu hala kullanıyorum.

ihtiyaç da hissetmiyorum.
  • Ooo Reis sen buraların yolunu bilir miydin? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS
    Arkadaşlar bende bu telefonu nihayet alabildim.2008 yılından beri n82 yi takip ediyordum , geçen hafta telefoncuya gidip aldım.Yüzeyinde birkaç çizik ve soyulma dışında tüm fonksiyonları saat gibi çalışıyor.

Yalnız çok ucuza aldım, internette bu fiyata bile bulamazken bir telefoncudan bu fiyata aldığıma ben bile şaşırdım :)))Fiyatını burada söylemeyeceğim çünkü piyasa düşmesin :)
    Artık tuşlu olduğu için piyasada pek önemsenmiyor ama özelliklerini bilen iyi telefon olduğunu bilir.

Eskiden s60 kullanırdım onda sertifika hatası filan yoktu direkt uygulamaları yüklüyorduk.bu s60v3 lerde ise sertifika olayı varmış ama çinlilere imei vermek istemiyorum.Siseditor diye bir program buldum , sitelere imei verip herhangi bir sertifika almamama rağmen ,uygulamaları telefonda imzalayıp hemen yüklüyorum :))

10 uygulamanın 8 i böylece çalışıyor ama diğer 2 si ise güvenilir olmayan kaynaktan uygulama diye hata verip yüklenmiyor.
    Ama olsun hiç değilse imei vermediğim için kafam rahat , varsın olsun haccksiz olsun :))

Telefonunuzun kıymetini bilin oldukça sağlam telefon, ayrıca oldukçada hızlı
    Telefonda çözemediğim yer olursa sorarım ,hoşçakalın

Çok kafanı yorma bence. İkinci elde aldığın için senden önce IMEI numarası Çin'e ulaşmış olabilir. Ucuza aldığın için telefonuna kötü mesaj gelse bile zamanında Teknosa'ya 1050 TL bayılan ben gibi fazla bir kaybın olmaz. İyi programların çoğu sertifikaya ihtiyaç duyuyor maalesef.

.oO°Oo.

• N82 bir yaşam tarzı diye düşünmekteyim.
  • Energy Profile programı cihazı kitleyip duruyor bu sorunu yaşayan var mı? Cihazda ölçüm sonuçlarını bir türlü alamıyorum. Versiyon 1.23
  • Garmin Navcity Turkey 2011.02 TPKLTS Türkçe - Yeni Harita

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Yeni haritayı kullanmak için (varsa eskisini silin/yedek alın ve) 2011.02.rar dosyasını indirin. İçindeki gmapsupp.img dosyasını direkt Garmin klasörünün içine atın.

Haritayı indirmek için:http://bit.ly/liZdfv

Garmin Mobile XT v50.00.50'yi indirmek için buraya tıklayınız.

• Yeni haritayı yükledim. Fakat haritada belirgin biçimde sapma var. Yolun baya dışında gösterdiği oluyor.
  • N82'ye Skype kurduğumda uyumlu değil,çalışmayabilir hatası alıyorum fakat Skype'ın kendi sitesinde uyumlu görünüyor.??
  • 
Sayfa: önceki 905906907908909
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.