Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (909. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 907908909910911
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim n82 teklemeye başladı.Daha alalı fazla zaman olmadı aldığım ilk günlerinde sorunsuz çalışıyordu.Şimdi ise donmalar ve reset atmalar başladı.Durup duruken siyah ekran filan geliyor.Bazen ise gayet güzel çalışıyor kafasına göre yani :))
    İstanbulda bunu nereye tamire verebilirim , bazı telefoncular telefonu kurcalayıp dahada kötü duruma getiriyorlar.Telefonumu seviyorum böyle birşey olmasını istemem.

Kadıköy üsküdar taraflarında bu telefonun dilinden anlayan bir telefoncu bilen varsa söyleyebilir mi ?
    Şimdiden cevaplar için teşekkürler
  • Arkadaşlar yazılım güncelleme ne işe yarıyor hangi yazılımı kullandığımızı nasıl öğreniriz?Güncelleme yaparsak kazancımız ne olur?
  • @--Destroyer--, nokia.com.tr/destek-ve-yazilim/urun-destegi/telefon-yazilim-guncellemesi adresinden programı indirdin mi?

@FRAPS, istersen @Reis-i Eagles'a bir sor. O Istanbul'da olduğu için iyiyi kötüyü bilir.

@wero, yazılımlar cihazın daha stabil ve kararlı çalışmasını sağlar. Yazılım sürümünü öğrenmek için *#0000#'yi tuşla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Arkadaşlar benim n82 teklemeye başladı.Daha alalı fazla zaman olmadı aldığım ilk günlerinde sorunsuz çalışıyordu.Şimdi ise donmalar ve reset atmalar başladı.Durup duruken siyah ekran filan geliyor.Bazen ise gayet güzel çalışıyor kafasına göre yani :))
    İstanbulda bunu nereye tamire verebilirim , bazı telefoncular telefonu kurcalayıp dahada kötü duruma getiriyorlar.Telefonumu seviyorum böyle birşey olmasını istemem.

Kadıköy üsküdar taraflarında bu telefonun dilinden anlayan bir telefoncu bilen varsa söyleyebilir mi ?
    Şimdiden cevaplar için teşekkürler

teknik servislerin genel olarak hepsi kötü. :) iş teknisyende bitiyor. baştan savma yapan da var garantiye girmediği halde kasayı değiştiren bile var. :)

ben hep kozyatağı kvk'ya verdim.

quote:

Orijinalden alıntı: --Destroyer--

Ovi Suite'yi deneyen var mı?
    V31 diyor güncel diyor V35'e yükseltmiyor N82'yi anlamadım gitti.
    Bi' de V35'e yükseltenler rica etsem söyleyebilirler mi ne gibi farklar var?

nss ile TR ürün kodu gir. o zaman görecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 25 Haziran 2011; 8:28:30 >

• Merhaba bu zamana kadar forumu hep okuyucu olarak takip ediyordum.N82 almaya niyetim olunca (gerçi biraz geç oldu ama) kullanıcılardan tavsiye almak istedim. Bu telefonun tuş takımına alışmak çok zor mu? Bir de bu saatten sonra bu telefon alınır mı? Böyle multimedya özellikli telefon başka bulamadım dokunmatiklere de ısınamadım.
  • Elbette alınır ama destek yok artık. Bugün hala birçok telefona fotoğraf çekme konusunda ders verir. Gerçi multimedya senin için önemli ise N82 bu iş için gayet yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumcu17

Merhaba bu zamana kadar forumu hep okuyucu olarak takip ediyordum.N82 almaya niyetim olunca (gerçi biraz geç oldu ama) kullanıcılardan tavsiye almak istedim. Bu telefonun tuş takımına alışmak çok zor mu? Bir de bu saatten sonra bu telefon alınır mı? Böyle multimedya özellikli telefon başka bulamadım dokunmatiklere de ısınamadım.

Bence alınabilir.Hala güncel donnaımlar mevcut gps wifi gibi.Kamera ve video da gayet tatmin edici seviyede.Yalnız 2.el alacaksan pil sorunu yaşayabilirsin.Orjinal pilli fazla yıpranmamış olan bir n82 tercih et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Elbette alınır ama destek yok artık. Bugün hala birçok telefona fotoğraf çekme konusunda ders verir. Gerçi multimedya senin için önemli ise N82 bu iş için gayet yeterli.

Destek benim için önemli değil sürekli yazılım yükleme, güncelleme ile uğraşmıyorum. Dediğiniz gibi kamerası vb. üstün özellikleri ilgimi çekiyor ve yeni çıkan telefonlarda böyle komple multimedya özelliği yok( en azından uygun fiyatlı yok)

quote:

Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.

Bence alınabilir.Hala güncel donnaımlar mevcut gps wifi gibi.Kamera ve video da gayet tatmin edici seviyede.Yalnız 2.el alacaksan pil sorunu yaşayabilirsin.Orjinal pilli fazla yıpranmamış olan bir n82 tercih et.

Garantili bir 2. el buldum orjinal sanırım beni çok fazla yormaz ama gene de mükemmel performans beklememek gerek ne de olsa 2. el.

Yorumlarınız için teşekkürler. Bir de tuş takımına alışma konusunda görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: forumcu17

quote:

Elbette alınır ama destek yok artık. Bugün hala birçok telefona fotoğraf çekme konusunda ders verir. Gerçi multimedya senin için önemli ise N82 bu iş için gayet yeterli.

Destek benim için önemli değil sürekli yazılım yükleme, güncelleme ile uğraşmıyorum. Dediğiniz gibi kamerası vb. üstün özellikleri ilgimi çekiyor ve yeni çıkan telefonlarda böyle komple multimedya özelliği yok( en azından uygun fiyatlı yok)

quote:

Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.

Garantili bir 2. el buldum orjinal sanırım beni çok fazla yormaz ama gene de mükemmel performans beklememek gerek ne de olsa 2. el.

Yorumlarınız için teşekkürler. Bir de tuş takımına alışma konusunda görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

tuş takımını kafana bile takma...Ben çok rahat kullanıyorum.tabiki ilk kullanışta bir takım önyargıların olabilir ancak mesaj yazmak felan çok rahat geliyor bana artık.Hatta n73 ve n79 gibi telefonlarda kullanmış biri olarak içlerinde en rahatı bu...
    tuş takımında zorlanman için parmağının aşırı derecede iri olması gerekiyor.

• quote:

@--Destroyer--, nokia.com.tr/destek-ve-yazilim/urun-destegi/telefon-yazilim-guncellemesi adresinden programı indirdin mi?

O iş tamam. Ovi suite v35'i gördü de yükleyebildim sonunda.
  • quote:

Bugün hala birçok telefona fotoğraf çekme konusunda ders verir.

Aynen katılıyorum N8 e geçmiş olmama rağmen özellikle makro çekimlerde N82 yi çok arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master KENOBI

quote:

Aynen katılıyorum N8 e geçmiş olmama rağmen özellikle makro çekimlerde N82 yi çok arıyorum.

Makroda N82'nin N8'den daha iyi olduğunu duymak şaşırtıcı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Master KENOBI

quote:

Makroda N82'nin N8'den daha iyi olduğunu duymak şaşırtıcı.

Çekim yaparken N82 ile makroda daha kolay netleme yapabiliyordum, hatta muhtelif kereler deneme yapmıştım. N8'i aldıktan sonra makro çekim olayına çok girmiyorum ama diğer modlarda gerçekten çok başarılı.
    Harald Meyer Camerapro gibi daha detaylı ayarlara müsade eden programlarla daha da başarılı fotolar çekiliyor.

Keşke N82'yi satmayıp kutusunda bir köşede saklasaydım

• bu batarya şişmesi ne lanet bir olaymış ya, garanti doldu batarya gitti :(

hiç olmadık yerlerde, batarya tamamen dolu iken küt boşalıp kapanmaya başladı ...
  • arkadaşlar şu garmini kurup kullanabilen beri gelsin, reis ustanın bu sayda verilen linkinde ki anlatıma bakarak uyguladım program açılıyor ama gps cihazı arıyor diyip duruyor. aldım alalım şu gpsten verim alamadım yahu . ve iki gün boyunca bir arkadaşıma deli gibi yeni telefon alıcaz diye dolanıp durunca bizim bu telin ne kadar iyi olduğunu gözlerimle gördüm, bizim telin ozelliklerinde yeni telefonların fiyatları uçmuş. dokunmatik olayını ben sevmiyorum zaten gerçekten baba bir telefonumuz varmış bunu çok iyi anladım son 2 günde arkadaşlar. n8 alternatif diyorlar ama incelemedim gerçi ama 1000 tl hepsiburada bu para verilmez bence. biz bu harika telimizle devam edelim en iyisi . n82'imizde en alışamadığım şey ise mısır tuşları barnaklarım kalın mı bilmiyorum ama yazamıyorum harbiden onun dışında bide fw v35 de arama sonlandırınca donma çözülmüş ama ben boyle bir şey algılamadım?! sorun devam ediyor sankilim...

• quote:

Orijinalden alıntı: aristokrat06

arkadaşlar şu garmini kurup kullanabilen beri gelsin, reis ustanın bu sayda verilen linkinde ki anlatıma bakarak uyguladım program açılıyor ama gps cihazı arıyor diyip duruyor. aldım alalım şu gpsten verim alamadım yahu . ve iki gün boyunca bir arkadaşıma deli gibi yeni telefon alıcaz diye dolanıp durunca bizim bu telin ne kadar iyi olduğunu gözlerimle gördüm, bizim telin ozelliklerinde yeni telefonların fiyatları uçmuş. dokunmatik olayını ben sevmiyorum zaten gerçekten baba bir telefonumuz varmış bunu çok iyi anladım son 2 günde arkadaşlar. n8 alternatif diyorlar ama incelemedim gerçi ama 1000 tl hepsiburada bu para verilmez bence. biz bu harika telimizle devam edelim en iyisi . n82'imizde en alışamadığım şey ise mısır tuşları barnaklarım kalın mı bilmiyorum ama yazamıyorum harbiden onun dışında bide fw v35 de arama sonlandırınca donma çözülmüş ama ben boyle bir şey algılamadım?! sorun devam ediyor sankilim...

Reis'in anlatımına göre yaptım, bende tanıtamıyordum yükleyemiyordum vs ama her aşama da birini öğrendim sorunu aştım ve yükleyebildim, 1 yıla yakın süredir de sorunsuzca kullanmaktayım Garmin'i...

• Zavallı n82'im heryeri çizik çizik oldu içine bir avuç toz girdi.
    Bir kapak+değişimi ile düzeleceğine inanıyorum ama acaba içine kaç para sıkışmıştır bileniniz var mı..?
  • Temiz Nokia N82 arıyorum... Satcak olan veya Android Dokunmatik telefonla takas yapacak olan Pm atsın lütfen!
  • N82 ile yıllardır birlikteyiz, herşeyinden memnunum, sanırım 4 yılı geçtik...yalnız ekranın ortasında bir grup ölü piksel oluştu, kullanımı etkilemiyor ama sanki bu ölü piksel adası büyüyor, yakında ekranını değiştirmem gerekecek, varmı değiştiren, kç paradır..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miu

N82 ile yıllardır birlikteyiz, herşeyinden memnunum, sanırım 4 yılı geçtik...yalnız ekranın ortasında bir grup ölü piksel oluştu, kullanımı etkilemiyor ama sanki bu ölü piksel adası büyüyor, yakında ekranını değiştirmem gerekecek, varmı değiştiren, kç paradır..?

4 yıl mı? Sen ilk çıktığı zaman almışsın anlaşılan. :) Ben daha 2.5 yıla tam gelebilmiş değilim.

@Efsane48, bu saatten sonra ne yapacaksın N82'yi? Hangi cihazla takas edeceksin?
  • 
Sayfa: önceki 907908909910911
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.