Beyler telefonumu satmam gerek nakit ihtiyacım var bu ara 2009 hazşran ayında almıştım işlevsel olarak hiçbir sorunu yok ilk günkü gibi.. Tek sıkıntısı kabı.. Alan kişinin değiştirmesi gerekebilir.. İlan bu linkte ilgilenen olursa pm yolu ile ulaşabilir. 150 liradan bir an önce satmak istiyorum. http://forum.donanimhaber.com/m_52582909/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52582909
quote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
Serfitika istiyorsa ya OPDA'dan serfitika alacaksın ya da cihazı hackleyeceksin.
opda 13 gündür sertifika vermiyor.sertifika almadan cihazı nasıl hackleyeceğiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: f.emre
quote:
Serfitika istiyorsa ya OPDA'dan serfitika alacaksın ya da cihazı hackleyeceksin.
Cihazın versiyonu kaç?
Merhaba arkadaşlar
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim N82 hakkında burdan çok yardım aldım ama ne yazıkki 5 gün önce telefonumu sattım imei klonlanmıştı alan kişiye durumu anlattım ve kabul etti 1 numaraya acılıp kullacak telefon sıfır ayarındaydı 2 yıla yakın oldu tuş takım ve ekran bantı hala cıkmamıştı istemiyerek sattım satio yada vivaz için tam kararda vermiş değilim görüşmek üzere.....
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: f.emre
quote:
Cihazın versiyonu kaç?
35.0.00.2
quote:
Orijinalden alıntı: athloncu
Merhaba arkadaşlar
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim N82 hakkında burdan çok yardım aldım ama ne yazıkki 5 gün önce telefonumu sattım imei klonlanmıştı alan kişiye durumu anlattım ve kabul etti 1 numaraya acılıp kullacak telefon sıfır ayarındaydı 2 yıla yakın oldu tuş takım ve ekran bantı hala cıkmamıştı istemiyerek sattım satio yada vivaz için tam kararda vermiş değilim görüşmek üzere.....
Sakın öyle bir hata yapayım deme. Symbian alacaksan Nokia dışında cihaz alma. Sony Ericsson artık Vivaz ve Satio'ya desteği kesti. Hem sistem olarak da Symbian'ın eski sürümünd sahipler. Gidin Symbian^3 işletim sistemli cihazlardan birini tercih edin.
@f.emre, Reis-i Eagles'in sitesinde anlatımı var. Cihazı Hellox yöntemiyle hackleyeceksin.
sugar_klavyeci @
Artık çinli sitelere imei vermeden telefon kırılabiliyor mu ? Benim bildiğim 20 li versiyondan daha sonra sertifika gerekiyordu.
Sahi ya ben onu unuttum.
Ben iki yıldır cihazı hackli olarak kullanıyorum. Format atsam dahi hack gitmiyor. Ben cihaz V11'de iken hacklemiştim. Daha sonra V31'e geçtim. Tekrar hack yapmaya artık gerek kalmadığı için yeni olan hiçbir hack yöntemini kullanmadım. :)
Benim o imei dosyam belgem falan kaybolmuştu tam işlem bitmeden bilgisayara format atılmıştı şimdi onlara tekrar ulaşmam imkansız heralde o kadar önemli mi o iş
Pilin orijinalliği konusunda haklısın Reis. Şimdilik bu şekilde idare edeceğiz.
Arkadaşlar elinde fazla bej N82 ekran kapağı olan varsa makul bir ücret karşılığı kapağı alabilirim(Ufak 1-2 çizik varsa da önemli değil yeter ki soyulma ve derin çizikler olmasın). Benimkinin üstündeki kaplama yer yer soyulduğu için harita görünümünü aldı ve ekranın okunması zorlaştı.
Piyasaya çıkalı 4 yıl olmasına rağmen, halen daha en iyi Bar Tipi telefon olduğun için sana teşekkür ederim n82'm. :)
quote:
Orijinalden alıntı: FRAPS
sugar_klavyeci @
Artık çinli sitelere imei vermeden telefon kırılabiliyor mu ? Benim bildiğim 20 li versiyondan daha sonra sertifika gerekiyordu.
biz verdikte ne oldu hiç bişey olmadı tabikide telefon harita oldu bi ayağı çukura girdi biri 3 diğer 4 senelik telefon oldular.Başına bişey gelenide ne duydum ne de gördüm :P
quote:
Orijinalden alıntı: s_solak
Pilin orijinalliği konusunda haklısın Reis. Şimdilik bu şekilde idare edeceğiz.
Arkadaşlar elinde fazla bej N82 ekran kapağı olan varsa makul bir ücret karşılığı kapağı alabilirim(Ufak 1-2 çizik varsa da önemli değil yeter ki soyulma ve derin çizikler olmasın). Benimkinin üstündeki kaplama yer yer soyulduğu için harita görünümünü aldı ve ekranın okunması zorlaştı.
ben yarı orijinal pil aldım ve pişman oldum çünkü yine bi hafif şisme var gitti 40lira :S
Bu saatten sonra bu telefona masraf yapılmaz.Biraz para biriktirip nokia symbian ^3e geçin .Hele belleden sonra symbian anlayışım tamamen değişdi
quote:
Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün
Ben de bugün siyah N82 aldım. Yalnız imei numarası klonlandığından bayağı ucuza aldım. Kamera ve müzik çalar olarak kullanıcam. Cihaz gerçekten hızlı ve boş ram miktarı benim 5230'dan fazla. 90 mb. Şuan cihazın hafıza kartı kapağı yok ve kırmızı tuşla ekranın birleştiği yerde hafif bi' kalkıklık var. Bunu yaptırsam ne kadara patlar? Yeni kapak mı almalı yoksa oturmamış parçalar tekrar monte edilirse düzelir mi?
Hayırlı olsun. 5230'da boş RAM miktarı ne kadar? N82 hızlı mı 5230'dan? :)
Sağolasın. 5230'da max 64 gördüm. N82'de tema efekti olmadığından hızlı. Ama 5230'da da tema efektini kapatınca daha hızlı oluyor tabi. Bi' de fotoğraf çektikten sonra kamera kapağını açık unutmasam.
tema efektli halide hızlı sayılır şuna bak en son ben mesaj yazmışım hatırlamıyorum bile .Bir zamanların popüler konusuydu
Herneyse tema efekti yapmak isteyenler bu konuya göz atsın full kastor
ardaşalar bu telde hızlı msj gondermek için bi program varmı ? gelen msjı cevaplarken bıraz hızlı oluyo.yanı dıyelım 3 numarayla gun ııcnde sureklı msjlasıyorum hemen kısa msj acılıp yollamak ıstedıgımdede bana rehberden numara sectırıp okeylettırmeyen son msj yolladıgım numarları gosterip ugrastırmayan bı prog varmı *
Bizim telefonlarada belle yüklense ya..
quote:
Orijinalden alıntı: wolf16
ardaşalar bu telde hızlı msj gondermek için bi program varmı ? gelen msjı cevaplarken bıraz hızlı oluyo.yanı dıyelım 3 numarayla gun ııcnde sureklı msjlasıyorum hemen kısa msj acılıp yollamak ıstedıgımdede bana rehberden numara sectırıp okeylettırmeyen son msj yolladıgım numarları gosterip ugrastırmayan bı prog varmı *
kardeşim gelen mesaja direkt mesaj yollamak istiyorsan seçenek\cevapla demen yeterli.şimdiye kadar hep rehbere girip mesaj yolladıysan eyvahlar olsun kanım dondu şerefsizim
quote:
Orijinalden alıntı: *Blue*
Bizim telefonlarada belle yüklense ya..
bellenin be si gelsin forumu silerim
quote:
Orijinalden alıntı: SystemApps
quote:
Orijinalden alıntı: wolf16
kardeşim gelen mesaja direkt mesaj yollamak istiyorsan seçenek\cevapla demen yeterli.şimdiye kadar hep rehbere girip mesaj yolladıysan eyvahlar olsun kanım dondu şerefsizim
gelen msjı cevaplaken hızlı oluyor bılıyorum.ama yeni mesaj yazıp göndermek istedğimde rehberden numara seçmek zorunda kalıyorum.diğer marka tellerin çoğu böyle değil.yeni msj yazıp gönder dedğimde son msj attığım numaralar yada isimler hazır cıkıyo.msjı yazdıgında gondermek 2 dokunusta bitiyo.ama nokiada bu yok çok vakit kaybı oluyo.bilmem anlatabildimmi.
sağlam tamır gormemıs n82 satmak ısteyen varsa pm atabılırmı 3 yıl once kullanmıştım