Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (912. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910911912913914
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş rekora koşuyorum. :) çıkar çıkmaz almıştım, mart ayında 4. yıl olacak. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

arkadaş rekora koşuyorum. :) çıkar çıkmaz almıştım, mart ayında 4. yıl olacak. :)

Bravo abi sana. Ben daha 3. yılıma gireceğim nasipse. Ne biçim telefon bu anlamadım üstüne başka bir cihaz aldırtmadı. Maddiyatım olsa aslında N9'a geçeceğim ama o da yok.

Bir de N8'in güncellenmiş versiyonu çıkacak deniyor bekliyorum ama umarım donanımda değişiklik yaparlar.

• Telefonunda kameraya girince beklenmedik diye hata verip kendiliginden cıkıyor nedenını anlıyamadım tek yaptığım iş hard format atıp yeni versiyon yüksedim. Sorun nedir yardımlarınzı bekliyroum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaygisiz -- 6 Aralık 2011; 15:42:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaygisiz

Telefonunda kameraya girince beklenmedik diye hata verip kendiliginden cıkıyor nedenını anlıyamadım tek yaptığım iş hard format atıp yeni versiyon yüksedim. Sorun nedir yardımlarınzı bekliyroum.

Format attığınız halde kamera açılmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Telefonunda kameraya girince beklenmedik diye hata verip kendiliginden cıkıyor nedenını anlıyamadım tek yaptığım iş hard format atıp yeni versiyon yüksedim. Sorun nedir yardımlarınzı bekliyroum.

Format attığınız halde kamera açılmıyor mu?

Kamera açılıyor. Fotoğraf çekecek konumada geliyor. Ekranın sol üst köşesinde.Bir hata işareti yanıp sonuyor 5 saniye içinde beklenmedik bir hata oluştu. Cihazı yeniden kapatıp açın diye bir hata mesajı çıkıyor ama ne yaptıysam değişen bişey olmuyor. Sorunun çözümünü bilenler yardımcı olabilir mi?
  • Cihazı servise vermenizde yarar var. Format atıldığı halde gitmiyorsa donanımsal bir problem de olabilir.
  • quote:

Cihazı servise vermenizde yarar var. Format atıldığı halde gitmiyorsa donanımsal bir problem de olabilir.

basit bir donanım hatasıysa ben yapayım diye sordum. Kamera diyotu falan değişicekse değiştiririm. Olur bitr 5 dakikada
  • quote:

quote:

Cihazı servise vermenizde yarar var. Format atıldığı halde gitmiyorsa donanımsal bir problem de olabilir.

basit bir donanım hatasıysa ben yapayım diye sordum. Kamera diyotu falan değişicekse değiştiririm. Olur bitr 5 dakikada

O kadar emin değilim maalesef. Dediğiniz de olabilir bir fikrim yok.
  • N82'm ile 2.5 yılı doldurmak üzereyiz. Şimdiye kadar ekranın ortasında ölü piksel olmuştu yaptırttım, pili şişmişti garanti kapsamında değiştirdiler, kamera sürgüsü bozulmuştu yaptırttım bu sefer de @kaygisiz arkadaşın yaşadığı sorun gibi xenon flash enerjisini toparlayamıyordu flash değişimi yaptırıp onu da hallettik. Şimdilik bir sorunu yok sapasağlam :)) ekran kapağı ve tuş takımı kapağında soyulmalar var. Elinde gri renk ekran kapağı ya da tuş takımı kapağı olup satmak isteyen olursa pm ile ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 6 Aralık 2011; 22:55:23 >
  • N82'nin içini açmak için youtube'da çok video var. Fakat hemen hepsinde ekran pıt diye çıkıyor. İşte burada dikkat, çünkü bizim versiyonda ekranı çok sağlam bir şekilde yapıştırmışlar. Ekranı kırmadan çıkarmanız mümkün değil. O yüzden yedek bir ekran yanınızda olsun :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_solak

N82'nin içini açmak için youtube'da çok video var. Fakat hemen hepsinde ekran pıt diye çıkıyor. İşte burada dikkat, çünkü bizim versiyonda ekranı çok sağlam bir şekilde yapıştırmışlar. Ekranı kırmadan çıkarmanız mümkün değil. O yüzden yedek bir ekran yanınızda olsun :).

Açma kapama tuşunu garantisi bittigi zaman telefoncuya götürüp yaptırdığımda ekranı çıakrtırken kırlacağını söylemişti telefoncu. bende telefocnu ekran kırılmadan çıkar diye telefoncuya vermiştim ama ekran değişti. O nedenle artık ekrandan korkum yok. Arızalı parçayı bulsam yeter.

Kamerayı açınca ekranda çıakn simge flash şarj simgesiymiş. Kamera açıınca önce flaşı şarj ediyormuş. Tahminime göre benim kameranın flaşı açılınca şarj olmuyor ve hata mesajı çıkıp kameranın çalışması iptal oluyor. Bu arıza hakkında bilenlerden yardım bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

N82'm ile 2.5 yılı doldurmak üzereyiz. Şimdiye kadar ekranın ortasında ölü piksel olmuştu yaptırttım, pili şişmişti garanti kapsamında değiştirdiler, kamera sürgüsü bozulmuştu yaptırttım bu sefer de @kaygisiz arkadaşın yaşadığı sorun gibi xenon flash enerjisini toparlayamıyordu flash değişimi yaptırıp onu da hallettik. Şimdilik bir sorunu yok sapasağlam :)) ekran kapağı ve tuş takımı kapağında soyulmalar var. Elinde gri renk ekran kapağı ya da tuş takımı kapağı olup satmak isteyen olursa pm ile ulaşabilir.

Teşekkür ederim. Seninde söylediğin gibi benim sorunumda N82lerde genel bir sorun olan kamera flashının şarj edememesi. Nokia okdar adi bir firmaki 3-5 TLlik bir kapasitör alıp değiştirip sorunu çözecekken kapasitörü öyle bir monte emişki kapasitörü yerinden söksen bile bir daha yeni kapasitör bağlayamıyorsun.

Yeni flash alıp telefonu youtube daki video yardımıyla söküp flashı değiştiriceğim.

• arkadaşlar telime 8 gb kingston sdhc hafıza kartı aldım, takıyorum ama hafıza kartı kilitlendi diyor, bende düzelir diye hard format attım düzelir diye gene aynı oldu,, tüm ayarlarımı yaptım telde, şimdi çevrimiçi paylaşımı aktive etmeye çalışıyorum, sistem hatası 30207 ve yetkilendirme hatası, kullanıcı adınızı ve şifrenizi kontrol edin diyor... dünden beri ugrasıyorum yapamadım,, format atmadan once çalışıyordu. ovi mağazaı kurdum sorun yok ama bu boyle yapıyor çok sinir oldum, herhangi bi ek program mı yukluyorduk ? acil yardım yardım.............
  • Evet, Şubatta 4 yıl bitecek: 2008-2012

- Şimdiye kadar bir iki tane pil değişimi yaptım, en iyisi orijinal pil. Biraz pahalı ama tam kapasite ve tam ömür gibisi yokmuş, anladım.
    - Pildeki ilk sıkıntım, ikinci yılın sonunda , garantinin son demlerinde kart okuyucunun bozulmasıyla yaşandı. Servise tam tekmil göndermiştim. Sanırım orada batarya yanlışlıkla değişti ve şarj tutmama başladı.
    - Aynı servis esnasında ön kapakta da çizikler oluşmuştu. İtiraz ettim, değiştirdiler. Yaklaşık bir yıldır ikinci kapak da ayıp derecede soyuldu. Gören ağlıyor
    - Ondan önce de 2GB µSD bozulmuştu. Onu Nokia hatası kabul etmemek lazım.
    - Bir yıl önce 16GB Team Class6 µSD kart taktım. Kapasite iyi ama telefon bununla ciddi boğuşuyor ve bu yüzden çok yavaşladı. µSD kart olmadan adeta uçan telefon kartla birlikte çöküyor, kağnılaşıyor. Kartta sorun yok, testlerden iyi puanlar alıyor.

Androide karşı hala önyargım var. Windows Mobile 8 gelsin, Windows 8 ile entegrasyonuna bakalım... O zaman kadar idare ederse Nokia'dan madalya isticem, eğer Microsoft Nokia'yı satın almazsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesudum

Androide karşı hala önyargım var. Windows Mobile 8 gelsin, Windows 8 ile entegrasyonuna bakalım... O zaman kadar idare ederse Nokia'dan madalya isticem, eğer Microsoft Nokia'yı satın almazsa.

Tamamen senle aynı düşünceler içerisindeydim. Dünkü olay başıma gelene kadar:
    Nisan 2008'de da aldığım N82'imi dün omuz ile kafam arasına sıkıştırmış halde tuvalette konuşurken klozetin içine düşürdüm . Klozetin içinden alır almaz bataryasını söktüm, telefonu bol sabunlu sularla yıkadım. Ön kapağını falan çıkardım. Şimdi kuruması için bekletiyorum. Yine eski emektar 3300'ıma alışmaya çalışıyorum. Umarım Windows Phone 7 modelleri çabuk çıkar. Sonuçları ilerde paylaşacağım :)

• Güzel bir cihaz şıklığını hala korkuyor :)
  • Telefonun içini temizlemek ve kurutmak için açmıştım:
     ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Bugün tüm parçaları toplayıp telefonu birleştirdim. Ve sonuç süper. Herşey eskisi gibi çalışmakta. Tek sorun, ekranı değiştirmek zorunda kaldığım için yeni ekranın orjinalinin görüntü kalitesine sahip olmaması. Renkler daha soluk (hatta görüntü maviye kaçıyor biraz). Ekran parlaklığı daha az. Ayrıca ekran koruyucu görünmüyor (kayan saat&tarih).
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Arkadaşlar yakın zamanda severek aldığım n82 hala yapılamadı.Bende parça niyetine satışa çıkardım.

Ne yapalım kaderde doya doya n82 kullanmak yokmuş

İlgilenenler için:

http://forum.donanimhaber.com/m_52219990/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52219990

kardeş senin neyin bozuldu?bende suriye den almıştım ama 2 hafta sonra kamerası durduk yere bozuldu ve 2.5-3 ay istanbul kocaeli-sakarya servislerinde gezdikten sonra yapamadık diyerek geri verdiler bu şaçma değil mi sizce ? ayrıca bunu bende parça fiyatı olarak satsam ne kadar kalır elime siyah kasa fln var :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: s_solak

N82'nin içini açmak için youtube'da çok video var. Fakat hemen hepsinde ekran pıt diye çıkıyor. İşte burada dikkat, çünkü bizim versiyonda ekranı çok sağlam bir şekilde yapıştırmışlar. Ekranı kırmadan çıkarmanız mümkün değil. O yüzden yedek bir ekran yanınızda olsun :).

Açma kapama tuşunu garantisi bittigi zaman telefoncuya götürüp yaptırdığımda ekranı çıakrtırken kırlacağını söylemişti telefoncu. bende telefocnu ekran kırılmadan çıkar diye telefoncuya vermiştim ama ekran değişti. O nedenle artık ekrandan korkum yok. Arızalı parçayı bulsam yeter.

Kamerayı açınca ekranda çıakn simge flash şarj simgesiymiş. Kamera açıınca önce flaşı şarj ediyormuş. Tahminime göre benim kameranın flaşı açılınca şarj olmuyor ve hata mesajı çıkıp kameranın çalışması iptal oluyor. Bu arıza hakkında bilenlerden yardım bekliyorum

kaygısız sendeki sorunun aynısı benim telefonumda oldu(tek fark uyarı yazısı çıkmıyor) ve bi önceki yorumumda olduğu gibi servisler yapamadı ne hikmetse.sen eğer

tamir ettirebildiysen banada söyler misin bende tamir ettireyim senin dediğin yöntemle .inan çok güzel olur...siyah n82 im kenarda yatıyorr...:(:(:(

• quote:

Orijinalden alıntı: nightmare_night36

quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Arkadaşlar yakın zamanda severek aldığım n82 hala yapılamadı.Bende parça niyetine satışa çıkardım.

Ne yapalım kaderde doya doya n82 kullanmak yokmuş

İlgilenenler için:

http://forum.donanimhaber.com/m_52219990/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52219990

kardeş senin neyin bozuldu?bende suriye den almıştım ama 2 hafta sonra kamerası durduk yere bozuldu ve 2.5-3 ay istanbul kocaeli-sakarya servislerinde gezdikten sonra yapamadık diyerek geri verdiler bu şaçma değil mi sizce ? ayrıca bunu bende parça fiyatı olarak satsam ne kadar kalır elime siyah kasa fln var :)

Orjinal siyah kasa mı? Ayrıca temiz ve hasarsız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 910911912913914
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.