Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (914. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir - 14 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 912913914915916
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ediyorum, N82'nizin ömür sayacını paylaşabilir misiniz? (*#92702689# tuşlayarak öğrenebilirsiniz). Benim ki şu an 435 saat 28 dakika da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_solak

Merak ediyorum, N82'nizin ömür sayacını paylaşabilir misiniz? (*#92702689# tuşlayarak öğrenebilirsiniz). Benim ki şu an 435 saat 28 dakika da...

Bayağı fark atmışsın 225.51

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya kadarmış. Telefonu yeniledim. Artık çalar saat fonksiyonunu kullanıyorum. Başucumda duruyor ve sabah uyanırken iyi oluyor.

SMS arşivini ve diğer aktarabilsem iyi olcaktı. Nokia Suite ile telefon bağlı değilken fonksiyonlar kadük kalıyor. Bağlıyken de aktarımlar mesele. Kabul edelim, Nokia suite yeterli değil. Yakın zamana kadar MMS bile hazırlayamıyorduk.

Nereye mi geçtim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesudum

Buraya kadarmış. Telefonu yeniledim. Artık çalar saat fonksiyonunu kullanıyorum. Başucumda duruyor ve sabah uyanırken iyi oluyor.

SMS arşivini ve diğer aktarabilsem iyi olcaktı. Nokia Suite ile telefon bağlı değilken fonksiyonlar kadük kalıyor. Bağlıyken de aktarımlar mesele. Kabul edelim, Nokia suite yeterli değil. Yakın zamana kadar MMS bile hazırlayamıyorduk.

Nereye mi geçtim?

Lumia serisini bekleyecektiniz hani . Yeni S3 hayırlı olsun o zaman

• Teşekkür ederim.

N82 ile 4,5 yıldır bekliyorum. Var mı başka markada bu kadar bekleyen, Nokia'ya bu kadar sadık kalan?

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: f.emre

Hala benim gibi bu başlığa ısrarla yeni bir mesaj gelmiş mi diye bakan var mı acaba?
    Hala heyecanlanıyorum bu başlığı okurken, bazen iç çektiğimi hissediyorum:( Böyle paylaşımlar yok artık. Bir soru ve mutlaka ardından yardım eden bilen kullanıcılar, şimdi popüler telefonların başlıklarında sadece sorular var cevap yok denecek kadar az.
    Hele okuması, takibi hiç keyifli değil.
    Birde sugar_klavyeci sana söylüyorum, Kutusu tüm aparatları kendi dahil sıfır olan yedek N82'mi 250 liraya verdim, anında diyebileceğim kadar çabuk bir sürede pişman oldum fakat; işte sözden dönülmüyo...Yeni telefonum oldukça üst model bir android ama N82'deki keyif yok. Bir ara forumda bu başlıkta N8'i heyecanla bekler takip ederken değiştirmeye gerek duymadığımı farkedip paylaşmıştım bunu. Sonradan niye değiştirdiysem? Üstelik 4. N82'm idi. Herkese iyi günler...

Ben varım o heyecanla bakıyorum. Şöyle bir 3-4 yıl öncesine gidince nasıl paylaşımlar ve yardımlaşmalar doludizgin gidiyordu. GeceBekcisi bu başlığın efsanesiydi. Hey gidi günler hey.

Ucuza vermişsin ya. Tüm aparatlar dahil satsam 350'den aşağı vermem şahsen. Başka bir telefona geçsem dahi satmayacağım bu telefonu. N70'i almadan önce 7610'u sattım. N82'yi almadan önce de N70'i sattım. Şimdi yeni bir telefon alacak olsam N82'yi yine de satmam. Evde atıl olarak duracak ama dursun. Eminim bu forumda senin kadar N82 alıp satan yoktur. Yanlış hatırlamıyorsam seni bir N82 sevdalısı kandırmıştı.

Aynen hocam.Birde sattığım telefonu görseniz nokta çizik yoktu.Tüm kutu aparatları kullanılmadan gitti. Dediğim gibi söz ağızdan çıkınca bitiyor.Bu ebay'de sıfır diye satılıyor.Acaba onların durumu nedir?Bilginiz varmı?

• Arasak 2.elini zor buluruz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Aynen, elimde tertemiz n82 var. Kasasını değişirken kamerasını bozduk, açılmıyor kamera. Yatıyor şimdi öyle.

Nerede taktırdın geçmiş olsun?

quote:

Orijinalden alıntı: s_solak

Merak ediyorum, N82'nizin ömür sayacını paylaşabilir misiniz? (*#92702689# tuşlayarak öğrenebilirsiniz). Benim ki şu an 435 saat 28 dakika da...

114 saat 6 dakika. Genelde çok uzun konuşmalar yapmam mesaj ağırlıklı günde 300 mesaj çektiğim olurdu.

quote:

Orijinalden alıntı: Mesudum

Teşekkür ederim.

N82 ile 4,5 yıldır bekliyorum. Var mı başka markada bu kadar bekleyen, Nokia'ya bu kadar sadık kalan?

Yapma bunu 15 senelik Nokia kullanıcıları var. Maşallah N82 ile 4.5 yıl beklemişsin. Sanırım forumdaki en uzun süre N82 kullanıcısı olmalısın. Emin değilim ama Reis-i Eagles da 4 seneyi devirenler arasında.

quote:

Aynen hocam.Birde sattığım telefonu görseniz nokta çizik yoktu.Tüm kutu aparatları kullanılmadan gitti. Dediğim gibi söz ağızdan çıkınca bitiyor.Bu ebay'de sıfır diye satılıyor.Acaba onların durumu nedir?Bilginiz varmı?

Sıfır N82 bulmak imkânsız. Belki depolarda kalmış olan varsa olabilir. Ama doğru olma ihtimali zayıf. Sıfır N82 bulmak çok zor. Bir arkadaş İngiltere'den sıfır N95 8GB buldu. Belki bu da bulunur araştırılırsa. Kaç defa satmışsın halâ ders olmamış sana. Bulursan da satma artık.

quote:

Orijinalden alıntı: SlideToUnlock

Arasak 2.elini zor buluruz değil mi?

Maalesef öyle. Ama imkânsız değildir. Kıyıda köşede mutlaka alıcısını bekleyen bir N82 vardır.

• @sugar_klavyeci, tanıdık bi telefoncuda yaptırdım hocam. Cihaz sıfır gibi şuan. Bugün götürücem cihazı, inşallah düzelir. Sağolasın.

• Telefonu benden önce alanlar vardı ama çoktan elden çıkardılar diye biliyorum. Bendeki Şubat 2008'de alındı. Kızımın doğumuna yetişsin diye. Şimdi çocuk okula başlayacak neredeyse.
    Reis Mart veya Nisan'da aldı diye hatırlıyorum.
  • ilk nokiamı 98 de almıştım. 14 yıldır sadık bir nokiacıydım. bizim şimdi hissedemediğimiz kalmadı dediğimiz paylaşım ruhunu ve heyecanını gençler android de yaşıyorlardır.

• sıfır n95 8gb'yi arkadaşınız nereden bulmuştu?
    eBay ile filan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.emre -- 21 Haziran 2012; 15:40:56 >
  • Bende kullanılmayan n82 var, kasası çok iyi durumda değil, ama sorunsuz..düşünen olursa vereyim uygun fiyata..
  • quote:

sıfır n95 8gb'yi arkadaşınız nereden bulmuştu?
    eBay ile filan mı?

@safa_oyuncu'ya sorabilirsin. Nasıl buldu bilmiyorum.
  • Anlaşılan N82'nin modası geçmiş... Ama halen daha başka telefona geçmedim ben. Gidip yeni bi' batarya bulursam sanırım uzun yıllar kullanmaya devam edebilirim.
  • konu canlansın azcık
  • Geçen gün emektarı elden geçirdim. Yıpranmış dış kabı yeniledik. Tabii bu saatten sonra orijinal bulmak mesele. Ben de eldekinin en iyisine kanaat ederek siyah kaba geçtim. Yeğene hediye olacak. Ama kasa tam oturmuyor. Canımı sıksa da idare edecek mecbur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesudum -- 10 Temmuz 2012; 0:26:09 >
  • Bu da yeni hali

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^
  • Güzel durmuş. Ben de 3 yıllık emektara böyle bir kapak almayı düşünüyorum ama güvenemiyorum her tarafa.

İzmir'de n82 için siyah kasa satan var mı bildiğiniz?
  • Fotoyu görünce eski telefonumu özledimm
  • 
Sayfa: önceki 912913914915916
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.