Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (916. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 914915916917918
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emir

satmayı düşünen varsa temiz talibim

Benimki tertemiz gıcır gıcır. Siyah kasa hemde daha yeni taktırdım, çiziksiz resmen sıfır. Ama satmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Benimki tertemiz gıcır gıcır. Siyah kasa hemde daha yeni taktırdım, çiziksiz resmen sıfır. Ama satmıyorum.

200 e satan buldum.bir de siyah kasa taktırdım mı dehşet olur aslında ama.yedek telefon için fazla mı diye düşünmeden edemiyorum.hali hazırda 4s var.yanında da sony ericson k700i var ama mesaj hafızası habire doluyor alsam mı n82 ne yapmalıyım.mesajda rahat mı.bir de kamerası baya sağlam sanırım

• quote:

quote:

quote:

200 e satan buldum.bir de siyah kasa taktırdım mı dehşet olur aslında ama.yedek telefon için fazla mı diye düşünmeden edemiyorum.hali hazırda 4s var.yanında da sony ericson k700i var ama mesaj hafızası habire doluyor alsam mı n82 ne yapmalıyım.mesajda rahat mı.bir de kamerası baya sağlam sanırım

Yeni kasa yaklaşık 150'ye gelir, sana toplam 350'ye mâl olur. Mesaj yazımı gayet rahat en azından ben sıkıntı çekmedim gayet de hızlı yazıyordum. Kamerası efsanedir tartışmaya mahal yok. Hele iş gece çekimine geldi mi iPhone 4S, Galaxy S3 falan dinlemez alayını tokatlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni kasa yaklaşık 150'ye gelir, sana toplam 350'ye mâl olur. Mesaj yazımı gayet rahat en azından ben sıkıntı çekmedim gayet de hızlı yazıyordum. Kamerası efsanedir tartışmaya mahal yok. Hele iş gece çekimine geldi mi iPhone 4S, Galaxy S3 falan dinlemez alayını tokatlar.

satarsan haberim olsun dostum

• quote:

Mesaj yazımı gayet rahat en azından ben sıkıntı çekmedim gayet de hızlı yazıyordum. Kamerası efsanedir tartışmaya mahal yok. Hele iş gece çekimine geldi mi iPhone 4S, Galaxy S3 falan dinlemez alayını tokatlar.

Mesaj yazımında parmaklarınız toparlak dolma şeklinde olsa bile bir iki hatalı gönderimden sonra alışılır.

Kamera efsanedir, Xenon desteği ile gece çekiminde diğerlerine oranla çok daha iyi menzil sağlar...

Ancaaak, iş flaşsız gece çekimine geldiğinde, odaklama noktasının elle seçilmesinde, deklanşöre basma ile çekimin oluşmasında, sesli komutla çekim yapılmasında, hafıza kartına yazma ve sonrasında ikinci çekim için hazır olmada;
    bir de videoda... (lafı uzatmaya gerek kalmadı)

... işler değişebilir.

Gece bir kaç metre uzaktakileri flaşla çektiğimde havada ne kadar toz olduğunu görüp şaşırmıştım :)

• arkadaşlar geçen gün telefon elime geçti iyi güzel hoş telefon ama gel gelelim bu internetle başım belada ne kadar kurcalasam da düzeltemedim. whatsapp gibi uygulamalar arka planda açık kalınca interneti yiyor. buna bir çözüm var mıdır? ben izin vermeden internete girmemesi için ya da mb yememesi için bir uygulama ya da telefondan bir ayarı var mıdır ?
  • Bu olay whatsapp-viber-tango vs mantığına aykırı.

Her zaman nete bağlı olmak, güncellemek ve bilgi vermek zorundalar.
  • N82 ye flaş atmak istiyorum ama Y diskinde installserver.exe dosyası var. Bu yüzden cihazdaki hack gidebilir. O yüzden naviden indireceğim dosyalardan hangisinin Y diski olduğunu bilmiyorum. Yanlışlıkla indirip Y diskini flaşlayıp hacki kaldırmak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu hala yaşıyor mu : ) n82 ye bu saatten sonra boşa yatırım yapmayın paranıza yazıktır.150 liraya kasa alırsınız, sonra klasik n82 bataryası ölür birde bataryaya 50 lira verirsiniz tabi orjinalini bulabilirseniz...En sonundada uygulama sıkıntısı çkersiniz.

Boşa n82 ye yatırım yapmayın 2. el n8 alın. Modaya ayak uydurun : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

kollleksiyonluk n82 lazim bir tane..

temiz ellenmemiş..
    n82-n8-808 dededen toruna..

koleksiyon tamam

• Arkadaşlar bir N82 buldum ki sormayın gitsin. Sıfır diye satılır hiç dokunulmamış.
    Birazdan fotolar gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.emre

Arkadaşlar bir N82 buldum ki sormayın gitsin. Sıfır diye satılır hiç dokunulmamış.
    Birazdan fotolar gelecek.

Oha nasıl buldun? Siyah mı? Hadi bekliyoruz nerde fotolar?
  • derhal hocam ne demek.
  • Dosya çok büyük diyor.
  • Bir siteye yüklüyorum.
    Bir de asıl bomba sonra.

• Bir kaç küçük nokta dışında sıfır gibi, resimlerde bazı yerlerde parlama yapmış,
    Kutusu, faturası tüm aparatları yeni çıkmış gibi.
    Hiç açılmamış, dokunulmamış, Nerden biliyorsunuz derseniz işte asıl bomba orada
    Daha 11 ay GARANTİsi var.
    HTC EVO 3d'yi satılığa çıkardım. :)
    Yaşasın N82.
    Malla duygusal bağlantı kurulmaz ama ben bu makinaya aşığım. :)
    Herkese saygı ve sevgilerimle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.emre

Bir kaç küçük nokta dışında sıfır gibi, resimlerde bazı yerlerde parlama yapmış,
    Kutusu, faturası tüm aparatları yeni çıkmış gibi.
    Hiç açılmamış, dokunulmamış, Nerden biliyorsunuz derseniz işte asıl bomba orada
    Daha 11 ay GARANTİsi var.
    HTC EVO 3d'yi satılığa çıkardım. :)
    Yaşasın N82.
    Malla duygusal bağlantı kurulmaz ama ben bu makinaya aşığım. :)
    Herkese saygı ve sevgilerimle.

Cihaz çok güzel ya. Bu da sana ders olsun bir daha satmazsın. Bende siyahı var duruyor tertemiz. 11 ay garantisi olduğuna göre depolarda unutulmuş bir cihaz olmalı.

• Hepsiburada'nın son cihazıymış.
    Bir daha satarmıyım hocam, mümkün değil.
  • İnsanın nasıl da canı çekiyor.

Güzel bir nostalji oldu. Ta Şubat 2008'e gittim bir anda.

Kaça?
  • 
Sayfa: önceki 914915916917918
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.