Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (917. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 915916917918919
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: f.emre

Bir kaç küçük nokta dışında sıfır gibi, resimlerde bazı yerlerde parlama yapmış,
    Kutusu, faturası tüm aparatları yeni çıkmış gibi.
    Hiç açılmamış, dokunulmamış, Nerden biliyorsunuz derseniz işte asıl bomba orada
    Daha 11 ay GARANTİsi var.
    HTC EVO 3d'yi satılığa çıkardım. :)
    Yaşasın N82.
    Malla duygusal bağlantı kurulmaz ama ben bu makinaya aşığım. :)
    Herkese saygı ve sevgilerimle.

Asıl sıfır burada :
    http://www.dealextreme.com/p/nokia-n82-2-4-tft-symbian-s60-v3-3g-wcdma-quadband-smartphone-w-gps-wi-fi-black-refurbished-108556

Birde resimleri hizliresim yerine imageshack.us veya imgur.com'a yüklerseniz daha uzun ömürlü olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

Bir kaç küçük nokta dışında sıfır gibi, resimlerde bazı yerlerde parlama yapmış,
    Kutusu, faturası tüm aparatları yeni çıkmış gibi.
    Hiç açılmamış, dokunulmamış, Nerden biliyorsunuz derseniz işte asıl bomba orada
    Daha 11 ay GARANTİsi var.
    HTC EVO 3d'yi satılığa çıkardım. :)
    Yaşasın N82.
    Malla duygusal bağlantı kurulmaz ama ben bu makinaya aşığım. :)
    Herkese saygı ve sevgilerimle.

Asıl sıfır burada :
    http://www.dealextreme.com/p/nokia-n82-2-4-tft-symbian-s60-v3-3g-wcdma-quadband-smartphone-w-gps-wi-fi-black-refurbished-108556

Birde resimleri hizliresim yerine imageshack.us veya imgur.com'a yüklerseniz daha uzun ömürlü olur.

Fakat kasası sahte gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Harika bir cihaz, 3 senedir birlikteyiz hala değiştirmedim. Her işimi görüyor. forever N82
  • yok hocam ne yaptın.
    Bu konuda kendi uzmanlığımı bir kenara bırak, ki en iyi takliti anlarım, garanti olayını bizzat kvk'dan servise kendim giderek fatura ibraz ederek sorgulattım, ve garanti dışı bırakacak bir durum olup olmadığını kasa değişim batarya değişim v.s özellikle sordum aldım.:)
  • quote:

yok hocam ne yaptın.
    Bu konuda kendi uzmanlığımı bir kenara bırak, ki en iyi takliti anlarım, garanti olayını bizzat kvk'dan servise kendim giderek fatura ibraz ederek sorgulattım, ve garanti dışı bırakacak bir durum olup olmadığını kasa değişim batarya değişim v.s özellikle sordum aldım.:)

Yok senin cihaz için demedim, yukarıdaki linkte verilen cihazı kastederek söyledim. Seninki gerçek ona bir şey dediğimiz yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

yok hocam ne yaptın.

Yok senin cihaz için demedim, yukarıdaki linkte verilen cihazı kastederek söyledim. Seninki gerçek ona bir şey dediğimiz yok.

:)
    Hocam bir nostalji daha yapayım da bir sorayım bilgisi olan var mı?
    opda malum sertifika vermiyor, i-mobile'de üye olduğum halde açmıyor ve yeni de üye olunmuyor(doğrulama kodu girilemiyor.)
    Varmı sertifika için bildiğiniz bir yol?

• quote:

quote:

quote:

yok hocam ne yaptın.

Hocam bir nostalji daha yapayım da bir sorayım bilgisi olan var mı?
    opda malum sertifika vermiyor, i-mobile'de üye olduğum halde açmıyor ve yeni de üye olunmuyor(doğrulama kodu girilemiyor.)
    Varmı sertifika için bildiğiniz bir yol?

Ben cihazım için hiç serfitika almadım. En iyisi hack. Aşağıdaki yöntemi öneririm.

www.maxi-cep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/symbian-yine-hacklendi-belle-anna-s-3-s60v5-s60v3-548914.html

• hocam hack yapmak için de mutlaka hellox programını sertifikalamak gerekmiyormu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam hack yapmak için de mutlaka hellox programını sertifikalamak gerekmiyormu?

Hayır bu başka bir hack yöntemi. Hellox gerekmiyor.

• Bir ayı geçmesine gönlüm razı olmuyor.
  • Arkadaşlar elimde çok temız durumda N82 var.
    Kasa değişiminden sonra kamerası çalışmadı.
    İmei nosu da klonlanmış durumda.
    Yedek parça niyetine satılıktır.
    Kasası çok temiz durumda.

Akşam makro fotoğraflar yüklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Arkadaşlar elimde çok temız durumda N82 var.

Ben ikinciyi taktırdım, her bir şeyi çalışıyor. Hala arada alıp kullandığım oluyor. Orjinal yaptırsaydın keşke. Muhtemelen ya filmi yerine tam takamadı ya da filme zarar verdi.

• bende siyah kasamla 5. yılımı bitireceğim. :) ne cihazmış be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 1 Aralık 2012; 20:52:47 >
  • Benimde 5. yılım ve halen ilk günkü performansta çalışıyor.
    Batarya probleminide 15 Tl.ye Sertec marka ile hallettim,Energy profiler ile yaptığım ölçümlerde 920 mAh değerin üzerine çıkabiliyor benim için yeterli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Arkadaşlar elimde çok temız durumda N82 var.

Ben ikinciyi taktırdım, her bir şeyi çalışıyor. Hala arada alıp kullandığım oluyor. Orjinal yaptırsaydın keşke. Muhtemelen ya filmi yerine tam takamadı ya da filme zarar verdi.

Bilmiyorum hocam orijinal değil heralde. Bi parça sorunluymuş, o da satılmadığından pert oldu yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

bende siyah kasamla 5. yılıma gireceğim. :) ne cihazmış be.

808 alanlar kervanına katıl sende. Senin elimden fena fotoğraflar çıkar adım gibi eminim.

• Forumda bir kaç mesaj önce bahsettiğim ve fotoğraflarını yüklediğim temizlikte bir n82 daha var elimde ilgilenenler varsa verebilirim.
  • quote:

Forumda bir kaç mesaj önce bahsettiğim ve fotoğraflarını yüklediğim temizlikte bir n82 daha var elimde ilgilenenler varsa verebilirim.

Mümkünse resim alabilir miyiz? :) Rengi ne?

• quote:

quote:

Forumda bir kaç mesaj önce bahsettiğim ve fotoğraflarını yüklediğim temizlikte bir n82 daha var elimde ilgilenenler varsa verebilirim.

Mümkünse resim alabilir miyiz? :) Rengi ne?

Yukarıda bir kaç mesajım önce paylaştığım resimdeki telefon ile temizlik olarak aynı,
    iki adet N82 var elimde biri garantili 1 yıla yakın garantisi bulunmakta.
    Diğerinin garantisi bitmiş durumda,
    İki telefonda benim N82 hastası olduğumu bilen bir kaç arkadaşım tarafından bulundu.
    İki telefonda tamamen orjinal, pili, tüm parçaları orjinal, sıfır çizik tertemiz, şarjı normal kullanımda 3 gün gidiyor.
    Garantili olan telefonun kasa hariç tüm kapak ve bataryasını kvk da garanti dahili değiştirtdim.
    Satılık olan diğer telefondur.
    Garantili olan benim malum. :)
    Herkese selamlar.
    Ayrıca şunu da söyleyeyim fiyat konusu çok önemli değil, bir miktar alacağım tabi ama önemli olan kullanacak birine gitmesi,bana olan maliyetine gitsin.

•  ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

• 
Sayfa: önceki 915916917918919
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.