Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (915. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 913914915916917
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefonun tuş takımı nasıl ? Rahat mesaj yazılıyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Bu telefonun tuş takımı nasıl ? Rahat mesaj yazılıyor mu ?

aklıma 2007 seneleri geldi :)

evet çok rahat yazılıyor.Tabiki parmaklara görede değişir.odun gibi parmakların varsa zor ama normal boyutdalarsa çok kolat.Mesela n73 den n79dan çok daha rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

quote:

evet çok rahat yazılıyor.Tabiki parmaklara görede değişir.odun gibi parmakların varsa zor ama normal boyutdalarsa çok kolat.Mesela n73 den n79dan çok daha rahat.

*Peki bu telefonda N73'teki gibi galeriyi yarım saate açıp, tuş kilidini bile açarken kasma gibi olaylar var mı ?
    *N79 bu telefon mu daha iyidir ?
    *Ses kalitesi nasıl ? Telefon çalınca ses duyuluyor mu ? Titreşim yüksekliği nasıl ?
    *Kamera kalitesi nasıl ? Otofcosu ve makro çekim var mı ?
    *Whatsapp denediniz mi ?
    *Opera ile internette dolaşmak nasıldır ?
    *Şarj süresi nasıl gider ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onuncu Köyü Arıyorum -- 10 Temmuz 2012; 12:38:34 >

• quote:

quote:

quote:

*Peki bu telefonda N73'teki gibi galeriyi yarım saate açıp, tuş kilidini bile açarken kasma gibi olaylar var mı ?
    *Ses kalitesi nasıl ? Telefon çalınca ses duyuluyor mu ? Titreşim yüksekliği nasıl ?
    *Whatsapp denediniz mi ?

Sen arkadaşa sormuşsun ama konuyu görmüşken bir n82 kullanıcısı olarak cevap vereyim;
    -Kasma sorunu yok olursada fabrika ayarlarına geri dönüp sorun hallediliyor.
    -Ben n82 derim.
    -Ses kalitesi yeterli. Titreşim kuvvetli.
    -Kamera kalitesi efsane telefonlardan ve makro modu var güzel kareler yakalayabilirsin.
    -Whatsapp'ı kullanıyorum sorunsuz çalışıyor.
    -Opera kullanmadım.
    -Şarj süresi 1 gün idare ediyor.( Sürekli internet, sms ve whatsapp.)

İlk bataryası 2 sene idare etmişti sonra şişmeye başladı. Ondan sonra servis orjinal batarya taktı 1.5 sene geçti bunun üstüne sorunsuz çalışıyor. Birazcık güç kaybı var ama o kadar olur 24 saat kullanılıyor sonuçta. Diğer sıkıntıda kapaklarının çok çabuk soyulması.

• quote:

Orijinalden alıntı: çhela

quote:

quote:

quote:

*Whatsapp denediniz mi ?

Sen arkadaşa sormuşsun ama konuyu görmüşken bir n82 kullanıcısı olarak cevap vereyim;
    -Ben n82 derim.
    -Kamera kalitesi efsane telefonlardan ve makro modu var güzel kareler yakalayabilirsin.
    -Opera kullanmadım.

İlk bataryası 2 sene idare etmişti sonra şişmeye başladı. Ondan sonra servis orjinal batarya taktı 1.5 sene geçti bunun üstüne sorunsuz çalışıyor. Birazcık güç kaybı var ama o kadar olur 24 saat kullanılıyor sonuçta. Diğer sıkıntıda kapaklarının çok çabuk soyulması.

Cevabınız için teşekkürler.Peki tuş takımıyla aranız nasıl ? Tuş takımı acayip geliyor bana.Alıpta pişman olmak istemiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çhela

quote:

quote:

quote:

*Whatsapp denediniz mi ?

-Ben n82 derim.
    -Opera kullanmadım.

Cevabınız için teşekkürler.Peki tuş takımıyla aranız nasıl ? Tuş takımı acayip geliyor bana.Alıpta pişman olmak istemiyorum.

Ben çok rahat yazıyorum pamuk gibi tuşları var, başka telefonlarda rahat edemiyorum. Alışma süren en fazla 2 gününü alır. Almayı düşünüyorsanız piline, kamera sürgüsüne ve flaşına dikkat edin. Zira kaç senelik telefon illa ki bir çok kez el değiştirmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

Güzel durmuş. Ben de 3 yıllık emektara böyle bir kapak almayı düşünüyorum ama güvenemiyorum her tarafa.

İzmir'de n82 için siyah kasa satan var mı bildiğiniz?

Var ama orjinalini bulman neredeyse imkânsız. Yan sanayi dersen Çankaya'ya gidip bir sürü yan sanayi kasası bulursun ama tavsiye etmiyorum. Kamera çok kötü gösteriyo çünkü kamera camının kalitesi çok kötü. Orjinal istiyorsan Çankaya'daki KVK teknik servisine git ve kasayı sıfırlamak istediğini söyle. Varsa zaten değiştireceklerdir. Olmadı İstanbul Tahtakale'deki SAM Elektronik'e sipariş verebilirsin. Ben ordan orjinal siyah kasa taktırdım. Aşağıdaki linkten bakabilirsin. Ama fiyat biraz tuzlu. Yaptıracaksan cihazı oraya kargo ile gönder yoksa servisler kendi kasamız değil diye takmıyor.

http://www.orjinalstore.com/NOKIA-N82-KAPAK-TAKIMI,PR-240.html

quote:

Opera'dan kastın Mini ise mobil görünümlü siteler için gayet kullanışlı. Mobile versiyonu ağır çalışıyor ve çok RAM yiyor.

Vay arkadaş kalmadı diyorduk ama bi hort yapıldı kullanıcılar çıktı. Amma N82 kullanıcısı varmış. Hala kullanıcıları görmek güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

Güzel durmuş. Ben de 3 yıllık emektara böyle bir kapak almayı düşünüyorum ama güvenemiyorum her tarafa.

İzmir'de n82 için siyah kasa satan var mı bildiğiniz?

Var ama orjinalini bulman neredeyse imkânsız. Yan sanayi dersen Çankaya'ya gidip bir sürü yan sanayi kasası bulursun ama tavsiye etmiyorum. Kamera çok kötü gösteriyo çünkü kamera camının kalitesi çok kötü. Orjinal istiyorsan Çankaya'daki KVK teknik servisine git ve kasayı sıfırlamak istediğini söyle. Varsa zaten değiştireceklerdir. Olmadı İstanbul Tahtakale'deki SAM Elektronik'e sipariş verebilirsin. Ben ordan orjinal siyah kasa taktırdım. Aşağıdaki linkten bakabilirsin. Ama fiyat biraz tuzlu. Yaptıracaksan cihazı oraya kargo ile gönder yoksa servisler kendi kasamız değil diye takmıyor.

http://www.orjinalstore.com/NOKIA-N82-KAPAK-TAKIMI,PR-240.html

Teşekkürler. Çankaya'da herkese güvenemiyorum. 1-2 aya istanbul'a bir iş görüşmesi için gideceğim. Dediğiniz yere giderim büyük ihtimalle.

• Orijinal olmayan her parça bu alette sırıtıyor.

Kasa yeniledim ama tuşlardan aynı zevki almıyorum. Eskisinde tuşlar harikaydı ama tipleri kaymıştı. Bunda tip yerinde ama alışmakta zorlanıyorum. Başka sıkıntısı da yok gerçi.

Zamanında orijinal dandik 2 GB kartı atıp 4 GB Sandisk Class 4 koymuştum, makina canlanmıştı. Sonra ihtiyaçtan Team 16 GB Class 6 koydum ama alet aşırı yavaşladı. Galeriye girmek işkence oldu. Ama kapasite ihtiyacından mevbur katlandık.

Piller de orijinal değilse yatırımın karşılığını vermiyor. İki veya üç kere pilini değiştirdim. Geçen yıl aldığım orijinalin yerini hiç biri tutmadı. Hala daha taş gibi.

Opera'da Mobile olsun, Mini olsun çok tatminkar sonuçlar aldım. Kota dostu olduklarından çok keyif verdiler. Ama Task Manager ile bakınca 85 MB olan RAM bununla 68 MB seviyesine düşüyor. Arka planda çok çalışan uygulama varsa, bir de galeri açmışsanız alet sürünüyor. Format atasınız geliyor.

Makina cidden zamanının çok ötesinde. Gerek iç donanım ve işlemci gücü, gerek çevre birimleri kalitesi olarak üst seviye. Bununla birlikte verilen aksesuarın yarısını şimdiki S3 ile vermediler. Bir kulaklık bile sadece telefon görüşmesi odaklı. Halbuki N82 kulaklığı ile, belki bir Creative EP-630 veya Senheisser CX-300 olmasa da, oldukça doygun müzik veren kalite vardı. Bundaki işletim sistemi Symbian v3 olduğu için lanet ve batasıca Nokia desteğini erken kesti. Ne için? 5800 Express Music ve benzerlerini satabilmek için. 5800 içinde V5 FP2 çalışıyor ve ne uygulamalar çıkıyordu. Hala da canlı bir telefon. Halbuki N82 (ve N95) 128 BM RAM ve 333 Mhz işlemci ile geliyorken 5800'de bunların ancak yarısından biraz fazlası var. Nokia bizi fena terk etti, biz de onu terk ettik.

Bundan sonra da adam gibi foto çeken, Xenon flaşlı telefon da neredeyse çıkmadı.

• 30 tl'ye satılan n82 bataryası orijinal midir sizce? Yoksa orijinal bataryalar 80-90 tl gibi fiyatlarla mı satılıyor normalde?
  • Orijinali millet 90 lira yazarken ben tanıdıktan 60 liraya aldım.

Daha önce hb ve benzeri yerlerden 40 liraya alıp en çok 6 ayda çöpe atmıştım. Hizlialdan aldığım 25 liraydı ve umudum olmadığı halde 1 yıldan fazla devam etti. Şimdikini geçen Ağustostan beri hiç bir kalite düşümü yaşamadan kullanıyorum. Zaten Nokia Energy Profiler ile tam kapasite gösterebilen de sadece orijinal batarya oldu. Dandikler 30 saniye video veya 3-5 foto ile bayılıyordu
  • Şubat ayında aşağıda linkini verdiğim kullanıcıdan almıştım. Orjinali ile birebir aynı. 6 aydır kullanıyorum memnunum.

http://forum.donanimhaber.com/m_48453494/mpage_1/key_/tm.htm
  • Nokia N82 Sıfır Buldum Ama Ne Yazık ki Refurbished :
    http://www.dealextreme.com/p/nokia-n82-2-4-tft-symbian-s60-v3-3g-wcdma-quadband-smartphone-w-gps-wi-fi-black-refurbished-108556

Fiyatı 148.70 $ - Kargo ücretsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_solak

Şubat ayında aşağıda linkini verdiğim kullanıcıdan almıştım. Orjinali ile birebir aynı. 6 aydır kullanıyorum memnunum.

http://forum.donanimhaber.com/m_48453494/mpage_1/key_/tm.htm

Fiyatlar çok iyi. Uygun bir zamanda almak şart.
  • Vay be içim bi garip oldu.Zamanında bu telefonla 5800 arasında kalmıştım.Bir şekilde 5800 aldık.Bunların fiyatı daha bile yüksekti.5800mı n82mi deyince herkes n82 diyordu.Ama şimdi aynı soruyu sorsanız n82yi telefondan bile saymazlar.Demek istediğim sadece n82 değil n95 n78 n96 vs vs Tuşlu telefonların piyasadan bir anda acımasızca silinmesi o kadar garip ki.Çok değil bir iki yıl öncesine kadar güç yetmeyen müthiş aletler şimdi telefondan sayılmıyor üstelik aynı zaman aralıklarındaki dokunmatiklerin hala piyasası varken...Telefon demek nasıl bir anda pda demek oldu...
  • Konunun mesajsız kaldığı sürenin 1 ayı bulmasına razı olamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.emre

Konunun mesajsız kaldığı sürenin 1 ayı bulmasına razı olamadım...

Iyi ettin dostum. Içim gidiyor bu başlığı böyle görünce. 3 yıl öncesine git mesaj yağmuru oluyordu burada. Terkedilmiş ıssız bir kasaba gibi.

• E yeter gari :)

Yeğenime verdim. Her gün keşfediyor. Kendimin 2008'deki halini hatırlatıyor.
  • satmayı düşünen varsa temiz talibim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesudum

E yeter gari :)

Yeğenime verdim. Her gün keşfediyor. Kendimin 2008'deki halini hatırlatıyor.

Benim de yeğen var benim N82'ye hasta. Ama ben kıyamıyorum onun için kimselere vermiyorum. Atıl olarak evde duruyor garibim.

• 
Sayfa: önceki 913914915916917
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.