Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (913. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 911912913914915
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nightmare_night36

quote:

Orijinalden alıntı: kaygisiz

quote:

Orijinalden alıntı: s_solak

N82'nin içini açmak için youtube'da çok video var. Fakat hemen hepsinde ekran pıt diye çıkıyor. İşte burada dikkat, çünkü bizim versiyonda ekranı çok sağlam bir şekilde yapıştırmışlar. Ekranı kırmadan çıkarmanız mümkün değil. O yüzden yedek bir ekran yanınızda olsun :).

Açma kapama tuşunu garantisi bittigi zaman telefoncuya götürüp yaptırdığımda ekranı çıakrtırken kırlacağını söylemişti telefoncu. bende telefocnu ekran kırılmadan çıkar diye telefoncuya vermiştim ama ekran değişti. O nedenle artık ekrandan korkum yok. Arızalı parçayı bulsam yeter.

Kamerayı açınca ekranda çıakn simge flash şarj simgesiymiş. Kamera açıınca önce flaşı şarj ediyormuş. Tahminime göre benim kameranın flaşı açılınca şarj olmuyor ve hata mesajı çıkıp kameranın çalışması iptal oluyor. Bu arıza hakkında bilenlerden yardım bekliyorum

kaygısız sendeki sorunun aynısı benim telefonumda oldu(tek fark uyarı yazısı çıkmıyor) ve bi önceki yorumumda olduğu gibi servisler yapamadı ne hikmetse.sen eğer

tamir ettirebildiysen banada söyler misin bende tamir ettireyim senin dediğin yöntemle .inan çok güzel olur...siyah n82 im kenarda yatıyorr...:(:(:(

N82 KAmera Fash hatası ve tamiri.

Ben N82 nin arızasını kendim yaptim. İzmir çankayada yedek parça satanalrdan N82 Flaşından satın aldım. Telefoncuda komple arka kapak ve iç kısım vardı. 35 TL ye aldım. Youtubeyi açtım N82 sökme yazdım çıkan videoya bakabaka içini açtım. Flaşı çıakrıp yenii flaşı taktım. telefonu youtubede n82 topalma diye aratıp çıkan videodaki gibi topladım. Arıza çözüldü.

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Arkadaşlar yakın zamanda severek aldığım n82 hala yapılamadı.Bende parça niyetine satışa çıkardım.

Ne yapalım kaderde doya doya n82 kullanmak yokmuş

İlgilenenler için:

http://forum.donanimhaber.com/m_52219990/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52219990

kardeş senin neyin bozuldu?bende suriye den almıştım ama 2 hafta sonra kamerası durduk yere bozuldu ve 2.5-3 ay istanbul kocaeli-sakarya servislerinde gezdikten sonra yapamadık diyerek geri verdiler bu şaçma değil mi sizce ? ayrıca bunu bende parça fiyatı olarak satsam ne kadar kalır elime siyah kasa fln var :)

Orjinal siyah kasa mı? Ayrıca temiz ve hasarsız mı?

evet sugar_klavyeci orijinal siyah kasa, bi iki yerinde ufak çizik var o da çok az.

kaygisiz çok teşekkür ederim yaptırmayı deniyicem senin dediğin işlemleri bir telefoncuya.eğer yapamazlarsa mecburen parça fiyatına satsrım herhalde düzgün bi fiyata.ama inşallah yaptırırım.

• quote:

evet sugar_klavyeci orijinal siyah kasa, bi iki yerinde ufak çizik var o da çok az.

kaygisiz çok teşekkür ederim yaptırmayı deniyicem senin dediğin işlemleri bir telefoncuya.eğer yapamazlarsa mecburen parça fiyatına satsrım herhalde düzgün bi fiyata.ama inşallah yaptırırım.

Elindeki N82 yapılamadıysa parça fiyatına satın alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Arkadaşlar yakın zamanda severek aldığım n82 hala yapılamadı.Bende parça niyetine satışa çıkardım.

Ne yapalım kaderde doya doya n82 kullanmak yokmuş

İlgilenenler için:

http://forum.donanimhaber.com/m_52219990/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52219990

Kardeş hala elindeyse talibim.

• Dün cihazımı Istanbul'a gönderdim. Tuş boardunu kendim takamadım inşallah tekrar eski haline gelir ve yeni kasasıyla kullanmaya başlarım. :) Şimdilik 6720 Classic kullanıyorum.
  • Hafta sonunda DLNA işine girmeye kalktım.

Youtube bana bir iki ip ucu gösterdi (Nokia DLNA). Örnekler N95 ile verilmiş ama sonuç aynı. Tabi ben DLNA TV değil de bilgisayar kumanda etmeye çalıştım.

Yazılım gerekiyor. Örneklerini bulabilirsiniz. Telefonumdaki galeri resimlerimi ana medya ile gösterme seçeneği ile bilgisayarda gösterebildim. Videolar oynatmadı ama, ister e-posta kalitesi olsun, ister VGA. Yalnız telefonu çok kastırıyor. Bir kez de kilitlendi, kapatıp açmak zorunda kaldım.

Bilgisayardaki belgelere girmeyi ve telefonda göstermeyi başaramadım ama.

DLNA TV setim vey uyumlu cihazım olmadığı için deneyemedim maalesef.

Zamanında aldığımız bilgisayarlar kadar RAM ve CPU içeren telefonumu bu kadar yoran uygulamalar çıktıysa, artık bir terfi zamanı gelmiş demektir. Zaten Nokia cephesinden gidilecekse, Anna ve Belle uygulamalar oldukça çok. Diğer işletim sistemlerne desteki ise sebil gibi.

• Vay be son mesajın üstünden tam bir ay geçmiş. Ne konuydu be bir zamanlar. Şimdi böyle görünce üzülüyor insan. Bu videoları bilen vardır.

• Eskiden n82 vardı bende sensörü gec algılıyordu ekranın saga sola yatması ıcın. Sadece o da degil daha çok sorunu vardı ama guzel telefondu. Satmasaydım diyorum seneler evvel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Eskiden n82 vardı bende sensörü gec algılıyordu ekranın saga sola yatması ıcın. Sadece o da degil daha çok sorunu vardı ama guzel telefondu. Satmasaydım diyorum seneler evvel.

Keşke üçüncü parti uygulama yükleseydiniz. Sensörü seri değil. Rotate Me yüklemiş olsaydınız bu tarz bir sorun yaşamazdınız gayet seri çalışıyor.

Sonunda N82'me kavuştum cihaz cillop gibi oldu. Kasa değişti sıfır gibi. Satmaya kalksam 400'e N82 sevdalısı biri kesinlikle alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Eskiden n82 vardı bende sensörü gec algılıyordu ekranın saga sola yatması ıcın. Sadece o da degil daha çok sorunu vardı ama guzel telefondu. Satmasaydım diyorum seneler evvel.

Keşke üçüncü parti uygulama yükleseydiniz. Sensörü seri değil. Rotate Me yüklemiş olsaydınız bu tarz bir sorun yaşamazdınız gayet seri çalışıyor.

Sonunda N82'me kavuştum cihaz cillop gibi oldu. Kasa değişti sıfır gibi. Satmaya kalksam 400'e N82 sevdalısı biri kesinlikle alır.

hmm peki bide 3g açıktı mesela , normal ana ekranda 3g yazıyordu internete girince 3.5 yazıyordu , normal ekrandada 3.5 g yazması saglanabiliyor muydu ?

keske dediğiniz gibi o zamanlar biraz arastırma yapsaydım . ama halen derim keske satmasaydım diye. güzel telefondu çünkü... gerçi hoparlörleri pek kaliteli değildi müzik çalarken.

• quote:

hmm peki bide 3g açıktı mesela , normal ana ekranda 3g yazıyordu internete girince 3.5 yazıyordu , normal ekrandada 3.5 g yazması saglanabiliyor muydu ?

keske dediğiniz gibi o zamanlar biraz arastırma yapsaydım . ama halen derim keske satmasaydım diye. güzel telefondu çünkü... gerçi hoparlörleri pek kaliteli değildi müzik çalarken.

İnternete girmediğiniz zaman 3.5G yazmaz. Zaten 3.5G internete bağlanınca işe yarıyor. Bekleme modunda 3.5G'nin bir artısı yok. İkinci el N82 alırken tuşların basıp basmadığını kontrol edin. Tuş takımı kapağı ve ekran kapağının etrafında boşuklar olup olmadığına bakın. Ek olarak kamerayı açın ve flaşı açık konuma getirip fotoğraf çekin. Flaşın ve kırmızı LED ışığın çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Ben geçen yıllarda ikinci el N82'yi incelerken kırmızı LED ışığının çalışmadığını farketmiştim. Bu tarz durumlara dikkat et. Kırmızı LED ışık ortama göre yanmayabilir. Çünkü karanlık ortamlarda yanıyor. Video moduna alıp kayda başlayın, yanıyorsa çalışıyor demektir. Fiyat olarak 350'den fazla verilmez neticede eski bir cihaz. Ha şayet çok temiz kullanılmış sıfır gibiyse 400 bile verilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 28 Mayıs 2012; 18:51:53 >

• quote:

ah ah...
  • Hala benim gibi bu başlığa ısrarla yeni bir mesaj gelmiş mi diye bakan var mı acaba?
    Hala heyecanlanıyorum bu başlığı okurken, bazen iç çektiğimi hissediyorum:( Böyle paylaşımlar yok artık. Bir soru ve mutlaka ardından yardım eden bilen kullanıcılar, şimdi popüler telefonların başlıklarında sadece sorular var cevap yok denecek kadar az.
    Hele okuması, takibi hiç keyifli değil.
    Birde sugar_klavyeci sana söylüyorum, Kutusu tüm aparatları kendi dahil sıfır olan yedek N82'mi 250 liraya verdim, anında diyebileceğim kadar çabuk bir sürede pişman oldum fakat; işte sözden dönülmüyo...Yeni telefonum oldukça üst model bir android ama N82'deki keyif yok. Bir ara forumda bu başlıkta N8'i heyecanla bekler takip ederken değiştirmeye gerek duymadığımı farkedip paylaşmıştım bunu. Sonradan niye değiştirdiysem? Üstelik 4. N82'm idi. Herkese iyi günler...
  • Benim yadigar ile bozulana kadar devam. 2 ay sonra 3. senemiz dolacak.
  • 4. senem doldu bile. "Değiştir artık şu telefonu" diyenlere inatla direnmeye devam ediyorum :). Şu Lumia bir gelse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.emre

Hala benim gibi bu başlığa ısrarla yeni bir mesaj gelmiş mi diye bakan var mı acaba?
    Hala heyecanlanıyorum bu başlığı okurken, bazen iç çektiğimi hissediyorum:( Böyle paylaşımlar yok artık. Bir soru ve mutlaka ardından yardım eden bilen kullanıcılar, şimdi popüler telefonların başlıklarında sadece sorular var cevap yok denecek kadar az.
    Hele okuması, takibi hiç keyifli değil.
    Birde sugar_klavyeci sana söylüyorum, Kutusu tüm aparatları kendi dahil sıfır olan yedek N82'mi 250 liraya verdim, anında diyebileceğim kadar çabuk bir sürede pişman oldum fakat; işte sözden dönülmüyo...Yeni telefonum oldukça üst model bir android ama N82'deki keyif yok. Bir ara forumda bu başlıkta N8'i heyecanla bekler takip ederken değiştirmeye gerek duymadığımı farkedip paylaşmıştım bunu. Sonradan niye değiştirdiysem? Üstelik 4. N82'm idi. Herkese iyi günler...

Ben varım o heyecanla bakıyorum. Şöyle bir 3-4 yıl öncesine gidince nasıl paylaşımlar ve yardımlaşmalar doludizgin gidiyordu. GeceBekcisi bu başlığın efsanesiydi. Hey gidi günler hey.

Ucuza vermişsin ya. Tüm aparatlar dahil satsam 350'den aşağı vermem şahsen. Başka bir telefona geçsem dahi satmayacağım bu telefonu. N70'i almadan önce 7610'u sattım. N82'yi almadan önce de N70'i sattım. Şimdi yeni bir telefon alacak olsam N82'yi yine de satmam. Evde atıl olarak duracak ama dursun. Eminim bu forumda senin kadar N82 alıp satan yoktur. Yanlış hatırlamıyorsam seni bir N82 sevdalısı kandırmıştı.

quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

Benim yadigar ile bozulana kadar devam. 2 ay sonra 3. senemiz dolacak.

Artık yeninin zamanı geldi.

quote:

Orijinalden alıntı: s_solak

4. senem doldu bile. "Değiştir artık şu telefonu" diyenlere inatla direnmeye devam ediyorum :). Şu Lumia bir gelse...

İnan bana da aynısını deyip duruyorlar. Abi değiştirmeyecek misin telefonu diyorlar her seferinde.

• Şimdiye kadar aldığım telefonlar içerisinde beni en çok heyecanlandıran, uzun vadede bile beni yarı yolda bırakmayan, Makro çekimleri ve xenon flashı ile tıpkı bir tarayıcı gibi kullanıp beni sayfalarca yazılardan kurtaran kimi zaman çalışma ortağım olan, 3-4 yıldır flash bellek ihtiyacımı karşılayan,Kimi zaman da en iyi filmleri izlediğim bir dvdplayerdir kendisi...
  • Garmin Mobile XT için Başarsoft 2012.04 Türkiye haritası

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

https://rapidshare.com/files/2162668075/gmapsupp_indirdivx1967.rar
    http://www.mediafire.com/?b7ddhuc5cqbshdj

RAR şifresi: indirdivx1967

Not: maxicep sitesinden alıntıdır.

• Vay bee şu konunun haline bak. İnsanın içi burkuluyor. Bi ara neydi ? .. Ah android ah nerden çıktın sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: talisman_55

Vay bee şu konunun haline bak. İnsanın içi burkuluyor. Bi ara neydi ? .. Ah android ah nerden çıktın sen

Aynen, elimde tertemiz n82 var. Kasasını değişirken kamerasını bozduk, açılmıyor kamera. Yatıyor şimdi öyle.
  • 
Sayfa: önceki 911912913914915
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.