Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (906. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 904905906907908
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar benim telefonda yaklaşık 2 yıldır canavar gibiydi.
    ancak en son 2 ay önce ekranda beyaz çigiler oluşmaya başladı ve bu çizgiler sürekli geziyordu.sonra kayboluyordu.
    kvk ya gönderdim sağolsunlar kapak değişimi vs yapmışlar ve parça değiştirmişler göndermişler ancak aldığımda yine aynı sorun ortaya çıktı
    sonra tekrar gönderdim bu seferde soruna rastlanmadı yazılım tekrarlandı vs yazıp yine yolladılar.

bend bu sefer iyice sinir oldum ama biraz kaba kuvvet kullanınca kendiliğinden düzeldi. en azından tekrarlanmıyor arıza..
    acaba onları dava etsem mi korkum telefonun elimde kalması.çünkü memnunum garantiden değiştiriceklerinide sanmıyorum acaba ellerinde deişim için kalmış olma ihtimali varmıdır
  • n82 imi satıyorum ilgilenen arkadaşlar varsa iletişem geçebilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @kii -- 31 Mart 2011; 10:39:14 >
  • @emperor84, öncelikle geçmiş olsun. Benim de zamanında 6600 telefonum çalınmıştı. Hem de ilk telefonumdu. Bu yüzden bendeki yeri başkadır. Senin için önemli olan şeyler hangileriyse ona göre bir tavsiyede bulunabilirim.

@Miu, Garmin için Reis-i Eagles'in sitesinde güncel harita mevcut.

@molinas, artık N82'nin sıfırı yok. Değişime verirsen bir sonuç alamazsın.

@@kii, N82'yi satıp ne alacaksın?
  • @sugar_klavyeci aslında aldım zaten wave2 kullanıyorum şuan n82 öle boşta duruyor ondan satıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

@emperor84, öncelikle geçmiş olsun. Benim de zamanında 6600 telefonum çalınmıştı. Hem de ilk telefonumdu. Bu yüzden bendeki yeri başkadır. Senin için önemli olan şeyler hangileriyse ona göre bir tavsiyede bulunabilirim.

@Miu, Garmin için Reis-i Eagles'in sitesinde güncel harita mevcut.

@molinas, artık N82'nin sıfırı yok. Değişime verirsen bir sonuç alamazsın.

@@kii, N82'yi satıp ne alacaksın?

açıkçası n82 deki gibi bluetooth,wifi,sağlam kamera,radyo olmazsa olmazlar tabi böyle çok telefon var özellikle yeni nesiller fakat çok iri telefonların çoğu, n82 boyutlarında bu tarz bişey olsa radından yenmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

S60v3 S60v5: Opera Mobile v11 Final Türkçe - Opera Mini v6 Türkçe OS9.x

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Opera Tarayıcı Paketini İndirmek için: Tıkla!

reis malesef link uçmuş
    Bu arada benimki kadar telefonu soyulan varmı ki
    webcam ile bu kadar net oluyor :P
     ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasör.:X:. -- 1 Nisan 2011; 21:53:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emperor84

açıkçası n82 deki gibi bluetooth,wifi,sağlam kamera,radyo olmazsa olmazlar tabi böyle çok telefon var özellikle yeni nesiller fakat çok iri telefonların çoğu, n82 boyutlarında bu tarz bişey olsa radından yenmez...

Artık tuşlu cihazların devri geçti. Dokunmatikler haliyle boyut olarak biraz daha iri oluyorlar. N82'nin varisi N8 oldu ama maalesef babası gibi başarılı olamadı.

@Klasör.:X:., nasıl başardın bunu?
  • quote:

@sugar_klavyeci
    nasıl başardın bunu?

terimin ph derecesiyle alakalı sanırım.asidik galiba bi yerde okumuştum.ama sonuç bu darbe düşme vs yok. ekranın çerçevesinde de birazcık soyulmalar var.
    ayrıca önemli olan iç güzelliğidir ben hala aşığım ona çekil aradan karakedi
  • Reis Link uçmuş bastı kaçtı yapıyorsun artık uğradığın yok.
    şaka yapıyorum tabi ben bile bayadır uğramıyorum artık hatta nokia başlığından çıkmayan ben şimdi arasıra uğruyorum.nerde o eski günler....
    nokia niye böyle yawaşladı ki çok geriden takip ediyor bi yandan symbian ile uğraşırken bir yandan win7 ile uğraşmak kolay deil ancak biran önce harekete geçmeli bence.yoksa ayakkabı bot çizme üretimine geri dönmek zorunda kalacak

bikaç sene içinde neler neler değişti çift çekirdek 1ghz üstü işlemciler vs.şöyle gazetele kuponlarından telefon aldığımız yıllar da aklıma geliyor.tek diyebildiğim "vıışşşşşş"

• quote:

Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.

Reis Link uçmuş bastı kaçtı yapıyorsun artık uğradığın yok.

abi sorma hotfile komple hesabı sildi. bütün ama bütün herşey gitti.

en güncel çalışan linkler için siteme başvurun o yüzden.
  • quote:

quote:

Reis Link uçmuş bastı kaçtı yapıyorsun artık uğradığın yok.

abi sorma hotfile komple hesabı sildi. bütün ama bütün herşey gitti.

en güncel çalışan linkler için siteme başvurun o yüzden.

eywallah tmm hemen bakıyorum
  • Evet heleşükür bir batarya alabildim dün.tabiki 80-90liraya kıyamadım 39 liraya bi bayarya aldım.şu saat itibariyle 22 saatini doldurdu ve 4çubuk kaldı.bilmiyorum eski bataryanın ilk günleri nasıldı ama benim şu şişik bataryanın çok çok üstünde bir perdformansı var ve en azından artık video çekebiliyorum xD
    Dün 30-45 dk hoparlörden müzik dinledim
    deneme video kaydı yaptım(1-2dk)
    bu sabah 20-25dk mp3 dinledim kulaklıktan
    şöyle 10dk civarında da arama yaptım
    ve tahminen 45dk da usbde kaldı (usbden bağlandığında telefonun pili daha çabuk biter!)
    sonuç olarak daha 4 çubuk var bitmeden şarza takmayacağım ama genel olarak performansı nasıl acep?
    o şişik bataryaya göre kat kat iyi geldi ama bilemiyorum.orjinali nasıl ne kadar gidiyordu unuttum gitti.

• benim de pil alma sebebim resmen kameradır. şişikle tek kare çekebiliyordum. :)
  • quote:

benim de pil alma sebebim resmen kameradır. şişikle tek kare çekebiliyordum. :)

gerçekten ya özlemişim video çekmeyi.şu telefonun şöyle 1500mAh pil koysalardı süper olurdu.:)
    bu li-on pillerin tek düşmanı sıcaklık.özellikle şu gprsdan wi-fi dağıtımı yapan program vardı.Joki... ile başlıyordu sanırım herneyse bu tür programlar pilin canını okuyor.hele ki şarzdayken kullanılması gözle görülür bir hızla kapasitesinden çalıyordu.benim hatam sanırım Spd tv programının uzun süreli ve şarzdayken kullanmam oldu.telefon aşırı ısınıyordu bunun sonucunda kapasitesi git gide azaldı.bu lion pillerinokuduğum kaynağa göre üretim tarihide önemliymiş.çünkü hiç kullanılmasa bile her yıl % bilmem kaçını yitiriyormuş.

sonuç olarak aldığım pilden şikayetci değilim.zaten beni gün içinde idare edebilsin yeterli bana göre her akşam şarza takarım sorun değil ancak günlük video konuşma müzik dinleme gibi faaliyetlerden de mahrum bırakmasın yeter.

Son olarak şu pil ölçümü için hangi programı ve kısaca nasıl kullanıldığı hakkın da bilgi sahibi olan bir zat beni bilgilendirebilirmi? acep :)

• Ben linkteki pili aldım..10 güne geldi..20 dolar üzerine alışverişlerde takip no da veriyor.. Pil gayet iyi bir haftadır,yorumlar da olumlu.. bilginiz olsun..
  • Nokia Energy Profiler

Bir kaç konudur programla ilgili başlık açtık. Hatta N82 bölümünde batarya başlıklı bir kaç konuda da tecrübelerimizi yazdık.
    Bunların yanında Nokia ve Ovi forumlarında da oldukça doyurucu bilgi bulunabilir.

Kabaca, bizim derdimiz pil ölçümü olduğu için programı kurduktan sonra sadece batarya gerilimi, akımı ve güç ölçümlerini aktive etmek yeterli. Kullanırken de, pili bataryadan çıkarmadan programı çalıştırıyoruz. Adaptörü çıkarır çıkarmaz da ölçümlere başlatıyor ve telefonu normal kullanmaya devam ediyoruz. Bizim için sonuç önemli olduğundan, ölçüm periyotunu çok sık yaptırıp da normal telefon kullanımını yavaşlatmaya gerek yok. 5 saniye genelde sık kullanılan bir değer. Telefon şarjı bitip kendiliğinden kapanıncaya kadar şarj etmiyoruz. Telefon pili bitip de kapanınca şarj ediyor ve programı çalıştırıyoruz. recovery sorusunu olumlu cevapladıktan sonra energy bölümünün sonunda okunan değer bizim mAh değerinden pil kapasitesini gösteriyor.

BP6-MT N82 pilleri 1050 mAh kapasitesinde. Ben en iyi haliyle bile 600-700 arasını aşamadım. Arkadaşlar üzerine bile çıkmışlar.

.oO°Oo.

quote:

Son olarak şu pil ölçümü için hangi programı ve kısaca nasıl kullanıldığı hakkın da bilgi sahibi olan bir zat beni bilgilendirebilirmi? acep :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesudum

Nokia Energy Profiler

Bir kaç konudur programla ilgili başlık açtık. Hatta N82 bölümünde batarya başlıklı bir kaç konuda da tecrübelerimizi yazdık.
    Bunların yanında Nokia ve Ovi forumlarında da oldukça doyurucu bilgi bulunabilir.

Kabaca, bizim derdimiz pil ölçümü olduğu için programı kurduktan sonra sadece batarya gerilimi, akımı ve güç ölçümlerini aktive etmek yeterli. Kullanırken de, pili bataryadan çıkarmadan programı çalıştırıyoruz. Adaptörü çıkarır çıkarmaz da ölçümlere başlatıyor ve telefonu normal kullanmaya devam ediyoruz. Bizim için sonuç önemli olduğundan, ölçüm periyotunu çok sık yaptırıp da normal telefon kullanımını yavaşlatmaya gerek yok. 5 saniye genelde sık kullanılan bir değer. Telefon şarjı bitip kendiliğinden kapanıncaya kadar şarj etmiyoruz. Telefon pili bitip de kapanınca şarj ediyor ve programı çalıştırıyoruz. recovery sorusunu olumlu cevapladıktan sonra energy bölümünün sonunda okunan değer bizim mAh değerinden pil kapasitesini gösteriyor.

BP6-MT N82 pilleri 1050 mAh kapasitesinde. Ben en iyi haliyle bile 600-700 arasını aşamadım. Arkadaşlar üzerine bile çıkmışlar.

.oO°Oo.

quote:

eywallah saolasın.bu arada yeni pil aldım bendeki şansa bakın ekranda ölü pixel oldu dün hemde bir sürü renkli renkli bonibon gibi anlıcanız yeni bir telefon alana kadar telefona daha masraf yapmıcam.ekranı da değiştirmicem sağlık olsun yazılar okunuyo bi şekilde.ekranda 10-15 tane pixel bağımsızlığını ilan etti diye ekran değiştirecek halim yok.en az 100 lira daha masraf gerekir bunun için.herneyse gelen mala gelsin.
    bu ekran olayından sonra telefondan soğudum bu aralar :((

edit:kimilerinin aklına geldiği gibi acaba pildenmi kaynaklandı acep diye düşünüyorum arasındaki ilişkiyi iyi bilen biri varsa ve aydınlatırsa çok makbule geçer.
    gerçi ben tesadüf olarak bakıyorum telefonda düşme vs zaten yok kendilindiğinden oluverdi bi şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasör.:X:. -- 8 Nisan 2011; 22:20:32 >

• N 82'nin garantisinin dolmasına 2 ay gibi bir süre kaldı.

Benim de bataryada şişme olayı var ve şarj hiç gitmiyor.

Daha önceki sayfalarda da yazılmış ama net bir cevap yok. Bataryayı değiştirirler mi garanti kapsamında??

Garantiye verip, boş yere 1 ay da telefonsuz kalmak da istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AoGVinsanity -- 9 Nisan 2011; 2:50:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AoGVinsanity

N 82'nin garantisinin dolmasına 2 ay gibi bir süre kaldı.

Benim de bataryada şişme olayı var ve şarj hiç gitmiyor.

Daha önceki sayfalarda da yazılmış ama net bir cevap yok. Bataryayı değiştirirler mi garanti kapsamında??

Garantiye verip, boş yere 1 ay da telefonsuz kalmak da istemiyorum.

bunun tam kesin bir cevabı yok.pili garanti kapsamına alıp almamak onların elinde olan bişey.çünkü bildiğim kadarıyla pil kulaklık gibi parçaların garanti süresi daha kısa oluyor.ve zaten kullanıma bağlı olarak garanti dışı da bırakabilirler.çünkü piller aşırı sıcaklıkta şişmeye daha yatkın olabiliyorlar.kullanıma bağlı olarakda değişebilir.sen git servise pille ilgili sorununu ilet değiştirirlerse eywallah garanti dışı bırakıp ücret talep ederlerse telefonu geri alırsın.sonuç olarak da 1 ay beklemezler sorun zaten pilde en fazla bir 2 hafta parça beklerler.

• arkadaşlar telimizde YER ETİKLEME'yi ( yer bilgilerinin telefona otomatik olarak eklenmesi ) nasıl yapıyoruz? bir iki program denedim ama sonuç alamadım.
  • 
Sayfa: önceki 904905906907908
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.