Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (903. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 901902903904905
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben V35'te kullanıyorum ve memnunum. Senin kullandığın versiyon kaç?
  • Hackledin mi cihazı sugar_klavyeci? Hacklediysen hangi linkte en sağlam ve anlaşılır anlatılıyor yardımını bekliyorum, teşekkürler.

• Selam arkadaşlar telefonum iki gündür kendi kendine açılıp kapanıyor telefon kilitli konumda iken kapanıyor daha sonra tekrar kilitli konumda açılıyor pin kodu felan istemiyor birde batarya iyice sorun verrmeye başladı sizce sorun batarya kaynaklımıdır yoksa başka bir sorun mu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Ben V35'te kullanıyorum ve memnunum. Senin kullandığın versiyon kaç?

Bende v 35 kullanıyorum.Geçen haftaya kadar telefonun üzerinde gelen v 10 versiyonu vardı.

Başka bir versiyon yüklemeden v 10 dan v 35 e terfi etti telefon.

Ancak beklediğim derecede olumlu bir fark göremedim.

Birde şunu sorayım sizlere;nokia n8 için video fps hızını 25 den 30 a çıkaran ,fotoğraf kalitesini yükselten yazılımlar çıkıyor.

Acaba N82 için böyle bir yazılım çıktımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wero

Selam arkadaşlar telefonum iki gündür kendi kendine açılıp kapanıyor telefon kilitli konumda iken kapanıyor daha sonra tekrar kilitli konumda açılıyor pin kodu felan istemiyor birde batarya iyice sorun verrmeye başladı sizce sorun batarya kaynaklımıdır yoksa başka bir sorun mu var?

Evvela hard format atarak sistemi en başa alın.

Bence sorun pil kaynaklı değil.Yüklü başka bir proğram sebep olabilir.

Ayrıca Nokia energy profiler ile bataryanın kapasitesini takip edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torossediri

quote:

Ben V35'te kullanıyorum ve memnunum. Senin kullandığın versiyon kaç?

Bende v 35 kullanıyorum.Geçen haftaya kadar telefonun üzerinde gelen v 10 versiyonu vardı.

Başka bir versiyon yüklemeden v 10 dan v 35 e terfi etti telefon.

Ancak beklediğim derecede olumlu bir fark göremedim.

Birde şunu sorayım sizlere;nokia n8 için video fps hızını 25 den 30 a çıkaran ,fotoğraf kalitesini yükselten yazılımlar çıkıyor.

Acaba N82 için böyle bir yazılım çıktımı?

N82 için görüntü kalitesini artıran bir yazılım çıkmadı. Performans ve stabilite üzerine çıktı.

@wero, o sorun V35'e geçtikten sonra bende de çıktı ama bir süre sonra kendiliğinden kesildi. Belki yüklediğim bir programdan olmuştur belki de başka bir şeyden. Gerçi o zaman batarya iyice şişmişti belki bataryadan kaynaklıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: torossediri

quote:

Orijinalden alıntı: wero

Selam arkadaşlar telefonum iki gündür kendi kendine açılıp kapanıyor telefon kilitli konumda iken kapanıyor daha sonra tekrar kilitli konumda açılıyor pin kodu felan istemiyor birde batarya iyice sorun verrmeye başladı sizce sorun batarya kaynaklımıdır yoksa başka bir sorun mu var?

Evvela hard format atarak sistemi en başa alın.

Bence sorun pil kaynaklı değil.Yüklü başka bir proğram sebep olabilir.

Ayrıca Nokia energy profiler ile bataryanın kapasitesini takip edebilirsiniz.

Hard formatı nasıl atabilirim ve Nokia energy profiler nedir bir program mı yoksa cihaz mı nasıl takip edebiliriz bataryamızın kapasitesini detaylı şekilde yazabilirseniz sevinirim.

• Hellox yaptım oldu teşekkürler lakin şimdisoru N gage full nasıl yapacağım?
  • Hard formatı atmadan önce telefondaki müzik ve fotoğrafları kopyalamam gerekiyor değil mi?Cevap için teşekkürler.
  • Evet çünkü format atıldığında her şey silinir. Kopyasını mutlaka al.
  • Format sırasında hafıza kartını çıkarayım mı?
  • Ben genelde çıkarıyorum. Ama çıkarmasan da bir mahsuru yok.
  • Kartı çıkardım format attım bakalım sorun devam edecek mi?
    Sugar klavyeci nokia shoptan batarya almıştım demiştin bataryadan memnun musun?Kaç gün gidiyor tavsiye eder misin?
  • Ben cihazı yoğun olarak kullandığım için 1 gün bile dayanmıyor. Bataryadan genel anlamda memnunum.
  • NEP ile ölçüm yaptınmı?
  • Sorun bana ise evet yaptım. Genelde 1050 mAh üzerinde çıkıyor. Son ölçümde 1084 mAh çıktı.
  • Gayet güzel
  • quote:

Sorun bana ise evet yaptım. Genelde 1050 mAh üzerinde çıkıyor. Son ölçümde 1084 mAh çıktı.

Sonuçlar güzel.
  • 
Sayfa: önceki 901902903904905
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.