Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (900. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 898899900901902
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nimlyel

Merhaba, bir sorum olucaktı.. Örn: X-plore. Bu uygulamanın kısayolunu menüye girince hemen galerinin yanında yapabilirmiyim? Bazı arkadaşlarda gördüm bu mümkün fakat ben çok araştırdım denedim yapamadım. Yani bir kısayolun konumunu menüde istediğim yere koyabilirmiyim?

Bir yerde;

"c:\Private\101F4CD2\Applications.dat telefonunuzun menüsündeki ikonların ve klasörlerin konumlarını ve ayarlarını saklar."

diye birşey gördüm benim telefonumda o klasörde applications.dat diye bir dosya yok. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Not: Cihaz Hackli ve yazılım v35.0.002

x-plore ıkonuna yanı uygularmalardakı oraya ustune gel secenekler/klasöre taşı/kök klasör seçdaha sonra en altta goreceksın gene ustune gel secenekler taşı de ıstedıgın yere tası kolay gelsın

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Dün otobüsteyken bir kızın elinde N82 gördüm. O mesajlaşırken ben de çaktırmadan cihaza bakıyordum. Cihazı da gayet hızlı çalışıyordu. Ama hatunun bir mesaj yazması vardı şaştım kaldım. Bu ne hız dedim içimden.

n82 için dedıkodu varya tusları kucuk basılmıo falan telefonu elıne almayan yada alıp ılla kotu bırseyını bulmak ısteyenlerın lafları bunlar zaten mesajlasmak ıcın ozellıkle o kadar guclu bı telfon kı bı kere sessız tuslar cıt cıt cıt ses yok hızlı yazabılıyorssun yerınde sertlık tuslar arası mesafe acık bu sayede baska tuslara basma sansın da azalıo gercekten super

• quote:

Orijinalden alıntı: fevzitaha

quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

arkadaşlar n82 telefonuma arama geldiği zaman ön kamera açılıyor neden olduğu hakkında bilgisi olan varmı 3g ye kaydolmadım son versiyon yazılım yüklü telefonumda

soft format dene şu anda aklımda degıl kodu arastır bulursun ;) olmazsa hard format at ve software tekrar yukle duzelmeme durumu ımkansız

daha öncede böyle yapıyordu sonra son versiyonu yükledim yine yapıyor geçenlerde arka kapak tam oturmuyor diye garantiye yolladım telefonu adamlar kapağı ve kasayıda değiştirmişler ayrıca versiyonu tekrar güncellemişler ama aynı sorun var ne yapmak lazım bu durumda

• http://forum.donanimhaber.com/m_45723600/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
  • bugün ben de Nokia Shop'a gittim bp-6mt sorup. var dedi eleman. özellikle vurguladım 6m değil 6mt diye. gittim dedim aramıştım 6mt pil için. 6m var 6mt yok ki dedi. dedim sizin yapacağınız işe...

hala pilsizin. olmadı almıcam pil mil gitcek N86 falan alıcam o olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

bugün ben de Nokia Shop'a gittim bp-6mt sorup. var dedi eleman. özellikle vurguladım 6m değil 6mt diye. gittim dedim aramıştım 6mt pil için. 6m var 6mt yok ki dedi. dedim sizin yapacağınız işe...

Abi ben İzmir'de buldum sen koca İstabul'da nasıl bulamadın yahu? N86 alacağına N8 al daha iyi.
  • quote:

bugün ben de Nokia Shop'a gittim bp-6mt sorup. var dedi eleman. özellikle vurguladım 6m değil 6mt diye. gittim dedim aramıştım 6mt pil için. 6m var 6mt yok ki dedi. dedim sizin yapacağınız işe...

Hocam ne pilmiş bu BP-6MT Noika shop'dan güya orjinal batarya aldım N 82 için ancak bir günü bile görmedi NEP ile ölçtüm 300-350 mAh toplamda çıkış verebildi.

Aldığım firmaya anlattım durumu bana yeni bir batarya daha verdiler ancak oda aynı performansı gösterdi.

Firmaya tekrar götürdüm bana orjianl ambalajında yeni bir batarya daha verdiler ancak oda aynı şekilde çıktı.En sonunda afirmaya verdim bataryayı nokia merkeze göndermelerini isteyerek.

Telefondan memnunum ve cihaz halen sağlam durumda ama batarya sıkıntısından dolayı cihazı ilk günlerindeki performansda kullanamıyorum.

Benim tahminime göre yeni seri BP-6MT bataryalarda üretim hatası mevcut.Yada nokia shop sahte ürün satıyor.

• Merhaba arkadaşlar N82 telefonum ile yaptığım konuşmaları kaydetmek istiyorum bunun için nasıl bir program kullanabilirim?Telefonuma daha önce hiç program indirip kurmadım.
    İndirmesi kurması ve kullanması basit ve güvenilir bir program önerebilir misiniz?
  • Xelnex Lite kullanıyorum. Bu konuda bence en iyisi. Gayet kullanışlı tavsiye ederim.
  • Nasıl ve nerden indirebilirim?
  • Az önce bilgisayara indirdim nasıl kuracağımı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torossediri

quote:

Hocam ne pilmiş bu BP-6MT Noika shop'dan güya orjinal batarya aldım N 82 için ancak bir günü bile görmedi NEP ile ölçtüm 300-350 mAh toplamda çıkış verebildi.

Aldığım firmaya anlattım durumu bana yeni bir batarya daha verdiler ancak oda aynı performansı gösterdi.

Firmaya tekrar götürdüm bana orjianl ambalajında yeni bir batarya daha verdiler ancak oda aynı şekilde çıktı.En sonunda afirmaya verdim bataryayı nokia merkeze göndermelerini isteyerek.

Telefondan memnunum ve cihaz halen sağlam durumda ama batarya sıkıntısından dolayı cihazı ilk günlerindeki performansda kullanamıyorum.

Benim tahminime göre yeni seri BP-6MT bataryalarda üretim hatası mevcut.Yada nokia shop sahte ürün satıyor.

bugün yine sorup durucam etrafa bakalım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fevzitaha

quote:

arkadaşlar n82 telefonuma arama geldiği zaman ön kamera açılıyor neden olduğu hakkında bilgisi olan varmı 3g ye kaydolmadım son versiyon yazılım yüklü telefonumda

soft format dene şu anda aklımda degıl kodu arastır bulursun ;) olmazsa hard format at ve software tekrar yukle duzelmeme durumu ımkansız

daha öncede böyle yapıyordu sonra son versiyonu yükledim yine yapıyor geçenlerde arka kapak tam oturmuyor diye garantiye yolladım telefonu adamlar kapağı ve kasayıda değiştirmişler ayrıca versiyonu tekrar güncellemişler ama aynı sorun var ne yapmak lazım bu durumda

Hard format dene istersen. Cihazı kapat açarken açma-kapama tuşu + arama yapma tuşu + * + 3'e basılı tutaral cihazı formatla.

quote:

Orijinalden alıntı: wero

Az önce bilgisayara indirdim nasıl kuracağımı bilmiyorum.

Bilgisayarında Ovi Suite ya da PC Suite kurulu ise cihazı kablo ile bağla ve yükle. Ya da kurulum dosyasını telefona at ve telefondan yükle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 14 Ocak 2011; 15:43:31 >

• pil aldım cevahir'den 80TL'ye aldım. tamamen bitsin bir ölçüm yaparım.
  • Hayırlı olsun hocam. Orjinaldir sanırım.
  • tabii ki direkt nokia shop'tan aldım zaten stand'tan falan almadım.

kutu belli ediyor zaten kendini. orjinal olmayanları kutusu büyük altta for nokia n81, n82 falan. orjinal kutu öyle değil. çok daha küçük farklı yapıda bişey.
  • Abi ekran görüntüsü bekliyorum ona göre.

No SS no güven.
  •  ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

içindeki batarya eski bataryam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 14 Ocak 2011; 21:45:29 >

• quote:

pil aldım cevahir'den 80TL'ye aldım. tamamen bitsin bir ölçüm yaparım.

Hocam hayırlı olsun umarım tam performans verir.

Nasıl deneyebildinizmi?
  • quote:

tabii ki direkt nokia shop'tan aldım zaten stand'tan falan almadım.

kutu belli ediyor zaten kendini. orjinal olmayanları kutusu büyük altta for nokia n81, n82 falan. orjinal kutu öyle değil. çok daha küçük farklı yapıda bişey.

Abi şimdi böyle dedin beni de korkuttun. Benim kutuda for E51, N81 falan yazıyordu. Ne yani sahte mi şimdi benimki? Ölçümlerde hep 1050 mAh üzeri çıkıyor ama sahte değil sanırım. Yani umarım öyledir.

• 
Sayfa: önceki 898899900901902
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.