Arkadaşlar merhaba. N85 kullanıyorum ve şöyle bir sıkıntım var. Telefonu şarj ettikren sonra açtığımda kayar kapak üzerindeki menü giriş tuşu, seçim tuşları, yön tuşları ve kırmızı-yeşil tuşlar normal şekilde basmıyor. Biraz basılı tutulması gerekiyor. Acaba bu sorun yazılımsal mıdır? Çok büyük bir sorun değilmiş gibi gözüküyor ama yeteri kadar sinir bozucu bir durum çünkü telefonu 3-4 defa açıp kapatmam gerekiyor. Cevaplarınızı bekliyorum
Sorunun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı olduğunu öğrenmek için hard format at bence. Eğer yine devam ederse bu şekilde donanımsaldır. Servise götürmenizi tavsiye ederim o durumda.
Cevabınız için teşekkür ederim
sorunun yazılımsal değil gibi görünüyor.toz yada pislikten yapıyor olabilir.donanımsal ise aradaki filmden kaynaklanıyor olabilir.
dostum aynı sorun bende de var donanımsal mı yoksa yazılım mı sorunmus nasıl cozulecek acaba..??
eger donanım ise sıkıntılı nokta hıc format olayına gırıp kendımı yormıcam ... bi yardım edersenız sevinirim..
bende de aynı problem var. ama benimki format attıktan sonra oldu. yani format atınca bişey değişeceğini sanmıyorum ama sen yine de dene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme