Aldigin sertifika hatasini yazmami$sin ama ben yinede tahminde bulunarak yardim etmeye cali$ayim.Eger temayi yüklemeye cali$tiginda sertifika tarafindan kisitlaniyor gibisinden bir uyari aliyorsan,telefon hackli olmadigindandir,ya telefonu hackle,yada temayi sertifikalandir. Ikinci olarak temayi yüklediginde,süresi gecmi$ sertifika hatasi aliyorsan telefonun tarihini geri alarak yükle.tahminimce aldigin hata ikinci yazdigimdaki gibidir ve telefonun tarihini 1,2 yil kadar geri alip tekrar yüklemeyi dene.
ilk bahsettigin oluyor hocam o . temayi nasil sertifikalandirabilirim bir bilgin var mi ?
Dostum biraz geç oldu kusura bakma ama özel mesaj gönderdim Bu sefer şeytanın bacağını kıracaz inşallah
Son harita güncellemesi çıkmış. Güncelliyim dedim telefon hafızası dolu dedi. baktım 15mb var daha silecek bişi bulamadım tüm ngage oyunlarımı sildim daha ne yapmalıyım uyuz oldum...
quote:
Orijinalden alıntı: mest47
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
quote:
Orijinalden alıntı: mest47
Aldigin sertifika hatasini yazmami$sin ama ben yinede tahminde bulunarak yardim etmeye cali$ayim.Eger temayi yüklemeye cali$tiginda sertifika tarafindan kisitlaniyor gibisinden bir uyari aliyorsan,telefon hackli olmadigindandir,ya telefonu hackle,yada temayi sertifikalandir. Ikinci olarak temayi yüklediginde,süresi gecmi$ sertifika hatasi aliyorsan telefonun tarihini geri alarak yükle.tahminimce aldigin hata ikinci yazdigimdaki gibidir ve telefonun tarihini 1,2 yil kadar geri alip tekrar yüklemeyi dene.
ilk bahsettigin oluyor hocam o . temayi nasil sertifikalandirabilirim bir bilgin var mi ?
Dostum biraz geç oldu kusura bakma ama özel mesaj gönderdim Bu sefer şeytanın bacağını kıracaz inşallah
Eyvallah hocam cok tesekkur ederim ne demek olur mu öyle sey ne kusru eve gidiyim hemen başlıyorum zaten seytanin bacagini kirmaya
quote:
Orijinalden alıntı: seyido
Son harita güncellemesi çıkmış. Güncelliyim dedim telefon hafızası dolu dedi. baktım 15mb var daha silecek bişi bulamadım tüm ngage oyunlarımı sildim daha ne yapmalıyım uyuz oldum...
ovi maps işkencesi ile uğraşmayın arkadaşlar. ndrive veya garmin yükleyin her açıdan daha güzel
n-gage'den oyun indirebilen var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Bixie
quote:
Orijinalden alıntı: seyido
ovi maps işkencesi ile uğraşmayın arkadaşlar. ndrive veya garmin yükleyin her açıdan daha güzel
kesinlikle
quote:
Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock
sanırım cihazın hackli olması gerekiyor n-gage kurup oynayabilmek için..
quote:
quote:
Yok hocam demo sürümleri indiremiyorum ben..Hack ile alakası yok yani..
quote:
quote:
quote:
Yok hocam demo sürümleri indiremiyorum ben..Hack ile alakası yok yani..
demo sürümleri yüklersiniz fakat onlarda süreli...
merhabalar. arkadaşlar benim kamera lens kapağı kamera camını kenardan çizmiş, açıp kapamadan oluyor sanırım, bununla karşılaşan varmı ? garanti bu duruma ne diyor bilgisi olan varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: f.emre
merhabalar. arkadaşlar benim kamera lens kapağı kamera camını kenardan çizmiş, açıp kapamadan oluyor sanırım, bununla karşılaşan varmı ? garanti bu duruma ne diyor bilgisi olan varmı ?
evet benimde cok cok az cizmiş hocam gecen garantide temizlemişler mesela masaya koymaktan o ayaklık kısımındaki metal boyalar atmişti onlari yapmişlar sagolsun arkadaslar
quote:
Orijinalden alıntı: 15
beyler bizim telefonlar sdhc kart destekliyor mu?
44 liraya team class 10 16gb sdhc almayı düşünüyorum
micro sd n86
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
quote:
beyler bizim telefonlar sdhc kart destekliyor mu?
44 liraya team class 10 16gb sdhc almayı düşünüyorum
micro sd n86
alsam da bi denesem belki çalıştırır ya
o kocaman seyi neresine sokucan hocam telefonun delirme