Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: f.emre

arkadaşlar merhabalar.
    telefonu hackleyen biri nasıl yapıldığı konusunda bir link paylaşabilirmi lütfen?

Evet hackleyen ve opdadan sertifika alan biri nasıl yaptığını ayrıntılı anlatsa çok yararlı olur
  • http://www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-modifikasyon-uygulamalari/n86-rm-484-v30-009-icin-netteki-tek-hackli-ve-en-guncel-hatasiz-modifiye-404330.html

sayfasında bilgiler var ama bu "hackli firmware" yükleme yöntemi ile..

n86 cfw türkçe diye aratırsanız bulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumuzumdur -- 23 Mayıs 2011; 12:06:21 >
    Yere ''maxi-cep'' yazilcak aradaki ''-'' kaldırın
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 ayrdır n86 ımı ön camı kırık olarak kullanıyorum aslında gayet te memnunum geçenlerde bir sayfada şöyle bir ürün buldum
     ===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi  <===

acaba bu ön cam sadece yapıştırma mıdır yani telefonu dağıtmadan değiştirebilirmiyiz? bir haftadır bu sorunun cevabını arıyorum var mı yardım edebilecek bir arkadaş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekemi

Arkadaşlar yaklaşık 2 ayrdır n86 ımı ön camı kırık olarak kullanıyorum aslında gayet te memnunum geçenlerde bir sayfada şöyle bir ürün buldum

acaba bu ön cam sadece yapıştırma mıdır yani telefonu dağıtmadan değiştirebilirmiyiz? bir haftadır bu sorunun cevabını arıyorum var mı yardım edebilecek bir arkadaş?

Bendede aynı durum var.Link verirmisiniz? Durduk yere kırıldı.Bunun siyahı varmı ek olarak

• http://urun.g******yor.com/NOKI-N86-CAM-LENS-100-ORJINAL_W0QQidZZ39903688

linki bu dostum ben de dün sordum siyahı var mı diye bakalım cevap gelmedi daha acaba biz değiştirebilir miyiz bunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekemi -- 28 Mayıs 2011; 14:55:47 >
  • Değiştiremeyiz herhalde.Aslında saatçiye gidip saat camı kestirsek olmaz mı acaba
  • sesin geldiği yerden biraz zorladım az önce sanki çıkacak gibi duruyor tırnakla bile.. bakalım siyahı varsa sipariş vericem eğer arkasında yapışkan birşey varsa gelen üründe demekki yapıştırma diyeceğim benim eski çakma iphone de de ayı şey olmuştu hem de dokunmatikti ve yapıştırmaydı.
  • quote:

sesin geldiği yerden biraz zorladım az önce sanki çıkacak gibi duruyor tırnakla bile.. bakalım siyahı varsa sipariş vericem eğer arkasında yapışkan birşey varsa gelen üründe demekki yapıştırma diyeceğim benim eski çakma iphone de de ayı şey olmuştu hem de dokunmatikti ve yapıştırmaydı.

Kapağı aç arkasına bak 2 tane vida var
  • hıh tam olarak isteğim parça işte

http://www.youtube.com/watch?v=7w9v7abzT1o&feature=related bu videonun 22. saniyesinde elinde tutup gösteriyor ve sanırım sadece yapıştırma :))

KESİNLİKLE YAPIŞTIRMA :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekemi -- 28 Mayıs 2011; 15:30:44 >
  • l3ortacine16 hocam elinde siyahı mevcutmuş özel satış açacak bana haberin olsun
  • bana sadece arkada beyaz kapak lazım nerden bulabilirim orjinal ? kvk 45 lira diyor sadece arka kapaga
  • dostum gg de komple kasa fiyatlarına bakabilirsin 20 - 30 tl civarı diyor hatta ben bile öyle almayı dşünüyorum
  • quote:

dostum gg de komple kasa fiyatlarına bakabilirsin 20 - 30 tl civarı diyor hatta ben bile öyle almayı dşünüyorum

çin malida takılmazki simdi arkadas orjinal cıkartiliip
  • Garmin Navcity Turkey 2011.02 TPKLTS Türkçe - Yeni Harita

Yeni haritayı kullanmak için (varsa eskisini silin/yedek alın ve) 2011.02.rar dosyasını indirin. İçindeki gmapsupp.img dosyasını direkt Garmin klasörünün içine atın.

Haritayı indirmek için:http://bit.ly/liZdfv

Garmin Mobile XT v50.00.50'yi indirmek için buraya tıklayınız.

• Teşekkürler en kısa sürede denemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumuzumdur

http://www.****.com/s60-3rd-sistem-modifikasyon-uygulamalari/n86-rm-484-v30-009-icin-netteki-tek-hackli-ve-en-guncel-hatasiz-modifiye-404330.html

bu linkteki hack indirilmiyor :/

• arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar, iyi günler. arkadaşlar bizim n86da msj gelmeme sorunu var. tel hafızası boş hafıza kartı boş bazen uyarı veriyor hafıza dolu diye msj gelmiyor telefona. biraz böyle oluyor sonra kafasına göre düzeliyor. nedeni nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi aceba. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasaprap

arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar, iyi günler. arkadaşlar bizim n86da msj gelmeme sorunu var. tel hafızası boş hafıza kartı boş bazen uyarı veriyor hafıza dolu diye msj gelmiyor telefona. biraz böyle oluyor sonra kafasına göre düzeliyor. nedeni nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi aceba. teşekkürler.

mesajlari hafiza kartina tasıyın hocam

mesajlar = secenek ayarlar =diger =kullanılan hafiza var onu yada depo hafiza yada hafiza karti yapın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Orijinalden alıntı: rumuzumdur

http://www.****.com/s60-3rd-sistem-modifikasyon-uygulamalari/n86-rm-484-v30-009-icin-netteki-tek-hackli-ve-en-guncel-hatasiz-modifiye-404330.html

bu linkteki hack indirilmiyor :/

Yıldızlı kısım ünlü bir cep telefonu sitesi ama sistem yazmama izin vermiyor. başlangıcı maxi bitişi cep. başlangıç ve bitişi birleştirip **** kısmına koy...
    Ama artık onun bir önemi kalmadı. daha kolay yöntemler çıkmış. bende yeni denmeye çalışıyorum.

• 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.