Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Orijinalden alıntı: ~YuSuFeLiLi~

Epey zamandır iş güç tatil derken takip edemiyordum ama sonunda hack çıkmış n86 için.
    Sertifika hatası diye bir sorun kalmadı artık.
    Reis in sitesinden bilgi alabilirsiniz

http://www.reis-ieagles.com/baslik2416.html

OPDA.Net.CN.Den sertifika almak riskli degil mi hocam imei numarani felan veriyorsun siteye.ilerde kopyalamasinlar?

Şimdiye kadar tüm symbian telefonlarımda verdim ben imei yi.
    en son n79 u vermiştim bir sorun çıkmadı,Bunu da verdim.
    Hatta şimdi birde 3 dolar yada euro bağış yapmayana 3-5 gün arasında sertifikayı indirmeye izin veriyo.
    Bende hemen olsun diye 3 dolar da biraz istemeyerek de olsa bağış yaptım.
    beklemeden almak isteyen arkadaş olursa yardımcı olabilirim.Sizde bayılmayın 5 tl.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~YuSuFeLiLi~ -- 20 Temmuz 2011; 11:23:59 >

• acikcasi guvenemiyorum hocam ben nedense o siteye imei verme felan bana pek guvenilir gelmedi acikcasi.seninle ozelden irtibata gecelim bir hocam
  • quote:

acikcasi guvenemiyorum hocam ben nedense o siteye imei verme felan bana pek guvenilir gelmedi acikcasi.seninle ozelden irtibata gecelim bir hocam

• NOKİA N86 kullanan dostlar....

Sizin Tlf yazılım sürümü kaç?

Reis in anlatımını yaptığı sertifa işini yapanlar memnun mu, artıları neler, uğraşmaya değer mi?

Ve son soru dokunmatik tlf geçseydiniz tercihiniz hangi cihaz olurdu? Benim forumdan takip ettiğim SonyEricson Xperia Neo ve HTC Desire S
  • quote:

Orijinalden alıntı: APOPHiS_AKi_TAi

NOKİA N86 kullanan dostlar....

Reis in anlatımını yaptığı sertifa işini yapanlar memnun mu, artıları neler, uğraşmaya değer mi?

Ve son soru dokunmatik tlf geçseydiniz tercihiniz hangi cihaz olurdu? Benim forumdan takip ettiğim SonyEricson Xperia Neo ve HTC Desire S

Şu an dokunmatige geçme imkanım olsa neo çıktıktan sonra 1 hafta 10 gün kadar kullanıcı yorumlarını görüp,büyük bir sorunu yoksa neo ya geçerdim.
    Sertifika işi için diyeceğim tek şey telefonu uzun süre kullanacaksaniz bence yapın.
    Yazılım 30.009
  • quote:

Orijinalden alıntı: APOPHiS_AKi_TAi

NOKİA N86 kullanan dostlar....

30.009 benimde hocam bende neoyu secerdim
  • Haklısınız, Neo üstün gibi duruyor, özellikle kamera konusunda.(Fotoğraf ve Video)

Desire S inde dahili hafızası yüksek. Neo nun hafızası özelliklerine göre yetersiz kalır kanısındayım...
  • aktif n86 kullanıcısı olarak sony ercicsson XPERIA PRO ve NEO ve samsung galaxy s2 telefonları tercihimdir. Xperia Pro modeli ekimde çıkacakmış onu bekliyorum. haaa çıkmazsa galaxy s2 o zamana kadar biraz ucuzlarsa onu alırım. yok oda ucuzlamazsa bu hafta satışa çıkacak olan Neo tercihimdir. Belki biraz araştırarak HTC desire s olabilir... Sanırım n86 cıların zevkleri ve renkleri aynı :)

n86 Yazılım sürümü 30.009

Çin sitesine sertifika verdim. Hiç problem yok. Ama ileride bu telefonla çine seyahat edip orada telefonum IMEI hatası verirse onu bilemem :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumuzumdur -- 22 Temmuz 2011; 17:04:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumuzumdur

aktif n86 kullanıcısı olarak sony ercicsson XPERIA PRO ve NEO ve samsung galaxy s2 telefonları tercihimdir. Xperia Pro modeli ekimde çıkacakmış onu bekliyorum. haaa çıkmazsa galaxy s2 o zamana kadar biraz ucuzlarsa onu alırım. yok oda ucuzlamazsa bu hafta satışa çıkacak olan Neo tercihimdir. Belki biraz araştırarak HTC desire s olabilir... Sanırım n86 cıların zevkleri ve renkleri aynı :)

n86 Yazılım sürümü 30.009

Çin sitesine sertifika verdim. Hiç problem yok. Ama ileride bu telefonla çine seyahat edip orada telefonum IMEI hatası verirse onu bilemem :) :)

Evet; Sony Ericsson NEO benimde tercihim olacak ama Desire S e göre RAM ve ROM olarak baya zayıf.

Bu çekingelerden dolayı Reis in anlatımını yapıp sertifika alıp, Ekim sonuna kadar beklemeye karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOPHiS_AKi_TAi -- 22 Temmuz 2011; 22:40:01 >

• Sertifika alacak arkadaşlar OPDA sitesi sertifika için bağış istemekte 3 dolar kadar.5 iş gününe kadar bekletiyo yoksa sertifikayi indirebilmek için.Isteyen arkadaş PM den iletişime geçerse yardımcı olabilirim
  • calistigim dukkanin wifisine sormadan baglaniyor kendi kendine buna napmam gerekli sarj dayanmiyor?
  • Kablosuz lan ayarlarındaki Wlan varlığını göster i asla yapınca düzelmiyor mu
  • arkdaşlar mrb
    benm ciddi bir sorunum oldu. n86 mın kamerası durduk yere karardı. arada çizgiler falan çıkıyor.
    lens acılıyor. 20 30 ac kapa denemesinde bir acılıyor kamera. her yolu denedim ama bulamadım. yardım edrseniz sevinirim

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi  <===

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi  <===

• arkadaşlar sıfır n86 arıyorum ama maalesef yok bulamadım. mecburen 2. el almak durumundayım. elinde olup satmak isteyen arkadaşlar pm ile iletişime geçebilirlerse sevinirim. kozmetik ve teknik açıdan problemi olmasın yeter. kutu içeriği garanti vs. önemli değil.
  • quote:

Kablosuz lan ayarlarındaki Wlan varlığını göster i asla yapınca düzelmiyor mu

düzelmiyor hocam
  • mustiii9999
    Format atıp da sorunu çözemediyseniz sorununuz donanimsal büyük ihtimalle,servisten başkası kurtaramaz sizi.
  • quote:

quote:

düzelmiyor hocam

Mail ayarlarına bakın o zaman hocam.Senkronizasyon ayarları her dakika ya ayarlı ise sürekli bağlanıp güncelleyebilir.Web tarayıcıdan da internet ayarlarından her zaman sor yapın.Başka da birşey gelmiyor şu an aklıma:(
  • evet hocam en iyisi servise vermelisin
  • quote:

quote:

quote:

düzelmiyor hocam

Mail ayarlarına bakın o zaman hocam.Senkronizasyon ayarları her dakika ya ayarlı ise sürekli bağlanıp güncelleyebilir.Web tarayıcıdan da internet ayarlarından her zaman sor yapın.Başka da birşey gelmiyor şu an aklıma:(

Evet hocam mail var ondan dolayi olabilir nasıl silebilirim maili kaldirmak istiyorum bir ara işime yariyordu simdi yaramiyor.ayarlardan kaldirmayi denedim ama beceremedim bir türlü hocam

• Uygulamalar daki e posta menüsünden kaldırabilirsin hocam tanımlı e posta yi
  • 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.