Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam yok olmuyor depo hafızasına da taşısak tel hafızasında da olsa yapıyor meret bunuu yaa. artık versiyonu tekrar yükleyip bide öyle deneyeceğiz teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasaprap
    hocam yok olmuyor depo hafızasına da taşısak tel hafızasında da olsa yapıyor meret bunuu yaa. artık versiyonu tekrar yükleyip bide öyle deneyeceğiz teşekkürler.

oyle yap hocam en iyisi oyle dene birde
  • quote:

hocam yok olmuyor depo hafızasına da taşısak tel hafızasında da olsa yapıyor meret bunuu yaa. artık versiyonu tekrar yükleyip bide öyle deneyeceğiz teşekkürler.

Telefonun hackli ise ve mesajlar kutusunda önemli iletilerin yoksa veya yedeğini alma şansın varsa aşağıda anlattıklarımı yap.
    Sistem dosyalarına erişimi aç x-plore veya benzer bir dosya yöneticisi ile ; c/private içine gir 1000484b klasörünü sil aynı şekilde E yani depo hafıza içindeki private klasörüne gir ve 1000484b klasörünü sil.
  • quote:

hard format atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumuzumdur

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Orijinalden alıntı: rumuzumdur

http://www.****.com/s60-3rd-sistem-modifikasyon-uygulamalari/n86-rm-484-v30-009-icin-netteki-tek-hackli-ve-en-guncel-hatasiz-modifiye-404330.html

sayfasında bilgiler var ama bu "hackli firmware" yükleme yöntemi ile..

n86 cfw türkçe diye aratırsanız bulursunuz.

bu linkteki hack indirilmiyor :/

Yıldızlı kısım ünlü bir cep telefonu sitesi ama sistem yazmama izin vermiyor. başlangıcı maxi bitişi cep. başlangıç ve bitişi birleştirip **** kısmına koy...
    Ama artık onun bir önemi kalmadı. daha kolay yöntemler çıkmış. bende yeni denmeye çalışıyorum.

Biliyorum hocam onu ama ordaki link calısmıyordu o gün heralde sorun vardi hack dosyasini zshare den indirilmiyordu onu demek istiyorum :)

• herkese merhaba.. N86ım 2 hafta önce garantiden servise gitti geldi format atılmış orda.. menüdeki n-gage simgesi silinmiş bunu tekrar nasıl yüklerim bi bilen varmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.gelbal

herkese merhaba.. N86ım 2 hafta önce garantiden servise gitti geldi format atılmış orda.. menüdeki n-gage simgesi silinmiş bunu tekrar nasıl yüklerim bi bilen varmı ??

google da s60v3 n-gage yükleme yazarsanız detaylı anlatımlar bulabilirsiniz
  • bu hack işi amma zahmetli bir iştir kolay yöntemi yok mu?

tema yüklicem bir adet bin kere ugrasiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 6 Haziran 2011; 8:12:34 >
  • Arkadaşlar normal kullanımda ( Wifi kullanmadan ) telefonun şarz süresi ortalama nekadardır, kaç gün dayanır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManJaQ_Blade

Arkadaşlar normal kullanımda ( Wifi kullanmadan ) telefonun şarz süresi ortalama nekadardır, kaç gün dayanır?

normal kullanımda 2 gün gider ama ben sürekli mesaj attigimdan dolayi sabah 8 sarjdan cıkar öglen 3 4 gibi bitiyor buda cok sinir bozucu birsey batarya üretirsem ilerde 50 000 mah üretcem
  • telfonu kvk ya verdim ses tuşları çalışmıyor diye.
    onlarda yüksek seviyeye göndermişler sözde.
    aradım sordum
    meğer kvk yapamamış teleservice e göndermiş.
    teleservice den sorguladım birde imei numarasını

müşteri kısımıda direk kvk yazmakta.
    demekki bundan sonra kvk ile uğraşmaya gerek yok
    direk teleservice e vermek lazım.
    teleservice neredeyse 1 hafta olmuş işinşi bitireli ama
    kvk halen teslim etmedi

aynen söyle yazmakta.

Imei/Seri no: 3582...........

İş emri numarası: N15....51

Model: NN86

Müşteri Adı: KVK TEKNIK SERVIS-IZMIR

Son Kullanıcı: A.....H IK....

Garanti Durumu: Garantili Onarım

Arıza açıklaması: BACKUP ALINACAK (BILGILER ONEMLI!)-Tustakimi-Tustakimi: Tus(lar) calismiyor.

Aksesuarlar: ON KAPAK

Yapılan işlemler: Yazilim gncelleme ayar genel bakim yapilmistir.-Kalibrasyonlari yapilmistir-Telefonunuzun enerji kalibrasyonlari yapilmistir-Mekanik parca/parcalar degistirilerek onarim yapilmistir-Donanimsal / mekanik gncelleme yapilmistir-Calismayi engelleyen kirlenmeler temizlenmistir-Bataryanizi tam sarj etmeden kullanmayiniz-Cihazinizin tamir sreci basari ile sonuclanmistir.

• teleservice kendi 3 gunde teslim ediyormus kendi nokia araclari varmis onlar servislere birakiyormus sizde kargoda felan mi yaziyor hocam aciklamada yoksa sadece tamir edildimi diyor?
  • Adım-3: gmapsupp.unl Düzenlemesi:
    1-) Select Map Product bölümünden Custom Mapset'i seçin. MapID Code'a 848 yazın. Bu sefer 2. (alttaki)Generate butonuna basarak kodu alın ve kopyalayın (CTRL+C).
    2-) Yeni 1 Not Defteri açın ve yeni aldığınız uzun yapıştırın (CTRL+V). Farklı kaydet deyip, dosya ismini gmapsupp.unl olarak Garmin klasörünün içine kaydedin. (Uzantı .txt olMAsın, kaydederken alttan Tüm dosyalar'ı seçin.)
    kart okuyucunuzla ya da kabloyla ama veri depolama seçeneği ile bağlanıp direkt (kartın) ana dizinine atın. (Yeni 1 klasör açıp içine atmayın ya da root klasörünü direkt atmayın. root'un içindekilerini ana dizine atın.)
    Kontör gitmemesi için buraya tıklayın. (Bu adımı daha önce NDrive vs için yaptıysanız gerek yok.)

garminde bu adimi yapamıyorum cünkü Select Map Product bölümünden Custom Mapset böyle birsey yok ?

• N86 için dijital pusula programı var mı arkadaşlar!?
  • quote:

Orijinalden alıntı: APOPHiS_AKi_TAi
    N86 için dijital pusula programı var mı arkadaşlar!?

ben hic raslamadim hocam ama elbet vardir heralde arastirmak lazim :/
  • quote:

quote:

Biraz int araştırdım, denk gelmedi

Araştırmaya devam...
  • quote:

quote:

quote:

Biraz int araştırdım, denk gelmedi

Araştırmaya devam...

inşallah bulursun hocam :)

• Dijital pusulayı

http://www.m...cep.com/s60-3rd-sensor-uygulamalari/manyetometre-sensor-ile-dijital-pusula-kullanin-319343.html

'dan yönlendirme ile

http://www.gamefront .com/files/16086377/n97compass_n97_v_1_0_0-signed.sis

da bir tane buldum, ama sanki çok doğru çalışmıyor.

• Epey zamandır iş güç tatil derken takip edemiyordum ama sonunda hack çıkmış n86 için.
    Sertifika hatası diye bir sorun kalmadı artık.
    Reis in sitesinden bilgi alabilirsiniz

http://www.reis-ieagles.com/baslik2416.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~YuSuFeLiLi~

Epey zamandır iş güç tatil derken takip edemiyordum ama sonunda hack çıkmış n86 için.
    Sertifika hatası diye bir sorun kalmadı artık.
    Reis in sitesinden bilgi alabilirsiniz

http://www.reis-ieagles.com/baslik2416.html

OPDA.Net.CN.Den sertifika almak riskli degil mi hocam imei numarani felan veriyorsun siteye.ilerde kopyalamasinlar?
  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.