Arkadaşlar; ovi store den ücretli oyun yada program indiren var mı?
Ücretsiz olanları pek bir işe yaramıyor! Sürekli internete bağlanarak oynamak istiyor.
Ücretlilerde de durum aynı mı acaba?
bence degmez ücret vermeye ordakilere
quote:
Orijinalden alıntı: APOPHiS_AKi_TAi
Tercih zevk işi. Kimi beyaz der, kimi siyah!
Bence siyah daha karizmatik, daha vakur..
Siyah sormamın sebebi daha önce beyaz kullandım ve EP650 kulaklığım ile renk uyumu yok :) Ancak yakın bir arkadaşımda beyaz var satmak istiyor, temiz ve siyah renkli ürün bulamazsam onu alabilirim.
BEN SATABİLİRİM İSTERSENİZ İZMİR DEYİM 07 TEMMUZ 2010 DA ALDIM FATURASI VAR TEMİZDİR
quote:
Orijinalden alıntı: 15
Beyler ben n85i 5800 la takasladım. Görüşmek üzere
naptin sen hocam nokiadan dahada sogucaksin cok büyük hata yapmisin
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
quote:
Beyler ben n85i 5800 la takasladım. Görüşmek üzere
naptin sen hocam nokiadan dahada sogucaksin cok büyük hata yapmisin
Yok hocam.Daha önce 5800 ı kullanmıştım.Bile bile aldım yani.Hem sağ baş parmağının tırnağını uzatırsan sorun yok. Sesi n85 ten epey yüksek,kamerası idare eder.Film izlemek ve internet için 5800 n85 ten daha iyi. Hem yazın iphone 4 alıcam.O zamana kadar beni idare eder.
o zaman sıkıntı yok hocam cünkü ben kullanıyorum bazen arkadaslarinkini yani firlatasim geliyor telefonu ne kadar sorunludur . yaza iphone geliyorsa sikinti yok o zaman hocam güle güle kullan :)
@15 tlf hayırlı olsun.
Bence N85 5800 dan iyidir. (Kullanım amacına göre tabi!)
Iphone 4 ülkemizde fiyat olarak bence hala çok yüksek be hocam. Ki Eylülde IP5 bekleniyorken.
quote:
@15 tlf hayırlı olsun.
Bence N85 5800 dan iyidir. (Kullanım amacına göre tabi!)
Iphone 4 ülkemizde fiyat olarak bence hala çok yüksek be hocam. Ki Eylülde IP5 bekleniyorken.
Zaten gelicek kacisi yok her sene geliyor
Beyaz ile takas olur mu :D
takas olmaz başka tel. düşünüyorum büyük ekranlı
quote:
İphone 4s çıkacak diyorlar ama ilk çıktığında çok pahalı olur.Alabilceğimi sanmıyorum.
Bizim ülkemizde teknoloji halen çok pahalı. Yüksek vergi oranlarından mı, fahiş kar etme oranlarından mı,
yoksa elektronikte halen dışa bağımlı olmaktan mı?
Belki de bu saydıklarımın hepsinin ve başka faktörlerin de etkisi vardır.
kesinlikle asiri derece pahali teknoloji ülkemizde....
quote:
+1 Yutdışından getirmeye sınır koydular.Zaten 150 €'yi geçincede vergi var.Yine buraya mahkum ediyorlar bizi.
quote:
Orijinalden alıntı: _Max_
quote:
+1 Yutdışından getirmeye sınır koydular.Zaten 150 €'yi geçincede vergi var.Yine buraya mahkum ediyorlar bizi.
gidip getircen yada gidenlerle getircen hocam en iyisi
Teknoloji ithal etme, üretme konusunda rekabet te yok. Kafalarına göre sömürü.
Üç yıl öncesini hatırlayın. o zaman operatörlerde rekabet yoktu, millet cep tlf den alo demeye korkuyordu.
Rekabetle birlikte ne kadar sömürüldüğümüz açığa çıktı. Darısı hala çok pahalı olan int erişim ücretine ve elektroniğe.
herkez bir baskaldirma yada bir isyanimsi gibi bir hareket yapsa belki dileklerimizi dile getirebiliriz ama kimsede boyle bir dusunce yok herkez kaziklanmaya mahkum boyle oluncada .
quote:
herkez bir baskaldirma yada bir isyanimsi gibi bir hareket yapsa belki dileklerimizi dile getirebiliriz ama kimsede boyle bir dusunce yok herkez kaziklanmaya mahkum boyle oluncada .
Dediğin gibi usata, herkes halinden memnun yada öyle davranıyor!
quote:
quote:
Dediğin gibi usata, herkes halinden memnun yada öyle davranıyor!
Malesef bu ülkenin milleti böyle hep suskun bu yüzden kaybediyor..
arkadaşlar merhabalar. telefonu hackleyen biri nasıl yapıldığı konusunda bir link paylaşabilirmi lütfen?