Uygulamalar daki e posta menüsünden kaldırabilirsin hocam tanımlı e posta yi
Tesekkurler hocam bir deniyim bakiyim
arkadaslar merhaba bende bu telefonun yeni sahibiyim yalnız bi kaç konu dikkatimi çekti tuş kilidini açınca ışıl 2 sanıye aralıklarla ekran rengi daha da açılıyo birde bu tel için flaşı el feneri olarak kullanacagımız bir program arıyorum ayrıca tel için uygulamalar nerden bulabilirim n-gage oyunları temalar vesaire
tema olarak zedge nin temalarını kullanıyorum. Uygulama olarak google a s60 v3 program yazarsaniz pek çok türk forumundan program bulabilirsiniz. Flash programını bi ara bende çok aramıştım ama sonra bıraktım peşini bulursanız bizle de paylaşın lütfen. oyun da oynamadığım için yardımcı olamıyorum. Pek yardımcı olamadım k.bakmayın
n86 telefonun led flaşını el feneri olarak kullanabileceğiniz program Phone Torch dur. Üztelik kamera kapağını açmanıza falan gerek kalmaz....
quote:
Orijinalden alıntı: rumuzumdur
n86 telefonun led flaşını el feneri olarak kullanabileceğiniz program Phone Torch dur. Üztelik kamera kapağını açmanıza falan gerek kalmaz....
bu cok iyi sagolun hocam
bu cihazın hoparlör sesi neden bu kadar berbat , teneke gibi . iğreniyorum müzik açarken, allah belanı versin nokıa . verdiğimiz paraya yazık
quote:
Orijinalden alıntı: samet6630
bu cihazın hoparlör sesi neden bu kadar berbat , teneke gibi . iğreniyorum müzik açarken, allah belanı versin nokıa . verdiğimiz paraya yazık
N79 ve N82 nin stereo hoperlorleri bizimkinden daha iyi...hele 5800 şu ana kadar hala onun gibi dış ses veren telefon görmedim...Bizim n86 da sanki 10-11 versiyonda sesi idare ediyordu...Bizimkinin ahize konuşma seside baştan beri berbat zaten...xperia pro çıksada alsam artık!!
quote:
Orijinalden alıntı: rumuzumdur
quote:
Orijinalden alıntı: samet6630
N79 ve N82 nin stereo hoperlorleri bizimkinden daha iyi...hele 5800 şu ana kadar hala onun gibi dış ses veren telefon görmedim...Bizim n86 da sanki 10-11 versiyonda sesi idare ediyordu...Bizimkinin ahize konuşma seside baştan beri berbat zaten...xperia pro çıksada alsam artık!!
Doğru söylüyorsun valla. Ya çok ses istemiyoruz sadece kaliteli versin yeter . 6600 gibi teneke Buda . Bi ton para iste sonra çıkan sese bak sinir sistemini bozmaktan başka bir şeye yaramiyor :@
Bu telefonon beyazı çok hoşuma gidiyor
2 gün önce ikinci el 400tlye aldım bir tane n86 artık bende sizdenim :)
almasaydin hocam alet bir süre sonra kasmaya basliyor
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
Dokunmatikler sarınca piyasayı böyle oldu demi şimdii
quote:
Orijinalden alıntı: ~YuSuFeLiLi~
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
Dokunmatikler sarınca piyasayı böyle oldu demi şimdii
yok hocam suan 2. telefon olarak aldigim s3353 inan n86 dan daha cok sevdim niye kasmiyor alet seri en azindan direk 2.hattimi n86 ya koyrum kösede duruyor öyle
Arkadaşlar benim sorunum şu; Kayar kapakta bir sarsıntı var yani gevşemiş gibi duruyor.Bu garanti kapsamına girer mi? Ürünü Mart 2010 da aldım. artık kullana kullana kayar kapak gevşedi heralde. Bu garantiye girer mi?
Bir de telefon son zamanlarda donuyordu. Hard format attım düzeldi. Destek hattı bu zararlı dedi. Ovi suite den yazılım indir dedi. Güncel yazılım yok diyince onlarda aynı sürümü bir daha indirebilirsin dedi. Aynı sürümü ben nasıl indireceğiim?
quote:
Orijinalden alıntı: iceWave
Hocam 400 TL'ye yazık . Bari N79 - N82 felan alsaydınız daha ucuz ve bu telefondan farkı yok denecek kadar az.
quote:
Orijinalden alıntı: ONUR_345241
quote:
Hocam 400 TL'ye yazık . Bari N79 - N82 felan alsaydınız daha ucuz ve bu telefondan farkı yok denecek kadar az.
N86 ile bunları kıyaslamak N86 ya küfür etmektir.
quote:
Orijinalden alıntı: theCrooLL
quote:
quote:
Küfür ? Fark yok yok ! N86 nın 8 MP dışında bir artısını söyle ? Müzik dinlenmiyor adam akıllı . Bir ara N79 dan N86 ya geçecektim anladımki yanlış bir düşünceye kapılmışım N79 dan N86 ya geçilmez geçneye değecekse en azından N8 gibi bir telefon veya android olacak
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: theCrooLL
quote:
quote:
Küfür ? Fark yok yok ! N86 nın 8 MP dışında bir artısını söyle ? Müzik dinlenmiyor adam akıllı . Bir ara N79 dan N86 ya geçecektim anladımki yanlış bir düşünceye kapılmışım N79 dan N86 ya geçilmez geçneye değecekse en azından N8 gibi bir telefon veya android olacak
N86 nın 8mp dışında bir artısı ne biliyormusun.
-Oled ekranı bulunması.N79 dan daha kaliteli ve daha parlak görüntü vermesi
-8gb dahili hafızasının olması ve hafıza kartı takılarak dahada büyümesi
-N86 8mp 434mhz bir işlemciye sahip N79 ise 369mhz bir işlemciye sahip
-Web tarayıcısı ise işlemciye bağlı olarak n79dan daha hızlı bir şekilde çalışıp sayfaları daha hızlı açıcaktır.(N95 8gb'ında işlemci hızı 332mhz ve 128mb ram'e sahip n86'yla arasında sadece işlemci farkı bulunuyor ve web performansı ortada, videoyu izlemenizi tavsiye ederim..!)
Şimdilik aklıma gelenler bunlar ve benim bilmediğim kesinlikle daha çok fark vardır.
Arkadaşlar benim sorunum şu; Kayar kapakta bir sarsıntı var yani gevşemiş gibi duruyor.Bu garanti kapsamına girer mi? Ürünü Mart 2010 da aldım. artık kullana kullana kayar kapak gevşedi heralde. Bu garantiye girer mi?
Bir de telefon son zamanlarda donuyordu. Hard format attım düzeldi. Destek hattı bu zararlı dedi. Ovi suite den yazılım indir dedi. Güncel yazılım yok diyince onlarda aynı sürümü bir daha indirebilirsin dedi. Aynı sürümü ben nasıl indireceğiim?
Garantiye geliyor hocam ben her gevsediginde yolluyorum yapiyorlar geri aide ediyorlar. Malesef baska türlü indiremiyoruz hocam
yıl olmuş neredeyse 2012 gidip bu telefonu alan varsa aklına şaşarım. Paranıza yazık etmeyin, kendim de dahil N86 kullananların zihinsel engelli olduğunu düşünüyorum. 2009 yılında ben bu telefonu alırken bir arkadaşım gel yapma etme şu 2.el Ayfonu al demişti hadi lennnn demiştim. Benim N86 kaç kez yazılım ve donanım problemiyle servise gitti bilmiyorum ama o Ayfon çatır çutur çalışıyor...