Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıl olmuş 2012 hala LCD teknolojisini kullanan markalar var (En barizi Sensetion)
    Yıl olmuş 2012 hala 1 - 2 gb dahili hafızalı telefonlar var.
    Yıl olmuş 2012 hala çok kalitesiz kameraları olan telefonlar var. Binlerce lira para veriyorsunuz kamera 10 sene önceki 6600 ayarında..
    Yıl olmuş 2012 şarj süreleri uzatılması gerekirken telefonlar günde 2-3 kez şarj edilir olmuş.
    Yıl olmuş 2012 4G teknolojisi geliyor hala binlerce liralık birçok telefonda ön kamera yok..
    Yıl olmuş 2012 web deneyimi için işlemciler yetmiyor, binlerce liralık telefonlarda flash bile yok..

Android'miş iOS'muş yahu işletim sistemi dışında sadece N86'yı geride bırakacak özelliği bile yok.. 700 - 800 TL bütçeli Andorid cihazlar bile N86'dan üstün değil.
  • beyler bugün mesajlaşırken farkettim telefon titremiyor şarjda filan değil tercihleri falanda kontrol ettim titreşim açık daha yeni geldi servisten acaba bozdularmı ?
  • ne kadar istiyorsun kardeş
  • Benim telefonunda şarj yeri çıktı ya baktımda herkes aynı problemden şikayetçi.Garantiside bitti kaç para aldılar sizden söylermisiniz beyler.
  • N86 a çamur atanlar bu cihaz iyi bir danında olsaydı sizin şuan ip4 s2 vs dediğiniz telefonları köfte ederdi telefonu yaklaşık 2 saattir dibine kadar araştırıp inceledim yapmadığı halt yok kamerası için bile alınır.
  • arkadaşlar ben de bir problem çıktı. resimler olması gerekenden çok mat ve düşük çözünürlüklü çıkıyor. tüm ayarları geçen yıl çektiğim foto ile aynı. geçen yıl çektiğim foto ile bu yıl çektiğim foto aralarında sadece 1200 resim var. ama o kadar soluk k[simage][/simage]i. anlamadım. hard format da attım. olmadı. sebep ne olur ki. fotoları yükledim bir bakın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gubar-ı Gam

Benim telefonunda şarj yeri çıktı ya baktımda herkes aynı problemden şikayetçi.Garantiside bitti kaç para aldılar sizden söylermisiniz beyler.

Hocam aynı sıkıntı yüzünden kvk ya Götürdüm 50 tl aldılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Yıl olmuş 2012 hala LCD teknolojisini kullanan markalar var (En barizi Sensetion)
    Yıl olmuş 2012 hala 1 - 2 gb dahili hafızalı telefonlar var.
    Yıl olmuş 2012 hala çok kalitesiz kameraları olan telefonlar var. Binlerce lira para veriyorsunuz kamera 10 sene önceki 6600 ayarında..
    Yıl olmuş 2012 şarj süreleri uzatılması gerekirken telefonlar günde 2-3 kez şarj edilir olmuş.
    Yıl olmuş 2012 4G teknolojisi geliyor hala binlerce liralık birçok telefonda ön kamera yok..
    Yıl olmuş 2012 web deneyimi için işlemciler yetmiyor, binlerce liralık telefonlarda flash bile yok..

Android'miş iOS'muş yahu işletim sistemi dışında sadece N86'yı geride bırakacak özelliği bile yok.. 700 - 800 TL bütçeli Andorid cihazlar bile N86'dan üstün değil.

N86 özellikleri itibariyle S60v3'ün en dolu cihazıydı. Kamera konusunda çoğu üst düzey Android'i rahatlıkla tokatlar.

• n86 ahize sesinden çok memnun değildim. bende telefonun ekranın arka kısmıınndan açıp ahhize hoperlorunu çıkartıp 180 derece çevirip (başaşağı değil) öyle yerine koydum. Birazda kızaklı kapağı hoperloru kapakla ekran camı arasında iyi sıkışmasını sağlayacak şekilde hafifce büktüm ve cihazı vidaladım topladım. Şİmdi sesi çok daha iyi. Ama konuşma sırasında açtığınız sesin maximum en yükseğinin 1 aşağısına düşürün sesi. yoksa karşı tarafın sesi kesik kesik geliyor....2- 3 haftadır gayet memnunum. Tabi daha önceki yazılım çözümünüde uygulamıştım
    ( ayarlar/genel/kişiselleştirme/ses komutları/
    sentezleyici: kapalı.
    tanıma hassasiyeti:0.
    Komut doğrulaması: el ile seç. )

3 sene sonra kesin çözümü buldum. Çok mutluyum. Hatta minnatarlığımı göstermek için nokia 808 alacam. ondada ahize sesi düşüklüğü pronlemi varmış :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumuzumdur -- 18 Temmuz 2012; 12:47:49 >

• Arkadaşlar temiz çiziksiz N86 cihazını satacak olan var mı? Kutu aksesuarları da olursa 400'e kadar fiyat verebilirim.
  • N86'ya ücretsiz Türkiye haritası indirdim çok güzel birşey fakat sürekli GPS Bekleniyor, Konum Bilgisi Alınıyor diyor fakat hiç birşey olmuyor.Telefonu kenara koydum 1 saat geçti hala GPS bekleniyor diyor.Bunu nasıl düzeltebilirim ve de ayrıca sesli yol tarifi varmış onu nasıl aktif edebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Arkadaşlar temiz çiziksiz N86 cihazını satacak olan var mı? Kutu aksesuarları da olursa 400'e kadar fiyat verebilirim.

Sugar mazi mi yapacaksın Tamam iyi güzel telefonda bu saatten sonra 400 lira bağlanmaz.Günümüzde 200 lira ederi vardır.
    N8 filan düşünmez misin ? 500 liraya temiz kutulu bulabilirsin.En azından yeni yazlımlar çıkıyor, cfw filanda derken telefondan soğumazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Arkadaşlar temiz çiziksiz N86 cihazını satacak olan var mı? Kutu aksesuarları da olursa 400'e kadar fiyat verebilirim.

Sugar mazi mi yapacaksın Tamam iyi güzel telefonda bu saatten sonra 400 lira bağlanmaz.Günümüzde 200 lira ederi vardır.
    N8 filan düşünmez misin ? 500 liraya temiz kutulu bulabilirsin.En azından yeni yazlımlar çıkıyor, cfw filanda derken telefondan soğumazsın.

Yok kendim için değil kardeşim için düşünüyorum. Ama 603'e yönlendirdim onu. BN86'dan vazgeçecek gibi görünüyor.

• Merhaba
    2010 yılının Mart ayında aldığım ve o zamandan beri çoook severek kullandığım N86'ım haziran ayında yavaş yavaş bozulmaya başladı.. Tam dolu şarjla 2 gün giden pil ( biraz foto, biraz müzik vs) bir anda bitivermeye başladı. Bu ise genelde yaptığım herhangi bir telefon görüşmesinin ardından oluyordu. Ben de pilin eskidiğini düşünerek yeni bir pil (orjinal değil ama, 15 tl'ye piyasa malı) aldım. Bu pille de aynı sorunu yaşayınca aldığım yerden yenisi ile değiştirdim pili. Ancak yeni pille de aynı sorunu yaşayınca tamire verdim. "Telefonda akım kaçağı var, 150 TL'ye yaparız" dediler.. Günümüz yeni telefon fiyatları için yüksek bir tutar olduğundan tamire vermedim ve halen bu şekilde kullanıyorum..

Sizce bu sorun gerçekten telefonda yaşanan bir kaçak ile mi ilgilidir? ya da "soft format veya hard format" ile bu durum çözülebilir mi?

Bir de daha sonra telefonuma biraz su kaçtı ve akabinde telefonun kayar kapağını indirerek otomatik tuş kilidine alınması özelliği kayboldu ve telefon ekran sensörünün kapalı olmasına rağmen ekran kendi kendini yataya almaya başladı... Bu sorunlar çok önemli değil tabi ama bunların çözümünü biliyorsanız ve yardımcı olursanız sevinirim.. Telefonumu çok seviyorum, herşeyi ile (özellikle kamerası) mükemmel bir telefon, umarım sorunları çözebilirim..

• slm arkadaşlar . n86 nın hoparlör kalitesi çok kötü . bunu nasıl çözebilirim . içinde yüklü yazılım v30 .
  • artık bu forumda kimse yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodubad

Merhaba
    2010 yılının Mart ayında aldığım ve o zamandan beri çoook severek kullandığım N86'ım haziran ayında yavaş yavaş bozulmaya başladı.. Tam dolu şarjla 2 gün giden pil ( biraz foto, biraz müzik vs) bir anda bitivermeye başladı. Bu ise genelde yaptığım herhangi bir telefon görüşmesinin ardından oluyordu. Ben de pilin eskidiğini düşünerek yeni bir pil (orjinal değil ama, 15 tl'ye piyasa malı) aldım. Bu pille de aynı sorunu yaşayınca aldığım yerden yenisi ile değiştirdim pili. Ancak yeni pille de aynı sorunu yaşayınca tamire verdim. "Telefonda akım kaçağı var, 150 TL'ye yaparız" dediler.. Günümüz yeni telefon fiyatları için yüksek bir tutar olduğundan tamire vermedim ve halen bu şekilde kullanıyorum..

Sizce bu sorun gerçekten telefonda yaşanan bir kaçak ile mi ilgilidir? ya da "soft format veya hard format" ile bu durum çözülebilir mi?

Bir de daha sonra telefonuma biraz su kaçtı ve akabinde telefonun kayar kapağını indirerek otomatik tuş kilidine alınması özelliği kayboldu ve telefon ekran sensörünün kapalı olmasına rağmen ekran kendi kendini yataya almaya başladı... Bu sorunlar çok önemli değil tabi ama bunların çözümünü biliyorsanız ve yardımcı olursanız sevinirim.. Telefonumu çok seviyorum, herşeyi ile (özellikle kamerası) mükemmel bir telefon, umarım sorunları çözebilirim..

Cihazında herhangi bir akım sorunu yok için rahat olsun. Sorun orjinal olmayan pilde. 15 liraya pil olmaz. Orjinal pil 60 liradan başlar. Ben N82'ye 90 liraya orjinal pil almıştım.

Fakat su kaçırma durumu için çözüm servise vermenizdir. Fakat öyle kıyıda köşedeki tamirci dükkanlarına vermeyin. Garanti devam ediyorsa KVK'ya garantisi bittiyse Genpa'ya verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: samet6630

slm arkadaşlar . n86 nın hoparlör kalitesi çok kötü . bunu nasıl çözebilirim . içinde yüklü yazılım v30 .

Maalesef çözümü yok. V30'dan sonra güncelleme çıktıysa bak. Zaten bunların dış ses performansı düşük çok fazla beklenti içinde olmamak lazım.

• yanıtın için teşekkürler "sugar_klavyeci".. Lakin orjinal pil alınca yine aynı sorun devam ederse boşu boşuna o kadar masraf etmiş olacağım. En iyisi dediğin gibi genpa'ya vereyim telefonu, hem su kaçmış mı onu görürüm hem kaçak var mı anlaşılır.. Bir de hard format atınca tuş kilidi, ekran sensörü sorunlarının düzelebilme ihtimali var mı onu yazsaydın keşke, biliyorsan tabi.. yine de çok teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodubad

yanıtın için teşekkürler "sugar_klavyeci".. Lakin orjinal pil alınca yine aynı sorun devam ederse boşu boşuna o kadar masraf etmiş olacağım. En iyisi dediğin gibi genpa'ya vereyim telefonu, hem su kaçmış mı onu görürüm hem kaçak var mı anlaşılır.. Bir de hard format atınca tuş kilidi, ekran sensörü sorunlarının düzelebilme ihtimali var mı onu yazsaydın keşke, biliyorsan tabi.. yine de çok teşekkür ederim..

Hard format yazılımsal sorunlar için atılır. Anlaşılan o ki cihazda donanımsal bir sorun var. Hard format yazılımsal sorunları düzeltebilir donanımsal sorunları değil.

• 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.