Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki bu kayar kapağı kapatınca kendi kendine otomatik tuş kilidi yapmaması ve ekran sensörünün kendi kendine dikey durumdan yataya geçmesi sorunu donanımsal mıdır sence? Özür dilerim, canını sıkıyorum belki ama tam bir bilgim yok bu konularda, bilgilendirirsen sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodubad

Peki bu kayar kapağı kapatınca kendi kendine otomatik tuş kilidi yapmaması ve ekran sensörünün kendi kendine dikey durumdan yataya geçmesi sorunu donanımsal mıdır sence? Özür dilerim, canını sıkıyorum belki ama tam bir bilgim yok bu konularda, bilgilendirirsen sevinirim..

Yok canım ne sıkması Bunu formatla anlayabilirz. Hard formata rağmen sorun düzelmezse donanımsaldır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: samet6630

slm arkadaşlar . n86 nın hoparlör kalitesi çok kötü . bunu nasıl çözebilirim . içinde yüklü yazılım v30 .

Maalesef çözümü yok. V30'dan sonra güncelleme çıktıysa bak. Zaten bunların dış ses performansı düşük çok fazla beklenti içinde olmamak lazım.

hımm .anladım ,teşekkür ederim
  • ekran catlatladı arkadaslar bunu kaca degıstırırız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nokia 808 kullanıyorum resco bubble oyunu hoş ama telefona yüklüyor ama açmıyor
    yardım edermisiniz
  • Benim kaybolan telefonum hala bulanamadi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kardeşime 300 liraya N86 aldım. Cihaz temiz kullanılmış full kutu aksesuar ile birlikte geldi. Baya iyi oldu.
  • hocam 2.el ise pahali
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Bence gayet iyi. 200'e falan da buldum ama tuşları falan sararmış, seçim tuşunda çatlak falan vardı o yüzden almadım. Aldığım cihaz gayet temiz ve her şeyi içindeydi.http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-nokia-n86-8mp-ilk-gunku-gibi-temizlikte-128890276/detay
  • Sen full + full almişin hocam o fiyata o zaman normal dedigin gibi sadece cihaz + sarj aletleri 200 lira piyasada ondan dolayi öyle dedim. senin cihaz temizmiş
    Zaten benim biladere kamera ve biraz da müzik olsun yeter. N86'nın kamerası da standart bir telefona göre gayet iyi sayılır. Hele hele 300 lira seviyesindeki cihazlarda rakibi çok azdır. O paraya iyi kameralı telefon bulmak zor. Nokia'nın dandik Asha'larını mı alayım? Beş para etmez kameraları var. Senin telefon ne oldu çalındı mı?
  • Söylediginiz kriterler cok güzel hocam tam n86 hem yan tarafa kaydirip mp3 ünün yönledirebilir hemde kamerasi cidden cok güzel yani ben baya kullandım cok memnundum aman aman hocam asha felan onlar direk cöp cöp hiç bulasmicaksin çöpe at parani inan daha mutlu olursun :D Hocam benimki kayboldu yada çalindi bir yerde düştü dişarda ama nerde düştügünü bilmiyorum polise söyledik tamam arastiricaz dediler imei numarasini felan aldilar dosya açtilar felan ama yok 2 senedir hala yok ne biri aradi ne gelip giden oldu 850 liraya almişti babam cok uzulmustum
    Birkaç resim çektim, kamera gayet güzel. Şu an üst düzey 5-8 MP Android cihazlarla kamera olarak çok rahat yarışır hatta tokatlar bile. Hoparlör çok iyi değil ama kulaklık performansını beğendim. Zaten müzik hoparlörden değil kulaklıktan dinlenir. Bu arada cihazın üzerindeki yazılım yazılımını V21.006 sürümüne güncelledim. Firmware sitesinden N86 için son yazılıma baktığımda V30 vardı fakat benim cihaz için çıkan son yazılım V21. V30 beyaz versiyonu için çıkmış. Ne yapsam bilemedim şimdi.

Bu arada benim aldığım cihazın faturasında da 850 yazıyor tesadüfe bak.

• Kamerasina zaten kimse laf edemez hocam dedigin gibi suan bir cok cihazdan kaliteli cekiyordur :D Hoparlörden ne cektim zamaninda hocam bu cihazin tek eksi almasinin sebebi bu işte cok az ses cıkıyor ama kulaklıkta masallah bangir bangir affetmez benimki beyaz modeldi hocam v30 kullanıyordum ama simdi benim anlamadigim siyah ile beyaz ayri ayri firmware mi vermişler cok sacma geldi bana biraz ama bu durumu arastir o ne öyle şu hayatta siyahi insanlarin dişlanmasindan nefret ettiğim kadar hiç birseyden etmemişimdir burdada bir irk ayrimi görüyorum nokia'yi kınıyorum
    Bizim arkadas ilk cıktıgında 1600 e almişti hocam fatura almadi 1350 e düsürmüştü

• Size danışmam gereken bir konu var. N86 aldım, siyah renkli. Yazılımı da Nokia Suite ile V21'e güncelledim. N86 için son yazılıma baktığımda V30 olduğunu gördüm. Normalde siyah versiyonu için V30 var fakat Türkiye versiyonu için siyah modeline V30 gelmemiş. Türkiye versiyonu beyaz modeli için ise V30 gelmiş. Sormam gereken soru bu kısımda. Acaba beyaz için mevcut olan V30 yazılımını indirip cihaza kursam herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaratır mı? Mesela N8'in farklı farklı renkleri var. Atıyorum gri için gelen son sürüm siyah için gelmedi. Gri için gelen sürümü siyaha yüklediğimizi farzedelim. Aynısını N86 için düşünürsek bu şekilde yükleme yapılsa problem olur mu? Ya da ürün kodunu değiştirip yükleme yapılsa bir sorun olur mu? Zamanında N70 kullanırken ürün kodunu değiştirip ME versiyonunu kurmuştum. Şimdi N86 için de aklıma aynısını yapmak geldi.

• ürün kodunu değiştirip deneyebilirsin bana kalırsa. benim de aynı şekilde n85'ime v30 güncellemesi gelmemişti bu şekilde kurmuştum yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Size danışmam gereken bir konu var. N86 aldım, siyah renkli. Yazılımı da Nokia Suite ile V21'e güncelledim. N86 için son yazılıma baktığımda V30 olduğunu gördüm. Normalde siyah versiyonu için V30 var fakat Türkiye versiyonu için siyah modeline V30 gelmemiş. Türkiye versiyonu beyaz modeli için ise V30 gelmiş. Sormam gereken soru bu kısımda. Acaba beyaz için mevcut olan V30 yazılımını indirip cihaza kursam herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaratır mı? Mesela N8'in farklı farklı renkleri var. Atıyorum gri için gelen son sürüm siyah için gelmedi. Gri için gelen sürümü siyaha yüklediğimizi farzedelim. Aynısını N86 için düşünürsek bu şekilde yükleme yapılsa problem olur mu? Ya da ürün kodunu değiştirip yükleme yapılsa bir sorun olur mu? Zamanında N70 kullanırken ürün kodunu değiştirip ME versiyonunu kurmuştum. Şimdi N86 için de aklıma aynısını yapmak geldi.

hiç bir sıkıntı olmaz.

• NSS kurup product code değiştirdikten sonra Nokia Suite'i açıtım ve güncelleme kısmına gelince V30'u gördü. Ama Nokia Suite ile güncelleme yapmayacağım. Firmware dosyalarını indirip Phoenix ile flashı basacağım. Hem böylece içindeki orjinal içerikleri (fotoğraf, video, müzik vs) geri getirmiş olurum.
  • NaviFirm ile indirme olmayınca firmware dosyalarını indirmek zahmetli oluyor. Mecburen Nokia Suite kullanarak güncelledim artık. Cihazda herhangi bir sıkıntı da çıkmadı. Nokia Suite'i kandırdım.

• Vay be bu telefonlar ilk çıktığında 1.000 TL gibi rakamlara satılırdı şimdi değeri kalmadı ama yine de alınır yani tasarımı bile yeter.
  • 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.