|
Bildirim
Erdi o fuarda değil mi? Yakından gidip baksa da merakımız giderilse :)
|
Şahsen ben N9 adı altın da Android bir cihaz görmek istemem. Eğer HMD gerçekten birşeyler yapmak istiyorsa MeeGo'yu tekrar canlandırsın.
|
N9 Meego'dan evvel, N900 Maemo reis vardı peh.
|
Android ile gelecekse hiç gelmesin. MeeGo'yu yeniden geliştirip onunla piyasaya süreseler keşke. Symbian ve MeeGo geliştirilmeye devam etselerdi Android'den çok daha iyi işletim sistemleri olurlardı şu anda.
|
Nokia N9 güzel bir cihazdı, işletim sistemi ile falan bütündü ama işletim sistemi Symbian mantığıyla geliştirilmişti. Yeni cihaz eğer Android'den başka bir işletim sistemi ile gelecekse fiyatta agresif davranmak zorundalar. İnsanlar telefon dokunmatik olduğunda çok fazla şey bekliyor artık cihazdan, özellikle 2000 ve üstü verdiğinde. Bu sebeple 2000 altı dokunmatik herhangi bir işletim sistemli cihazı satabilirler ancak gibi geliyor.
|
Nokia yanlışı Microsoft'ta yaptı. Allah peygamber aşkına şu telefonu android'siz yapsınlar, almayan namerttir!
|
Elop Nokia’nın başına geçti ilk işi MeeGo’yu iptal etmek oldu. Neymiş MeeGo’da gelecek görmüyormuş. Hadi ordan demiyordu ki MeeGo’lu cihaz varken millet bizim Wimdows telefonlara bakmaz. Çok yazık oldu. O ekip de artık yok. Ne N9 geri döner ne de MeeGo. Keşke yeniden başlasa her şey.. Bu adam yerine Nokia’nın başına Finli bir yönetici gelseydi şimdiye MeeGo bugünün Android’i olmuştu.
|
Direk meego ya sosyal medya desteği getirin n900 bile mezarından kalkar :D
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 15 Ocak 2019; 12:4:51 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 15 Ocak 2019; 15:6:29 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |