arkadaşlar, uzun süredir tel. ları araştırıyorum, sonunda n900'e karar kıldım. zaten micro-usb sorun değil harici pil şarj eden aletlerden alacağım, o micro-usb bölgesini de sırf bilgisayara bağlamak için kullanacağım, çok dikkatli olmak gerekiyor sanırım. peki ya siz kullananlar ne diyorsunuz?telefonu alma amacım:
1-multimedya 2- internet 3- telefon özelliği ( berbat bile olsun ama olsun ) 4- msn 5- kişiselleştirebilirlik 6-hep yeni şeyler keşfedebileceğim 7- dokunmatiği berbat olmayan 8- flash çalıştırabilen 9- hızlı olan 10- kamerası kötü olmayan 11-video vb. şeyleri izleyebileceğim 12- büyük bir hafıza kapasitesi ( her şeyi atarım ) 13-Dayanıklı 14-Bilgisayar işinin %90 unu gören 15-gameboy/ps2 emülatörü olan
sizce bu amaçlara uyuyor mu ? kullananlar memnun mu ? nasıl ?
şimdiden tşk.ler...
güzel bi telefon ya tasarımı da sorun ları var gibi sanki
o sorunları pek kale aldığım söylenemez. MMS zaten atmıyorum ve WAP da kullanmayacağım (yalnız avea harbi tarifedeyim ve N72'imde hiç bir ayar yapmadan kullanabildiğim için ayarlar da sorun değil ) ingilizce olması da değil çünkü türkçesi çıkmış zaten benim ingilizcem iyi kalınlık benim için diğer kişilere karşın iyi bir şey =) portrait mode'da kullanılma kısıtlaması benim için sorun değil zaten yatay kullanmak benim için daha rahat olmakta. parmaklarıma bakmayın zaten çok küçükler, o yüzden boşluk sorunu da sayılmaz bu arada doğubank'tan alacağım, bir sorun çıkar mı ? Bir de bu konularda tecrübesizim, doğubankta satılan N900'ler 2. el mi ? Kayıtlı olduğundan eminim ama ( kayıt ettirileceği için açılmak zorunda kaldıysa ve bu kadar kullanmayla kalındıysa sorun yok. ) Ancak birinin uzun süre kullanıp, edip oraya mı verdiğini bilmiyorum, belki fazla tecrübesizim çünkü doğubank'tan bir şey almamıştım :T bu arada yorumun için teşekkğürler
Dediğin gibi birşey arıyorsan Nokia N900 tam senlik demektir. Hiç tereddüt bile etme derim
iphone mu N900 mü dersen N900 derim o derece Emin ol saydıklarını fazlasıyla karşılayacaktır.
Yorumlarınız için teşekkürler, bu telefona her geçen gün kanım ısınıyor ve yeni şeyler görüyorum :D
boşver n900 haziranı bekle XPERIA X10 al bundan kat kat daha iyidir.
Sony'lerde güzel, dayanıklı ama pek ısınamadım. Yeni gördüğüm Samsung I9000 Galaxy S de hoşuma gitti. Haziran'da türkiyeye gelecekmiş. Bu iki telefonu karşılaştırsak hangisi daha iyi ( benim açımdan ) ?
ABDUL MARUF..CHEAP PHONE..NOKİA N900,İ PHONE 3GS...DANGEROUS AND LİAR MAN..BE CAREFULL,DONT TRUST HİM..DONT SENT HİM ANY MONEY.TECH LİMİTED,
Arkadaşlar internette ABDUL MARUF isimli birisi var.PROFESYONEL DOLANDIRICI..normalde piyasada olan telefonları %30 daha ucuza sattığını söyleyerek dünya üzerinde yüzlerce kişiyi dolandırıyor..kendisi uzman bir ekibin üyesi..adres ve telefonları ingiltere üzerine..ama sanırım aslen oradan değiller..hiçbir şekilde para göndermeyin..kendilerine ait web siteleri var.ayrıca kargo şirketi gibi düzenlenmiş siteleri var.. önce satış için paranızı alıyorlar..sonra size bir kod veriyorlar siz de kargo şirketinden o kodla ürünün kontrol ve takibini yaptırıyorlar..önce ürün TECh şirketinden çıktı..sonra ingiltere,sonra istanbul,devlet otoriteleri gümrük te vergi var kabul edilmedi vs..sonra ürün bulgaristanda şu kadar vergisi var para gönder diyorlar...sakın sakına bu duruma düşmeyin...BEN 200 EURO TRANFER ETTİM AMA hemen işi çözdüm ama parayı göndermiş oldum..para gitti.. güya kargo şirketleri şu www.pdserviceslimited.com [10.05.2010 10:49:48] Abdul Maruf: 8333FA758A bu kod la kontrol ediyorsunuz.. adresleri şu.. telefonlarından biri bu +447024020552
sakın bu bu numaraları yemeyin...benim gibi akıllı bir insanın bile basireti baglanabiliyor dikkat edin...
arkadaşlar içinizde hacker gibi kafası iyi çalışan mutlaka birileri vardır...sitelerinin ve açıklarının farkına varıp tespit etse de analarını bellesek...200 euro benim için çok değil ama kazık yemiş olmak acayip kanıma dokunuyor..yani türklerle ugraşmanın kolay olmadığını gösterin elinizden ne geliyorsa yapın ben hayatımda ilk defa internetten birşey almaya kalktım kazığı yedim ...acayip stresliyim...şöyle şimdi karşımda olsa......siz noktaları kendiniz belirleyin çok teşekkür ederim...olumlu haberleri bekliyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme