Şimdi Ara

Nokia N91 Galeri Açma Problemi....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Nokia N91 Kullanıcısıyım telefonumun özelliklerinden çok memnunum fakat bi sorunum var;
    Galeri'ye giriyorum gayet normal bi şekilde açılıyor fakat Görüntüler Video klipler gibi herhangi bi kategoriyi açtığım zaman hiç bir dosya görünmüyor mesela seçenek menüsünden Görüntüleri aç dediğim zaman sadece Grafik siteleri linki geliyor oysaki hard diskte dünya kadar resim vedio müzik vs. var.
    İlk başlarda HDD çok doluydu acaba ondanmı oluyor diye düşünüp HDD yi bilgisayarıma yedekleyip formatladım deneme amaçlı 3-5 tane MP3 bikaç adet video ve resim attım ama yine aynı sorun devam ediyor bu neden olabilir arkadaşlar herhangi bi fikriniz varmı yada daha önce böyle bişey yaşayım üstesinden gelen varsa vede yazarsa çok mumnun olurum. Saygılar...
    YOKSA N91 DE GALERİ SİSTEMİ BU ŞEKİLDEMİ ?

• Allah allah bu sorun sadece bendemi var ??
  • aynı şeyi bende yaşamıştım, bi kaç kere format atmıştım hard diske gene düzelmemişti en sonunda telefon servislik olmuştu sorun neden kaynaklanıyo bi türlü anlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

aynı şeyi bende yaşamıştım, bi kaç kere format atmıştım hard diske gene düzelmemişti en sonunda telefon servislik olmuştu sorun neden kaynaklanıyo bi türlü anlayamadım

peki dostum servis düzeltebildimi bu sorunu ben bi kaz keç yazılım güncelledim ama nafile eski versiyonda böyle bi sorun yoktu versiyon yükseltincemi oldu ne anlamadım bende...
  • geçmiş olsun sanırım hdd ' den bozulmuş olabilir garantili ise hemen servise götür kardeş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: altug92

geçmiş olsun sanırım hdd ' den bozulmuş olabilir garantili ise hemen servise götür kardeş...

Dostum HDD bozuk olmasının imkanı yok HDD deki tüm mp3 leri dinliyorum dosya yöneticisinden bütün resim video vs görebiliyorum 3-4 adet film yükledim rahatlıkla izleyebiliyorum HDD formatlanıyor söylediğim gibi HDD sağlam sadece galeride o dosyaları göremiyorum yazılımsal bi sorun gibi geliyor bana...
  • quote:

Orjinalden alıntı: swdsword

quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

aynı şeyi bende yaşamıştım, bi kaç kere format atmıştım hard diske gene düzelmemişti en sonunda telefon servislik olmuştu sorun neden kaynaklanıyo bi türlü anlayamadım

peki dostum servis düzeltebildimi bu sorunu ben bi kaz keç yazılım güncelledim ama nafile eski versiyonda böyle bi sorun yoktu versiyon yükseltincemi oldu ne anlamadım bende...

en sonunda telefon açılmamıştı benim servise verdiğimde düzelttiler, sanırım hdd yi değiştirdiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.