Şimdi Ara

Nokia N91 Kulaklık Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sevgili domainhaber dostları. Geçen hafta ikinci el bi N91 aldım telefon azıcık yıpranmış ama çalışması vs gayet iyi durumda benden önce kullanan arkadaş kulaklığını koparmış ve piyasadan tabiri cazise uyduruk bi kulaklık almış ama ses tıpkı 5 liraya satılan radyolar gibi çıkıyor, tabi bu durumda çok sinir bozucu.
    Sizlere sorum hangi kulaklığı alayım? Bikaç gündür araştırıyorum gittigidiyorda orjinal kulaklık setini 45 YTL ye satıyorlar ama bendeki kulaklıkta kumanda sağlam ve çalışıyor kumandaya ihtiyacım yok vede orjinal kulaklığın kalitesi nasıl bilmiyorum sizce 45 YTL ye farklı bi marka kulaklıkmı alayım yoksa orjinal setimi alayım? Yardımcı olursanız sevinirim,
    Almayı düşündüğüm kulaklık modelleri; Sennheiser MX-300 veya 400, Creative EP-630 bu modellerle N91 kullanan varsa vede görüşlerini belirtirse çok memnun olurum. Saygılarımla....

• Kesinlikle Creative EP-630 öneririm.Eğer stüdyo tipi kulaklık istersen tartışmasız Sennheiser HD-215.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Kesinlikle Creative EP-630 öneririm.Eğer stüdyo tipi kulaklık istersen tartışmasız Sennheiser HD-215.

Peki bu basları aşırı veriyor tizler orta sesler kayboluyor diyo bazı arkadaşlar böyle bi problem olurmu sizce?
  • Evet olabilir Nokia N91 çünkü çok bass veriyor,SE bölümünde CX-300 ile EP-630 kulaklık karşılaştırması vardı oraya bir gözat istersen.
  • Sennheiser cx 330 ama fazla yuksek sesle dınleme cunkı 5 dakıka dınledıkten sonra kulaklıkları cıkardıgın zaman 45 dakıka kulakların cınlıyor ama ses kalıtesı olarak super ben bır ınternet sıtesınden sıparıs etmıstım 80 ytl vermıstım o zaman mukemmel ses verıyor

pişman olmassın sımdı fıyatı baya bır asagılarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espinho -- 6 Mayıs 2007; 2:40:20 >
  • valla ben Sennheiser pmx60 la kullanıyorum çok iyi ses var.kulakiçi kulaklıklar bence zararlı bide benim kulağım mı büyük bilmiyorum ama kulağımdan düşüyor nedense
  • n91'in kulaklığı neyine yetmiyo
    ama yinede istiyosan ep-630 al gitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NOKIA 1200 için kulaklık
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için EP-630 gittigidiyorda 30 ytl teklif verdim vede ihale bende kaldı ama 30 YTL ye sahtedir felan yazmış arkadaşlar işkillendim şimdi ne yapsakki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: swdsword

Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için EP-630 gittigidiyorda 30 ytl teklif verdim vede ihale bende kaldı ama 30 YTL ye sahtedir felan yazmış arkadaşlar işkillendim şimdi ne yapsakki?

arkadaşım 30 ytl'yse %80 sahtedir yada kullanılmıştır.çünkü en aşşağa 45 ytl ep-630
  • sen eniyisi orjinalliğine emin bi yerden al
  • cx 300 kullanıyorum ben çok memnunum
  • Yalnız satıcının profili okudum bundan önce epey bi EP-630 satmış herkes ürün orjinal teşekkürler felan yazmış hiç sahte veya kullanılmış bi ürün dememiş ne yapsamki iptal edeyim olmazsa satışı...
  • Güvenilir bir yerden cx300 almanı öneririm, ben kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum...

Burdan alabilirsin mesela;

www.sanalmarketim.com
    404 - File or directory not found.
    http://www.sanalmarketim.com/asp/show_stock.asp?product=SENNCX300
  • http://www.sesisikmuzik.com/default.asp?git=9&urun=256330
    burdan da alabilirsin.daha uygundur.
  • Sennheiser CX300
    Sennheiser MX200

N91'de CX300 kulaklık kullanıyorum. CX300 = 75 YTL

• Karar verdim CX-300 alıyorum tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar bide bu cihazın orjinal kasasının satıldığı bi yer varmı acaba gittigidiyordan başka bi yerde bulamadım ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: swdsword

Karar verdim CX-300 alıyorum tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar bide bu cihazın orjinal kasasının satıldığı bi yer varmı acaba gittigidiyordan başka bi yerde bulamadım ben

telefon servislerinde bulabilirsin
  • Valla mert güzel söylemişsinde dostum telefon servisleride utanmasalar sıfır N91 parası isteyecekler mesela avrupadan türkiyeye getirilen kapaklar hem orjinal hemde uygun fiyat nasıl temin edicez onu araştırıyorum.
  • Yıl olmuş 2020 ve yeni bir N91 sahibi olarak konuyu görünce hortlatmak istedim. Üst seviye kulaklık kullanmak isteyenler için bizzat Nokia tarafından test edilip tavsiye edilen modeller var. Aşağıdaki modeller Nokia tarafından test edilip onaylanmış modellerdir.

Sennheiser HD 465, HD 485, HD 515, HD 555, HD 595
    Bose TriPort, QuietComfort 2 ANC

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.