Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
149.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hasoa

quote:

Orjinalden alıntı: tcuneytb

Dostlar hepinize selamlar, saygılar...

Resimler için çok teşekkürler, emeklerinize sağlık. Yalnız bir şey rica edeceğim buraya resim koyarken boyutlarını biraz düşürürseniz 800X600 hatta 640X480 daha iyi olacak. Nede olsa kotalı kullanıcıyız ve sayfa açılırken çok kasıyor. Bu sadece bir ricadır dikkate alırsanız eminim diğer PC93'çü dostlarda sevinecektir.

Paylaşımlarınızın devam etmesi dileğimle.

Bu arada yukarda bir arkadaşımızın verdiği N-gage programını denedim dehşet bir şey. Oyunlar çok harika. Gerçekten cep telefonuna çağ atlatan ve PSP 'lere benzeten bir olay olmuş. Yanlız küçük bir uyarı; programı yükledikten sonra bağlantı ayarlarından mutlaka wlan'a ayarlamanız ve sonra programı kapatıp yeniden açmanız. Ben yükler yüklemez hemen oyun indirmeye kalktım sonra yükleme yavaşlığından şüphelip bağlantı yöneticisinden kontrol ettiğimde Avea interneti gördüm ve 2MB'lık bilgi indirmiş bir şekilde başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Sonra ayarları yapıp yine download verdiğimde bu sefer olayın başında kontrol ettim ve yine Avea internet ile download yaptığını gördüm. Ayarları kontrol ettiğimde ise wlan olmasına rağmen yine de aveadan indirince programı kapatıp açtım ondan sonra wlan üzerinden download yapmaya başladı. Bu da çok ilginç kendi sitesi henüz N93 e N-gage desteğinin çok kısa zaman sonra olduğunu söylüyor ama biz şimdi kullanabiliyoruz.

Herkese selam ve saygılar...

Evet ben vermiştim bence herkes ÜŞENMEDEN denesin süper bi olay ama ben fifa2008 oynayamıorum süresi dolmuş <bunada bi çare olsa süper olacak Nese denemenizde fayda var diyorum başkada bişey demiorum

Dostum çok teşekkürler sağolasın gerçekten. Denemeyen arkadaşlar mutlaka denesinler...

• herkese selamlar,

bu PC93 devrimini başlattık şimdi sürekli devam etmesi çok güzel.telefonlarımızın üst modelleri çıkmasada bu güzel paylaşım sürekli devam etse.
    burada güzel paylaşımları okumak çok hoşuma gidiyor.

biraz gerilerde kalmışım.bu N- gage oyunları nasıl kuraçağız
    açıkçası şu işlemi başından sonuna harfiyen buradan bana aktarabilirmisiniz bende denemek istiyorum.

Saygılar PC93
  • quote:

Orjinalden alıntı: mga93

herkese selamlar,

bu PC93 devrimini başlattık şimdi sürekli devam etmesi çok güzel.telefonlarımızın üst modelleri çıkmasada bu güzel paylaşım sürekli devam etse.
    burada güzel paylaşımları okumak çok hoşuma gidiyor.

biraz gerilerde kalmışım.bu N- gage oyunları nasıl kuraçağız
    açıkçası şu işlemi başından sonuna harfiyen buradan bana aktarabilirmisiniz bende denemek istiyorum.

Saygılar PC93

Dostum selamlar;

quote:

Orjinalden alıntı: hasan333

quote:

Orjinalden alıntı: ryangiggs

hangi n-gage oyununu oynuyorsun söyleyebilir misin?
    oyunlar demişsin de şu anda zaten 5-6 tane var piyasada henüz yeni birşey
    destekleyen cihazlar da bunlardan ibaret

Nokia N81
    Nokia N81 8GB
    Nokia N82
    Nokia N95
    Nokia N95 8GB

The N-Gage application will be available for additional devices soon, including the Nokia N73, Nokia N93i, and Nokia N93. Please review the End User Software Agreement. By clicking any link above, you agree to the terms and conditions of the N-Gage Application End User Software Agreemen

http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/uk/en/get_ngage/download.html

walla full version oyun yok ama trial yani demo versionlarnı oynuorum orjinallerini 7euro gibi bişeye satın alıosun...
    http://forum.donanimhaber.com/m_22701549/mpage_1/key_/tm.htm burayı dikkatlice oku orda bi link war n73 n93 ve n93i için n-gage prosu onu indir telefonuna kur sonra telefondan wirelessle nete bağlanıp oyunları indirip oynayabilirsin

şuanda asphalt3 fifa 2008 tetris bilmem ne rush brain challenge gibi oyunların demolarını oynuorum bide deep bilmem ne war balık tutma oyunu ama ben en çok fifa2008e bayıldım hele n93ü yan çewirip oynaması süper sanki elinde PSP varmış gibi oluyo süper bişi bence herkes denesin demo memo süper oluo Bide şu demoları full yapabilecek birileri çıksa

KOLAY GELSİN

HERKESE SELAMLAR SAYGILAR...

Burdaki şu linke tıkla:

http://forum.donanimhaber.com/m_22701549/mpage_1/key_/tm.htm

Bu sayfada N93 için evet yanlış okumadın N93 için N-gage programı var onu indirip PC93 e kur. Kurduktan sonra telde programı çalıştır ondan sonra istersen direk telden istersen de siteden n-gage oyununu tele kurabiliyorsun. Telden wlan üzerinden kurulum daha kolay ya da siteden oyunun exe dosyasını indir ben N95 diye telefon seçiyorum sonra ordaki kutucuğu işaretle n-gage programı telefonda kurulu diye sana başka bir sayfa açıyor ordan exe programı indir. Bilgisayarında exe dosyayı çalıştır bir yükleme penceresi açacak ve sana istersen teli usb kablo ile bağlayarak toplu yığın aygıtı yani harddisk olarak görülmesi N93 ün ya da direk pc ye kurup sonra senin onu manuel olarak tele atabilmeni sağlayacak kurulumu seçmeni istiyor. Ben kablo ile n93 ü pc ye bağlayıp öyle ilerle diyorum yükleme bittikten sonra pc de sağ taraftan güvenli kaldır ile n93 ü ayır ve kabloyu çıkar n-gage programını n93 te çalıştırınca kurulum otomatik başlıyor ve bittikten sonra oyunu oynayabilirsin. Ben şimdiye kadar 4 oyun yükledim hepsi de birbirinden güzel. System rush (Nokia nın kendi oyunu) ve aspalth 3 oyunlarının normali var ama n-gage olarak harika. Hele bir de balık tutma oyunu var ki manzara ve sesler mükemmel. Ben Fifa08 de yükledim. Gerçekten çok güzel ama hepsi trial yani zamanı bitince bir daha satın almadan oynanamayacak.

Kolay gelsin, takıldığın yer olursa çekinmeden sor. Selamlar, saygılar...

• Teşekkürler tcuneytb dostum.

saygılar

bende PS2 var ona FIFA2008 ile PES2008 arıyorum modelim 30004 ilk modellerden sende var mı Ps2
  • quote:

Teşekkürler tcuneytb dostum.

saygılar

bende PS2 var ona FIFA2008 ile PES2008 arıyorum modelim 30004 ilk modellerden sende var mı Ps2

Dostum bende imzamdaki alet var sadece. PSP olarak da PC93.

Selamlar, saygılar...
  • Arkadaşlar N-GAGE mevzusuyla ilgilenenlere duyrulur:Nokia resmi n-gage stesinde çok kısa bi süreliğine fifa 2008 oyununu telefonlarımız için full yapıyor,bir an evvel oyunu edinin ve tam sürüm olayından yararlanın, tekrar söylüyorum yakın bir zaman sonra yapılamayacak.Çok zor bir iş değil kimse üşenmesin siteye girip telefon numaranızı tanımlıyorsunuz,hemen tele bir link içeren kısa mesaj geliyor linke girerek nete bağlanıyorsunuz ve sürpriz..oyunumuz full!...

İlaveten,sitede belirttiklerine göre n-gage sistemini sadece yeni n serilerin bazılarında kurabiliyorsunuz,bunlar n95 ve n81nin normal ve 8gb lıkları ve n82.Fakat eski modellerden de sadece n73 ve bizim pc 93 için de yakında kullanılabilecek olduğu yazıyor sitede,heralde bunun için yazılım geliştiriyorlar;zira onlar geliştiredursunlar pek sabırsız oyun müdavimleri bizim makinalar için olayı çoktan halletmişler bile

Makinaya n-gage'yi hiç kurmamış olanlar önce n93 için yapılmış iki ek içeren yazılımı atıp kursunlar tele sonra nokianın n-gage sitesinden fifayı indirsinler pc'ye ardından tele full'leme için talep alsınlar yine siteden,fifa harici oynanabilir bir kaç demo oyun da bulunmakta şu an.Herkeze iyi eğlenceler..

• Ya bir de hazır konu oyunlardan açılmışken PS3 makinası olan kullanan var mı arkadaşlar?Cihazla ilgili detaylı bilgilere sahip ve kullanıcı deneyimleri olan birileri lazım acilen

Bu arada yukarıda n-gage ile ilgili yazdıklarımı karmaşık bulduysanız şunu hazırladım isteyen burdan tadabilir buyrun

http://rapid@share.com/files/115665138/N-gage_For_PC_93_cihan_gir_.rar (acaba aradaki hangi harfi kaldırmalı ki? )

RAR ŞİFRESİ:pc93

• quote:

Orjinalden alıntı: cihan_gir

Ya bir de hazır konu oyunlardan açılmışken PS3 makinası olan kullanan var mı arkadaşlar?Cihazla ilgili detaylı bilgilere sahip ve kullanıcı deneyimleri olan birileri lazım acilen

Bu arada yukarıda n-gage ile ilgili yazdıklarımı karmaşık bulduysanız şunu hazırladım isteyen burdan tadabilir buyrun

http://rapid@share.com/files/115665138/N-gage_For_PC_93_cihan_gir_.rar (acaba aradaki hangi harfi kaldırmalı ki? )

RAR ŞİFRESİ:pc93

Dostum buraya sor ne istiyorsan. Bir çok ilgili ve bilgili arkadaşlar var yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

http://resim.donanimhaber.com/forumid_317/tt.htm

• hemen deniyorum full olayını
  • kurdum ama süreli nasıl halledeceğim.mesajda geldi mesajlada bağlandık ama hala oyunun köşesinde trial yazıyorrr.

pas şut orta top çalma nasıl iyi bir görüntü var oyunda.

tŞK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 19 Mayıs 2008; 19:42:09 >
  • 51 inci sayfa kastıda kastı çünkü o kadar yüklü resimki bilgisayar bile kilitleniyor
  • quote:

51 inci sayfa kastıda kastı çünkü o kadar yüklü resimki bilgisayar bile kilitleniyor

harbiden çok kasıyo yaf
  • quote:

Çok güzel çekmişssin dostum eline sağlık.

Saygılar, selamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcuneytb

quote:

Çok güzel çekmişssin dostum eline sağlık.

Saygılar, selamlar...

harbi süper yaf bunu bizim PC93 lemi çektin harbiden

• harbidende bizim PC93 ile çektim daha da iyi olabilirdi ama biraz acele ile cektim...
  • Arkadaşlar merhaba.
    Ben N93 ü ikinci el olarak aldım,yalnız radyo sesi bana biraz zayıf geliyor,yükseltme yapılabilirmi, yoksa bu haliyle kullanmam mı gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grolof

Arkadaşlar merhaba.
    Ben N93 ü ikinci el olarak aldım,yalnız radyo sesi bana biraz zayıf geliyor,yükseltme yapılabilirmi, yoksa bu haliyle kullanmam mı gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

Dostum öncellikle telin hayırlı olsun, iyi günlerde kullan. Aramıza hoş geldin.

Malesef radyo db değeri cihazın mp3 db değerine göre düşük. Ama zanettmeki sadece bu cihaza özgü bir olay. Bende Iriver mp3 player radyolu. Aynı durum onda da var. Mp3 çalarken son seste bir çok kimse kulaklığı takmaya devam edemez, o derece yüksek çıkış veriyor ama radyosu en son seste bile beni tatmin etmiyor. N93'te de aynı şey, kaliteli kulaklıkla mp3 süper ama radyo zayıf kalıyor. Aynı durum dışarı ses verdiğinde mp3 adeta müzik seti gibi çalarken, radyo hiç duyulmuyor gibi daha da vahim yani. Ben bugüne kadar bu durumu düzelten bir olay duymadım. Ama belki wlan üzerinden internet radyosunda durum farklı olabilir.

quote:

arkadaşlar nokia nın kendi sitesinden online radio SİS uzantılı dosyasını indirdim PC93 e kurdum wifi üzerinden catır catır calışıyor.Bu arada N93 olarak yok N93i olarak vardı onu indirdim.

Tek kötü yanı kısık bir sesle radio sesi var ama ses açma yada yükseltme yok ya da ben bulamadım diyeceğim ama gerçekten yok.

Bu arada bildiğiniz wifi ile internetten radio dinleyebileceğim bir proğram var mı elinizde

şimdiden tşk.

mga93 dostum bir ara sen internet radyosu ile ilgileniyordun. Kendi radyosuna göre kıyaslarsan ikisi arasında ses çıkışı durumu nasıl?

Yaw bu arada bu 51 nci sayfa acaip kastırıyor, valla 52 nci sayfaya geçmesi için forumu gözlüyorum. Bakıyorum hala 51 nci sayfa gözüküyor, pek giresim gelmiyor valla. Hadi 52 nci sayfa...

Herkese saygı ve selamlar...

• Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim, en azından kafam rahatladı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grolof

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim, en azından kafam rahatladı.

Bir şey değil dostum. Diğer kafana takılan noktalar olursa onlara da elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

52 nci sayfayı istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.