Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
149.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 52.sayfa hala yokmu aynen yaf bnmde giresim gelmio resimler hoş güzel hep böyle paylaşımlar yapalım ama....dewamını getiremedim

BU ARADA GROLOF KARDEŞ ARAMIZA HOŞGELDİNNNNN...

NESE HERKESE SELAMLAR SAYGILAR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcuneytb

quote:

Orjinalden alıntı: grolof

Arkadaşlar merhaba.
    Ben N93 ü ikinci el olarak aldım,yalnız radyo sesi bana biraz zayıf geliyor,yükseltme yapılabilirmi, yoksa bu haliyle kullanmam mı gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

Dostum öncellikle telin hayırlı olsun, iyi günlerde kullan. Aramıza hoş geldin.

Malesef radyo db değeri cihazın mp3 db değerine göre düşük. Ama zanettmeki sadece bu cihaza özgü bir olay. Bende Iriver mp3 player radyolu. Aynı durum onda da var. Mp3 çalarken son seste bir çok kimse kulaklığı takmaya devam edemez, o derece yüksek çıkış veriyor ama radyosu en son seste bile beni tatmin etmiyor. N93'te de aynı şey, kaliteli kulaklıkla mp3 süper ama radyo zayıf kalıyor. Aynı durum dışarı ses verdiğinde mp3 adeta müzik seti gibi çalarken, radyo hiç duyulmuyor gibi daha da vahim yani. Ben bugüne kadar bu durumu düzelten bir olay duymadım. Ama belki wlan üzerinden internet radyosunda durum farklı olabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: mga93

arkadaşlar nokia nın kendi sitesinden online radio SİS uzantılı dosyasını indirdim PC93 e kurdum wifi üzerinden catır catır calışıyor.Bu arada N93 olarak yok N93i olarak vardı onu indirdim.

Tek kötü yanı kısık bir sesle radio sesi var ama ses açma yada yükseltme yok ya da ben bulamadım diyeceğim ama gerçekten yok.

Bu arada bildiğiniz wifi ile internetten radio dinleyebileceğim bir proğram var mı elinizde

şimdiden tşk.

mga93 dostum bir ara sen internet radyosu ile ilgileniyordun. Kendi radyosuna göre kıyaslarsan ikisi arasında ses çıkışı durumu nasıl?

Yaw bu arada bu 51 nci sayfa acaip kastırıyor, valla 52 nci sayfaya geçmesi için forumu gözlüyorum. Bakıyorum hala 51 nci sayfa gözüküyor, pek giresim gelmiyor valla. Hadi 52 nci sayfa...

Herkese saygı ve selamlar...

Valla arkadaşlar yalan değil bende sıkıldım bu 51 inci sayfadan PC kastımı tam kasıyorrr.

Gelelim wifi üzerinden radio dinleme ;

malesef onunda radio sesi az ve kullandığım proğrama göre ses ne açılıyor nede kısılıyor.yani radio olayı vasat.

Şimdi birde sizlerden ricam orjinal boyutlu resimleri 2 adetten fazla sayfaya koymayalım.zaten burada 10 kişi yi geçmiyoruz kendimizi boş yere yormayalım diyorum.Resimleri 600* 800 yaparak upload edelim içimizden isteyen olursa özel olarak yollayalım.

Sevgiler saygılar umarım bu yazdığım yazılar 51 inci sayfanın sonu olurrrr

• GROLOF aramıza katıldın...tebrikler.güzel ve ilginç resimlerini bekliyoruz. Belkide iyi proğramlar ya da iyi oyunlar. Ya da tatlı muhabbetni burada paylaşman çok güzel olacağını düşünüyorum.

İYİ GÜNLER....

• hala bitmedi şu 51 inci sayfa sanki sayfanın açılması hızlandı gibi ...........

sırf sayfa bitssin 52 ye geçelim de şu kasma olayı olmasın diye buraya düşüncelerimi aktarıyorum.Umarım bir kirliliğe sebep vermiyorumdur.

saygılarrrr
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba.
    Ben N93 ü ikinci el olarak aldım,yalnız radyo sesi bana biraz zayıf geliyor,yükseltme yapılabilirmi, yoksa bu haliyle kullanmam mı gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

Malesef radyo db değeri cihazın mp3 db değerine göre düşük. Ama zanettmeki sadece bu cihaza özgü bir olay. Bende Iriver mp3 player radyolu. Aynı durum onda da var. Mp3 çalarken son seste bir çok kimse kulaklığı takmaya devam edemez, o derece yüksek çıkış veriyor ama radyosu en son seste bile beni tatmin etmiyor. N93'te de aynı şey, kaliteli kulaklıkla mp3 süper ama radyo zayıf kalıyor. Aynı durum dışarı ses verdiğinde mp3 adeta müzik seti gibi çalarken, radyo hiç duyulmuyor gibi daha da vahim yani. Ben bugüne kadar bu durumu düzelten bir olay duymadım. Ama belki wlan üzerinden internet radyosunda durum farklı olabilir.

quote:

arkadaşlar nokia nın kendi sitesinden online radio SİS uzantılı dosyasını indirdim PC93 e kurdum wifi üzerinden catır catır calışıyor.Bu arada N93 olarak yok N93i olarak vardı onu indirdim.

Tek kötü yanı kısık bir sesle radio sesi var ama ses açma yada yükseltme yok ya da ben bulamadım diyeceğim ama gerçekten yok.

Bu arada bildiğiniz wifi ile internetten radio dinleyebileceğim bir proğram var mı elinizde

şimdiden tşk.

mga93 dostum bir ara sen internet radyosu ile ilgileniyordun. Kendi radyosuna göre kıyaslarsan ikisi arasında ses çıkışı durumu nasıl?

Yaw bu arada bu 51 nci sayfa acaip kastırıyor, valla 52 nci sayfaya geçmesi için forumu gözlüyorum. Bakıyorum hala 51 nci sayfa gözüküyor, pek giresim gelmiyor valla. Hadi 52 nci sayfa...

Valla arkadaşlar yalan değil bende sıkıldım bu 51 inci sayfadan PC kastımı tam kasıyorrr.

malesef onunda radio sesi az ve kullandığım proğrama göre ses ne açılıyor nede kısılıyor.yani radio olayı vasat.

Şimdi birde sizlerden ricam orjinal boyutlu resimleri 2 adetten fazla sayfaya koymayalım.zaten burada 10 kişi yi geçmiyoruz kendimizi boş yere yormayalım diyorum.Resimleri 600* 800 yaparak upload edelim içimizden isteyen olursa özel olarak yollayalım.

Dostum wlan radyonun da sesinin yüksek olmaması üzücü haber. Keşke daha yüksek çıkabilseydi. Bir de internet radyonun en güzel tarafı ilave anten aparatı için kulaklık takma zorunluluğun olmaması. Neyse biraz daha araştıralım bakalım. Belki güzel bir radyo programı bulabilirim. Şimdilik herkese selam...

Not: mga93 dostumun önerisini destekliyorum. Tamam arkadaşlar istediği kadar resim eklesin sorun yokta boyut olarak lütfen 800X600 ayarlıyalım. Gerçekten son bir hafta - 10 gündür kotayı tüketti bu sayfa arkadaşlar. Dikkat edersek çok sevinirim. Teşekkürler.

Saygılar, selamlar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba.

quote:

şimdiden tşk.

Dostum wlan radyonun da sesinin yüksek olmaması üzücü haber. Keşke daha yüksek çıkabilseydi. Bir de internet radyonun en güzel tarafı ilave anten aparatı için kulaklık takma zorunluluğun olmaması. Neyse biraz daha araştıralım bakalım. Belki güzel bir radyo programı bulabilirim. Şimdilik herkese selam...

Not: mga93 dostumun önerisini destekliyorum. Tamam arkadaşlar istediği kadar resim eklesin sorun yokta boyut olarak lütfen 800X600 ayarlıyalım. Gerçekten son bir hafta - 10 gündür kotayı tüketti bu sayfa arkadaşlar. Dikkat edersek çok sevinirim. Teşekkürler.

Saygılar, selamlar...

Notunu bende destekliorum

• @mga93

Dostum sen bu programımı kullanıyorsun?

http://opensource.nokia.com/projects/s60internetradio/ClientPage.html

ben şu an işte olduğum için deneyemiyorum. Akşam evde indirip deneyeceğim. Yazdığına göre internet radyoluğunun yanı sıra teldeki müzikleri de çalabilen bir oynatıcılık da yapıyor.

Saygılar, selamlar...
  • sayfa 52 olmadı ya
  • @mga93

Dostum bir de şöyle bir şey buldum. Gördüğüm kadarıyla bu radyonun ses açma kapaması da var. Programın resimlerinden anladığım kadarıyla. Link olarak vermeyeceğim ama Google'da şu şekilde aratırsan bayağı bir şey çıkıyor. Oralardan uygun birinden indirebilirsin.

TunIn FM Digital Radio v1.20.1 S60v3 SymbianOS

Saygılar, selamlar...
  • quote:

@mga93

Dostum bir de şöyle bir şey buldum. Gördüğüm kadarıyla bu radyonun ses açma kapaması da var. Programın resimlerinden anladığım kadarıyla. Link olarak vermeyeceğim ama Google'da şu şekilde aratırsan bayağı bir şey çıkıyor. Oralardan uygun birinden indirebilirsin.

Saygılar, selamlar...

dostum çok teşekkürler hemen aratıp sistemi PC93 e kurup yorumlarımı yazacağımmm
  • merhaba;

bana acilen borling oyunu gerekiyor.ya da nereden bulabilirm.

Şimdiden Tşk.
  • arkadaşlar şu yukarıdaki 10 larca olan resimleri silmeniz mümkünmü bu sayfayı açmak için çok uğraşıyoruz.bilgisayar resmen kilitleniyor.lütfen siliniz
  • quote:

quote:

@mga93

Saygılar, selamlar...

dostum çok teşekkürler hemen aratıp sistemi PC93 e kurup yorumlarımı yazacağımmm

@mga93

Dostum hiç denedin mi? Yorum var mı?

Saygılar selamlar...

• valla iş yerinde rapid açmıyor.eve de geç gidiyorum denemek için zaman bulamadım.

bak aklıma yine yeni yazılım çıkmadımı diye geldi canım sıkıldı.

bu son yazılımları ile ilgili hangi siteden takip edebiliriz.Hani telefonu seçsekte son yazılımın kodunu verse.bizde takip etsek.Bildiğin bir site var mı ?

Tşk.
    PC93
  • hala 51 inci sayfa
  • n93 çok silik çekiyo ya isterseniz n93i resimleri ekleyim çok daha kaliteli baya fark var arada
  • Arkadaşlar selamlar,uzun zamandır giremiyorum foruma.Sayfaya bazı fotoğrafların paylaşımını yapmıştım ama koyarken kotalı arkadaşları düşünemedim kusura bakmayın hiç aklıma gelmedi yoksa koymazdım ya da küçük boyutlu hazırlardım.Bu fotoğrafları sileceğim ama mesajımda silme butonları yok,neden acaba bir fikri olan var mı nasıl sileceğim ben fotoğrafları eklediğim mesajı? Acil cevap verirse biri sevinirim çünkü sayfayı açmada bir çok arkadaş sıkıntı yaşıyor.Tekrar özür dilerim herkesden...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihan_gir

Arkadaşlar selamlar,uzun zamandır giremiyorum foruma.Sayfaya bazı fotoğrafların paylaşımını yapmıştım ama koyarken kotalı arkadaşları düşünemedim kusura bakmayın hiç aklıma gelmedi yoksa koymazdım ya da küçük boyutlu hazırlardım.Bu fotoğrafları sileceğim ama mesajımda silme butonları yok,neden acaba bir fikri olan var mı nasıl sileceğim ben fotoğrafları eklediğim mesajı? Acil cevap verirse biri sevinirim çünkü sayfayı açmada bir çok arkadaş sıkıntı yaşıyor.Tekrar özür dilerim herkesden...

cihan_gir dostum merhaba;

Boşver artık uğraşma herhalde bir kaç mesaja kadar sayfa inşallah 52 olacak. Evet bir kaç
    zamandır topikte sayfayı açmak bizi biraz uğraştırdı ama olsun. bu senin paylaşımlarını
    etkilemesin yeni paylaşımlarını ve fotolarını her zaman bekleyeceğim ancak fotoları koyarken
    bundan sonrası için 800X600 çözünürlüğün üstüne çıkmassan çok sevinirim.

Selamlar, saygılar...

• quote:

quote:

Arkadaşlar selamlar,uzun zamandır giremiyorum foruma.Sayfaya bazı fotoğrafların paylaşımını yapmıştım ama koyarken kotalı arkadaşları düşünemedim kusura bakmayın hiç aklıma gelmedi yoksa koymazdım ya da küçük boyutlu hazırlardım.Bu fotoğrafları sileceğim ama mesajımda silme butonları yok,neden acaba bir fikri olan var mı nasıl sileceğim ben fotoğrafları eklediğim mesajı? Acil cevap verirse biri sevinirim çünkü sayfayı açmada bir çok arkadaş sıkıntı yaşıyor.Tekrar özür dilerim herkesden...

Boşver artık uğraşma herhalde bir kaç mesaja kadar sayfa inşallah 52 olacak. Evet bir kaç
    zamandır topikte sayfayı açmak bizi biraz uğraştırdı ama olsun. bu senin paylaşımlarını
    etkilemesin yeni paylaşımlarını ve fotolarını her zaman bekleyeceğim ancak fotoları koyarken

Selamlar, saygılar...

• quote:

quote:

Selamlar, saygılar...

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.