Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
148.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cok tesekkur ederim ilginize. insanı cileden cıkarır boylesi. en ufak bir sorunu dahi olsa yaz ki bileyim dedim. sadece rahatsız etmeyecek kadar ince cizik var dedi. ohooo, telefonun surtunmemis yeri kalmamıs ki. mecbur bırakıyorlar sıfır mal almaya. kolay gelsin herkese
  • baska bir sorum daha olacak. n93 un tus takımı yani rakamları yazdıgımız tuslarda ısık yok mudur? bendeki cihazda menu tusları, arama cevaplama,arama reddetme ve menude gezimeyi saglayan navigasyon tusunda ısık var ama alt tuslar ısıksız. googleda aradım ama rastlamadım boyle bir bilgiye. eger hepsinde ısıksızsa alt tuslar. buyuk sacmalık
  • quote:

Orijinalden alıntı: lacinalper

baska bir sorum daha olacak. n93 un tus takımı yani rakamları yazdıgımız tuslarda ısık yok mudur? bendeki cihazda menu tusları, arama cevaplama,arama reddetme ve menude gezimeyi saglayan navigasyon tusunda ısık var ama alt tuslar ısıksız. googleda aradım ama rastlamadım boyle bir bilgiye. eger hepsinde ısıksızsa alt tuslar. buyuk sacmalık

Dostum sen sorunca şimdi kontrol ettim. Hepsinin ışıldaması lazım. Eğer alt tuşlarda ışık yoksa iade için bir neden daha. Tabi en iyisini sen bilirsin.

Selamlar, kolay gelsin...
  • selam arkadaşlar. n93 alacağım ikinci el ama korkuyorum. satın alacağım arkadaşta almış olduğu telefonun faturası falan her şey var yani kayıtlı gibi duruyor. sadece kulaklığında bir sorun olduğunu ve navigasyon tuşunun sol üst kısmının soyulduğunu. bataryasının orjinal olmadığını söyledi. bir sorun olur mu ikinci el birşeyler almayı sevmem genelde ama biraz bütçem kısıtlı. fotoğraf ve video çekmek için alıyorum.
  • N93 satan varsa hemen alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATOM ANT -- 2 Nisan 2010; 19:01:27 >
  • Arkadaşlar n93 için elinde çıkma vs sadece ön kapak olan varsa pm atsın fiyatta anlaşırız ufak tefek çizik olsada olur.
  • herkese selamlar.

N93 üm hala duruyor. satmayı hiç düşünmedim kaç tl eder fikrim bile yok. alacak konusunda PM atabilirsiniz. izmir
  • N93'ün orijinal parça/aksesuar fiyatları:

Ekran: 60 TL
    Komple kasa: 250 TL
    Batarya: 120 TL

Nokia'nın teknik servisinden aldığım fiyatlar bu şekilde.
  • selam nesli tükenen n93 kullanıcı ve koleksiyoncuları:)
    benim cihaz da yıllardır sağlam duruyordu hatta vınn olarak kullanıyordum vodafone cepnet alıp. ta ki telefon yere düşünceye kadar. kamera dışında hiç bir sorunu yine yok yalnız kamerada da garip bir problem var. çalışıyor ama görüntü bulanık, içindeki hareketli aksam çalışmıyor, haliyle netleştirme ve optik zum da yapamıyor. bunu nasıl yaptırırız fikri olan var mı?
  • Yıllar sonra N93 ümü satıyorum. Buradaki paylaşımlardan büyük zevk almıştım. Herkese sevgiler saygılar.
  • N93i'de WLAN kablosuz ağlara bağlanamıyorum bu sorunu çözen bir arkadaş var mı bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.