Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
148.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkdaşlar i900 hediye olarak geldi ve

bizim PC 93 de sadece video çekimi için çekmecede yerini aldı.
    birde uzak manzara resimlerinde bir numara.

kendinize çok iyi bakın

Saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: mga93

Evet arkdaşlar i900 hediye olarak geldi ve

bizim PC 93 de sadece video çekimi için çekmecede yerini aldı.
    birde uzak manzara resimlerinde bir numara.

kendinize çok iyi bakın

Saygılarımla

Dostum hayırlı olsun iyi günlerde kullan. Arada bir uğra çok özlettirme kendini. Biz buralarda olacağız...
  • arkadaşlar ben de n93 almayı düşünenlerdenim şu anda bunların 2. eli yaklaşık ne kadar eder

bir tane buldum garantisi devam ediyor tamamen temiz ve 350 tl ama yanında şarj aleti dışında aksesuar yok sizce alıyım mı?
  • aksesusar olmaması biraz kötü olmuş ama telefon sıfırı kadar temizse kaçırmaçünkü bırak temizini pisini ikinci elini bile bulmak çok zor
  • sabah babam evde olsaydı arkadaşın 250 tl ye yanında 2gb hafıza kartıyla beraber sattığını alacaktım ama babam evde olmadığından alamadım
    cep bilgisayarı almak ile n93 almak arasında kaldım
  • n93 te kitap okumak istersek rahat bir şekilde okuyabilr miyiz günlük 1 saatim otobüste boş geçiyor yanımda kitap da taşımadığım için telefondan okumak istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: uneven_huseyin

n93 te kitap okumak istersek rahat bir şekilde okuyabilr miyiz günlük 1 saatim otobüste boş geçiyor yanımda kitap da taşımadığım için telefondan okumak istiyorum

Ben word dosyalarına kaydettiğim soru-cevapları çalışmıştım, gayet güzel çalışılabilir, üstelik hava kararması, ışık azlığı filan da etkili değil kendi ışığı ile okunuyor.
  • sağolasın bugün bi tane 266 tl ye garantisi devam eden buldum inşallah bunu kaçırmayacağım :D
  • nihayet ben de aldım n93 bir kaç gün içerisinde elimde olur
  • Hayırlı olsun Hüseyin iyi tercih olmuş.Bende N93 ten sonra kullandığım hiçbi cihazda o kaliteyi bulamadım.Özellikle tuş takımı süperdi. Belki ileride geri dönüş yaparım
  • Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?
    Hayırlı günler..

"mga93" hayırlı olsun arkadaşım,iyi günlerde kullan..
    Unutma buraları,arada uğra..

"uneven_huseyin" N93ün hayırlı olsun arkadaşım,güle güle kullan..
  • N93 çüler nerelerdesiniz hadi bakalım 3.2 MP foto arenası açıldı fotolarınızı ekleyinde 3.2 nin liderinin N93 olduğunu gösterin onlara

http://forum.donanimhaber.com/m_30850658/tm.htm
  • arkadaşlar n93 te wireless i nasıl kullanacağız herhangi bir ağ bulduğunda telefonda nasıl bir işaret çıkıyor?
  • tcuneytb - bluecat selamlar :))

PC93 lerini yeni alan arkadaşlara hayırlısı olsun. güle güle kullanın.

uneven_huseyin wifi ilgili soruna gelince. wifi yi öncelikle açmalısın. sonra tarat dedikten sonra ekranada belirecek olan bağlantıya tıkla ve şifresini gir hepsi bu kadar.

kendinize iyi bakın.
    sevgilerle
  • A.s. "mga93" nasılsın arkadaşım?
    Keyifler iyidir inşallah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluecat -- 23 Mayıs 2009; 9:44:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mga93

tcuneytb - bluecat selamlar :))

PC93 lerini yeni alan arkadaşlara hayırlısı olsun. güle güle kullanın.

uneven_huseyin wifi ilgili soruna gelince. wifi yi öncelikle açmalısın. sonra tarat dedikten sonra ekranada belirecek olan bağlantıya tıkla ve şifresini gir hepsi bu kadar.

kendinize iyi bakın.
    sevgilerle

Kadim dostum sağolasın, nasılsın? Keyifler nasıl? Yeni telinle memnun musun? Bize neler dersin yeni dokunmatik cihazlar konusunda? Fotoları nasıl Omnia'nın? Kusura bakma çok soru sormuşum yav... Kendine çok iyi bak, çok çok selamlar....

quote:

Orjinalden alıntı: uneven_huseyin

arkadaşlar n93 te wireless i nasıl kullanacağız herhangi bir ağ bulduğunda telefonda nasıl bir işaret çıkıyor?

Dostum kusura bakma uzun zamandır girmiyordum buraya, şimdi gördüm. Eğer cebinde son sürüm yani 20'li verisyon yüklüyse ana ekranın altında "wlan taraması" satırı geliyor. Onun üzerine tıklarsan çevrede bir ag varsa ismini yazarak bulundu der, birden fazla ağ varsa wlan ağları bulundu der, böyle dedikten sonra tekrar tıklayıp wlan ağı arayı seçersen sana ağ listesini gösterir, yanında kilit olan şifrelidir, birde 3 bardan kaçını dolduruyorsa yani siyah renkli gösteriyorsa o kadar iyi çekiyor demektir. Bu ağın üzerine tıklayıp şifreli ise şifresini sorunca girersen sana yer imleri sayfasını açar oradan oto yer imlerinden istediğin sayfayı kullanabilirsin internet explorer gibi.

Eğer bu dediğim yerden bulamazsan menüden internet klasörü içinde wlan sihirbazı var, onu çalıştırarak da bulabilirsin.

Selamlar, saygılar...

• s.a arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ama fotoraflardan memnun değilim karıncalı çekiyor bunun bir ayarı yada programı varmı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: pascal2

s.a arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ama fotoraflardan memnun değilim karıncalı çekiyor bunun bir ayarı yada programı varmı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşkürler

Hoşgeldin safa getirdin dostum. Yeni telin hayırlı olsun, iyi günlerde kullan. Eğer akşam veya ışık az ortamda çekim yaparsan grenleşmenin önüne geçilemiyor. Ancak post processing yöntemle yani çekim sonrası çektiğin fotoyu PC'ye atıp Noiseware diye program ile veya benzer bir program ile gren temizliği yaptırıp daha net hale getirebilirsin. Geçmiş sayfalarda benim örneklerim var.

Selamlar, saygılar...
  • bende sayenizde n93 almaya karar werdim n93i olurdu ama bütçe izin wermiyo
    2.el alıcam acaba hangi fiat aralıgında alsam ve msj yazmak zorluk yaratıomu suan 8800 kullanıom onla hiç mesaj yazamıom ama yedek telefon 6680 le günde 500 e yakın msj atıom acaba n93 de zorlanırmıyım ve alırken bilmemm gerektigi noktaları warmı ne bilim ne yapmalıyım wifi yı deneme falan şimdiden cewap weren herkeze tşkrler
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.