Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
148.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada n93 avrupada en az satılan telefonmuş.millet gerçekten telefondan anlamıyor.sırf tipini beğenmeyip bu telefonu çürüttüler resmen.hala n70 n73 gibi takozların sıfırını gördükçe üzülüyorum bu telefona bir zamanlar nokia'nın amiral gemisi bile olmuştu
  • quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

bu arada n93 avrupada en az satılan telefonmuş.millet gerçekten telefondan anlamıyor.sırf tipini beğenmeyip bu telefonu çürüttüler resmen.hala n70 n73 gibi takozların sıfırını gördükçe üzülüyorum bu telefona bir zamanlar nokia'nın amiral gemisi bile olmuştu

Dostum ben telefonumu hala çok seviyorum ki! Kararlıyım Nokia N93'e benzer dokunmatik çıkartmadıktan sonra satmayacağım. İlerde elimde kalsada mp3 çalar, saat, radyo, foto-video kaydedici, kronometre, pdf okuyucu, office belge okur, oyun/hesap makinesi, tv-out divx oynatıcı, navigasyon-gps........ özelliklerinden biri olarak kullansam yeter.

Tüm arkadaşlara selam ve saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: mga93

Çekilen bir videoyu izlediimizde , tam ekranda iken beklemeye aldığımızda küçük ekrana geçiyor ve 1-2 saniye sonraki beklemeden sonra otomatik olarak tam ekran moduna geçtiğinde renk değişimi oluyormu? küçük izlenirken videonun etrafı siyah kısım tam ekran olurken pempe oluyor sizde bu durum var mı?

Dostum şimdi denedim dediğini. Bende olmuyor öyle. Belki kullandığın temadan felan yapıyor olabilir mi? Birde temanı değiştirp öyle kontrol etsene belki yapmayacaktır.

Selamlar, saygılar...
  • Merhaba arkadaşlar,hayırlı günler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcuneytb

quote:

Orjinalden alıntı: mga93

Çekilen bir videoyu izlediimizde , tam ekranda iken beklemeye aldığımızda küçük ekrana geçiyor ve 1-2 saniye sonraki beklemeden sonra otomatik olarak tam ekran moduna geçtiğinde renk değişimi oluyormu? küçük izlenirken videonun etrafı siyah kısım tam ekran olurken pempe oluyor sizde bu durum var mı?

Dostum şimdi denedim dediğini. Bende olmuyor öyle. Belki kullandığın temadan felan yapıyor olabilir mi? Birde temanı değiştirp öyle kontrol etsene belki yapmayacaktır.

Selamlar, saygılar...

Valla dostum tema orjinal mavi temasını kullanıyorum.Anlamadım neden yaptı.şimdi başka video çektim olmadı.sanırım bir önceki videoya özel bir hata

selamlar sevgiler.Ben sanırım LG nin KM900 uygun fiyata çıkarsa alacağım.Eşimede E55 biz battık

• n93 ün güncel versiyonu nedir arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: gennosuke

n93 ün güncel versiyonu nedir arkadaşlar

Şuan güncel versiyonu..
    20.0.058..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluecat

quote:

Orjinalden alıntı: gennosuke

n93 ün güncel versiyonu nedir arkadaşlar

Şuan güncel versiyonu..
    20.0.058..

2 yıldır güncel versiyonu 20.0.058. zaten. Pardon ya niye gülüyorum ki

Şimdi oldu işte seni gidi Nokia seniiii.

• sağolun beyler yuh yani 2 senedir aynı versiyon mu

vay be bir zamanların efsane teli idi şimdilerde kimse yüzüne bakmıyor
  • galiba nokia n93 için artık yazılım çıkarmaya son verdi.eğer son 2 yıldır hiçbişey yapmamışsa bundan sonrada yapmaz
  • Nokia nın N90 ve N93 tarzı yeni bir telefonu çıkacakmı bilgisi olan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: R_YUNUS

Nokia nın N90 ve N93 tarzı yeni bir telefonu çıkacakmı bilgisi olan varmı

Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar

En son GSM kongresinde açıklanan yeni modeller arasında N90-93 tarzı bi model tanıtılmadı.yani yaz sonuna kadar öyle bi model yok..

bundan sonra q klavyeli ve dokunmatik teller yayılmaya başlıycak bence
  • samsung hd çeken i8910 tanıttı samsung ilkleri yapıyo

ama nokia arkadan geliyo ve samsungtan daha başarılı yapıyo örnek flaş video çekimi tv çıkışı samsungtan sonar çıakrdı ve ve kaliteli olarak yaptı

bana kalırsa nokia 2010 da hd çeken cihazlar çıakrcak full hd veya 720p çeken şekil şemaise n93i veya n93 gibi olursa manyak olur foto çekimi daha gelişkin olur en az 5 mb yaapr tahminim ekranı 2. 8inc cazip wlan filan hdmı çıkış düşünsenize böyel bir telefon çıakrdığını nokia nın
  • Selam arkadaşlar..
    Hayırlı günler..Benim için hala number one
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

samsung hd çeken i8910 tanıttı samsung ilkleri yapıyo

ama nokia arkadan geliyo ve samsungtan daha başarılı yapıyo örnek flaş video çekimi tv çıkışı samsungtan sonar çıakrdı ve ve kaliteli olarak yaptı

bana kalırsa nokia 2010 da hd çeken cihazlar çıakrcak full hd veya 720p çeken şekil şemaise n93i veya n93 gibi olursa manyak olur foto çekimi daha gelişkin olur en az 5 mb yaapr tahminim ekranı 2. 8inc cazip wlan filan hdmı çıkış düşünsenize böyel bir telefon çıakrdığını nokia nın

evet nokianın n93 efsanesini tekrar çıkarması gerekyor.süper olur.

düşünsenize n93 dizaynında 8mp kamera optik zoom ve xenon flash mükemmel olur dimi.

• Valla hafif ve ince yapmaz ise sanırım ben almam
  • Günaydın arkadaşlar..
    Hayırlı günler..
  • sanada hayırlı günler bluecat.bu topiği canlı tutmaya çalışıyorsun.bravo dostum.valla sende olmasan çürüyüp gidecek koca topik
  • iyi sohbetler arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.