Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
148.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi ne olsun idare ediyoruz.sen nasılsın? valla sende yazmasaydın hakkaten bu topik öldü diyecektim.ilk defa bu kadar ara verilmişti...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mga93

iyi ne olsun idare ediyoruz.sen nasılsın? valla sende yazmasaydın hakkaten bu topik öldü diyecektim.ilk defa bu kadar ara verilmişti...

İyilik sağlık arkadaşım
    Valla yaa,noldu diğer arkadaşlara anlamadım..Uzun zaman kimse uğramaz oldu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluecat

quote:

iyi ne olsun idare ediyoruz.sen nasılsın? valla sende yazmasaydın hakkaten bu topik öldü diyecektim.ilk defa bu kadar ara verilmişti...

İyilik sağlık arkadaşım

Merak etme dostum, ben sizi hep takip ediyorum. Bu arada biz Nokia bizim tel için firmware çıkartmadı diye kızıyoruz ama Nokia diğer markaların 8 MP'lik dokunmatik ekranlı tellerine bile bir cevap vermedi. Durun bakalım ben bunu fırtınadan önceki sessizliğe benzetiyorum. Muhtemelen daha önceki Nokia fragmanlarında gördüğümüz, inşallah clamshell büyük dokunmatik ekranlı ve en az 8 MP belki 10 MP li bir telefon ile cevap verecek diye düşünüyorum. O zamana kadar forever PC93 (Ama şu Renoir de kafa çelmiyor değil hani)

Başta sen ve mga93 olmak üzere tüm PC93'çülere selamlar, saygılar...

• AleykümSelam arkadaşım

Ben beklemedeyim,bakalım belki bir FW daha çıkarır ama ne zaman,yaparmı emin değilim
    Bencede bi bomba yapacak nokia,hadi hayırlısı

Hayırlı Günler arkadaşlar

SAYGILARIMLA..!
  • öncelikler tcuneytb ve bluecat selamlar ve Herkese selamlar

Sizleri buralarda görmek beni mutlu etti.Valla bende bakıyorum telefon ama pc93 yerine hala bir telefon bulamadım.PC93 ü gördüğümde budur dedim.Ama hala piyasalarda ve de gelecek modellerde BUDUR diyeceğim telefon yokkk.
    WM işletim sistemli birşeyler istiyorum.3 inc olsun. hafif ve ince olsun.
    Birde bataryası uzun ömürlü olsun.mutlaka wifi olsun..
    hadi bir el atında bizler yapalım ve tamamlayalım şu özellikleri.

Aslında kendi aramızda makul durumlara istinaden bir özellik ve çizim yaparak kendi aramızda bir paylaşımda bulunalım diyorum sizler ne dersiniz....

• Size Dimensions = mm
    Weight = ??? gr
    Display Type 640 x 480 WVGAyada TFT touchscreen, ?? M colors
    Size = pixels, 3.5 inches 3 inches olabilir
    - Proximity sensor for auto turn-off
    - Accelerometer sensor for auto-rotate
    - Full QWERTY keyboard
    - Handwriting recognition
    - Stereo speakers

Memory
    Card slot microSD (TransFlash), up to 16GB
    - 32 GB internal memory
    Data GPRS Class 32
    HSCSD Yes
    EDGE Class 32
    3G HSDPA, 3.6 Mbps
    WLAN Wi-Fi 802.11 b/g, UPnP technology
    Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
    Infrared port No
    USB Yes, v2.0 microUSB
    Features OS =???
    Messaging SMS, MMS, Email, Push Email, IM
    Browser WAP 2.0/xHTML, HTML, RSS feeds
    Games Yes + downloadable
    Colors White, Brown
    Camera ?? MP, , autofocus, video(VGA@120fps), flash; secondary videocall camera
    - Built-in GPS receiver
    - A-GPS support
    - Nokia Maps 2.0 Touch
    - Digital compass
    - Java MIDP 2.0
    - MP3/WMA/WAV/eAAC+ divx+Xdivx player
    - MPEG4/WMV/3gp video player
    - Stereo FM radio with RDS
    - FM transmitter
    - TV out
    - 3.5 mm audio output jack
    - Voice command/dial
    - Document viewer
    - T9
    - Flash Lite 3
    - Built-in handsfree
    Battery Standard battery, Li-Ion 2000 mAh (BL-4L)
    Stand-by Up to 830 h
    Talk time Up to 10 h 40 min

çizim kimden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 21 Ocak 2009; 22:23:27 >

• AleykümSelam **mga93**

Valla bende PCN93ümden vaz geçemiyorum..
    Çizimimde pek iyi değildir arkadaşım ama paylaşım güzel olur..

Bu arada N97i bi incele derim arkadaşım benimde aklımda yokken power18 nickli arkadaş önerdi..İnceledim şahsen değişik bir cihaz..
  • Selam dostlar;

"Clamshell" derim başka bir şey demem. Çizim için kusura bakmayın, ama belki içimizde öyle yetenek sahibi olanlar vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcuneytb

quote:

Orjinalden alıntı: bluecat

quote:

İyilik sağlık arkadaşım

Merak etme dostum, ben sizi hep takip ediyorum. Bu arada biz Nokia bizim tel için firmware çıkartmadı diye kızıyoruz ama Nokia diğer markaların 8 MP'lik dokunmatik ekranlı tellerine bile bir cevap vermedi. Durun bakalım ben bunu fırtınadan önceki sessizliğe benzetiyorum. Muhtemelen daha önceki Nokia fragmanlarında gördüğümüz, inşallah clamshell büyük dokunmatik ekranlı ve en az 8 MP belki 10 MP li bir telefon ile cevap verecek diye düşünüyorum. O zamana kadar forever PC93 (Ama şu Renoir de kafa çelmiyor değil hani)

Başta sen ve mga93 olmak üzere tüm PC93'çülere selamlar, saygılar...

Renoir ''' evet benimde kafamı celmiyor değil hani :))) işletim sistemi hususunda kafamda bir dünya soru işareti var.
    Birşey lazım oldumu ; eklemek istedinmi java uyumlusunu bulmak çok zor.
    AMA wm oldumu çok daha kolay.
    Bu arada HTC ve blackberry bold kullandım.
    HP nin 3.2 q914 cihazından daha iyi foto çekiyor ikiside.Heleki bold 2mp olmasına rağmen çok gercekci renkler veriyor.

• Samsung Pixon --- wifi si olsa tek gecerim.ama samsung hep videoda hüsran yaşattı ve de en büyük sorun batarya.Divx oynatıyor ama filimin sonuna kadar bataryası yetermi
    Renoir herşey iyi ama ekran görüntüsü o kadarda canlı değil ama bu batarya için iyi birşey.3.5 luk kulaklık girişi ve tv çıkışı yok değilmi?

Clamshell ile ilgili link verebilirmisiniz.

• http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2535&idPhone1=2495

bu iki telefondan sizce hangisi ama nedeni ile yazarmısınız ? iyi kötü yönü nedir.?

artık Wm simyan yalan uğraşmak istemiyorum.
    iyi video ama kaç bit te çekim yapıyor foto çeksin ama yatay dikey çözünürlükleri nedir.
    ,internette sörf yaparken kafamı ağrıtmasın.
    hafifi olsun
    bataryası iyi dayansın
    ekran görünümü iyi olsun ama kaç renk içerikli 262 K dan bahsetmiyorum aynı LCD tV lerdeki konstrat oranı gibi oranlar var.

mesela N93 videodaki kb değeri 2893 Kbps dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 22 Ocak 2009; 11:21:54 >

• External LCD (Pixel): 240 x 400 (3inch WQVGA) REnoir ekranı budur.secimimde bu olacaktır.
  • Selamlar dostum mga93;

Şimdi Samsung Pixon ile ilgili olarak

Main disadvantages:
    - No Wi-Fi connectivity
    - No voice-guided GPS navigation
    - Stylus as dongle only, no stylus compartment
    - No smart dialing

bu dört ana dezavantaj söylenmiş ki bunlardan 3 üne ben aman aman olsun demiyorum ama şu Wi-Fi olmaması varya bence en büyük eksisi. Ama onu da dert etmeyenler çıkabilir.

Renoir için de;

Main disadvantages:
    - Xenon flash is inadequately powered and causes the camera to underexpose (Gece çekimlerinde baş ağrıtabilir)
    - Fullscreen camera viewfinder doesn't show the entire frame
    - No video streaming over Wi-Fi (such as the mobile YouTube)
    - No Java connection over Wi-Fi (so Google Maps needs a data plan)
    - No voice-guided GPS navigation
    - Stylus as dongle only, no stylus compartment
    - Design will not appeal to everyone

Sayı olarak daha çok olmasına rağmen bence Pixon'dan daha az dezavantajları var. Bir de ne hikmetse ilk başta Renoir foto özelliği ile öndeyken şu an sanki Pixon'u övmeye başladılar.

İşte tüm bu sebeplerden dolayı beklemeye devam. Nokia mutlaka karşılık verece ama ne zaman? Bence geç de kalmya başladı. Bu arkadaşlar pazarın kaymağını yeme stratejisi bakımından parayı alıp götürecekler eğer Nokia bir yanıt vermez ise.

Saygılar, selamlar...

• Pixon da wi-fi olsa zati gerçekten mükemmel bir cihaz..
    Neden yapmamışlarsa sanki..
  • valla dostum nokia yı beklemek ömürü bitirecek
    iyi birşey çıkarır ama çok pahalı vede büyük birşey tabikide gr 155 yakın olurrr
    ben artık nokiadan vaz geçtim
    artık ya herşey içinde olsun ek proğramlar kurmaya gerek kalmasın yada WM işletim sistemi olsun diyorum.Motorola çıkarmış iyi birşeye benziyor

A3100
    http://www.gsmarena.com/motorola_a3100-2622.php

• quote:

mesela N93 videodaki kb değeri 2893 Kbps dir.

RENOIR

Video: DX50 (DivX 5.x/6.x), 640 x 480, 2501kbps
    SES: 0x0055 MPEG-2 Layer 3 16000Hz 64kbps
  • Selam arkadaşlar,nasılsınız?
  • Arkadaşlar bir sorum olacak;
    Bu N93 e format atıyorum, programları yüklşüyorum çook hızlı çalışıyor aradan zaman geçior bir yavaşlama kasılma sanki CPU takılır ya PC de aynı onun gibi beni çook uyuz edior ya hep format hep sormat bilen var mı bir çözüm?
  • Şİmdi sanki ben bilmiyorum gibi bir yazışma olmuş, yüklemeler sürekli yapılmıyor, formattan sonra belli başlı olmazsa olşmaz programlarımı ve 3 tane java oyunu yüklüyorum 1,5 ay geçmeden tel yavaşlıyor en son dün akşam otobüsten idim son aramalar tuşuna basıyorum en az 10 sn bekliyor isimler teker teker geliyor falan neyse yine ben bildiğimi yapayım!
  • quote:

Orjinalden alıntı: western-digital

Şİmdi sanki ben bilmiyorum gibi bir yazışma olmuş, yüklemeler sürekli yapılmıyor, formattan sonra belli başlı olmazsa olşmaz programlarımı ve 3 tane java oyunu yüklüyorum 1,5 ay geçmeden tel yavaşlıyor en son dün akşam otobüsten idim son aramalar tuşuna basıyorum en az 10 sn bekliyor isimler teker teker geliyor falan neyse yine ben bildiğimi yapayım!

Evet sen bildiğini yap.
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.