Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
148.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bluecat

Arkadaşım,
    Bu aralar telefon piyasasına,telefonculara pek bakamadım.Ama N93i nin sıfırını bulmak biraz zor olabilir yada zaman alır diyeyim

Benim aklımda görürsem sana hemen haber veririm..
    Neredesin arkadaşım?İstanbul mu?

hayır aydın da oturuyorum.ama merkez değil ilçesi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 20 Aralık 2008; 18:17:04 >
  • **mga93** arkadaşım iki cihazda oldukça başarılı,kullanışlı cihazlar.
    Ufak tefek farklılıklar var okadar.Ama şunu söylim samsungun video çekimi daha kaliteli ve şeçenek sunması çok iyi.(30fps,120fps)
    Ama N85 daha iyi duruyor,kasası iyi heleki yan ekran olarak bir maç yapılıyor gerçekten güzel

---------------------

Hıımm,anladım şugar N93i sıfır görürsem haber veririm arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluecat -- 21 Aralık 2008; 1:28:08 >

• quote:

**mga93** arkadaşım iki cihazda oldukça başarılı,kullanışlı cihazlar.
    Ufak tefek farklılıklar var okadar.Ama şunu söylim samsungun video çekimi daha kaliteli ve şeçenek sunması çok iyi.(30fps,120fps)
    Ama N85 daha iyi duruyor,kasası iyi heleki yan ekran olarak bir maç yapılıyor gerçekten güzel

---------------------

inovada 120 fsp kötü sonuç çıkardı ayrıca 30 fsp si mono kayıt olduğu gibi amr kayıt yapması kötü çok kötü bence bu i7110 da değişmişmidir allah bilir...

N85 video N93 gibi olacağını düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

metin hayırlı olsun kaça sattın?

Bak gördün mü Nejat kaçırdın işte

Cihazı 300liraya sattım.. ama bu paraya o kadar özellikli başka cihaz yok.. Şimdi E51- E65 arasında kararsızım

• quote:

ok hayırlı haberlrini bekliyorum hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: mga93

inovada 120 fsp kötü sonuç çıkardı ayrıca 30 fsp si mono kayıt olduğu gibi amr kayıt yapması kötü çok kötü bence bu i7110 da değişmişmidir allah bilir...

N85 video N93 gibi olacağını düşünüyorum.

hocam 120 fps kare yakalayan telefon varmıydı yaw.nokia henüz gelemdi bu seviyeye 30 fps de kaldı be.n93 ten iyimi bunların video kalitesi.n93 dvd kayıt yapabiliyor yani ondan bi sorayım dedim.
  • **mga93** arkadaşım i7110 nu kullanmadım teknik verilerine göre gayet iyi,belki bu modelde iyileştirme yapılmıştır
    N85 in video kalitesi gerçektende iyi,N93ü aratmaz N93de de dvd kalitesi var oda ayrı zaten

---------------------
    **metin** hayırlısı olsun söylediğin iki modelde hemen hemen aynı yalnız tasarımları farklı.E51 sanki daha erkeksi bir telefon yinede tercih senin..

• Bende E51 istiyorum ama istediğim metal kasalı olanı bulmam lazım.. düz siyah kasalı olanı basit geldi bana
  • quote:

**mga93** arkadaşım i7110 nu kullanmadım teknik verilerine göre gayet iyi,belki bu modelde iyileştirme yapılmıştır
    N85 in video kalitesi gerçektende iyi,N93ü aratmaz N93de de dvd kalitesi var oda ayrı zaten

yani hemen hemen video kaliteleri aynı ama n93 küçük bi farklada olsa videoda önde yani öylemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 21 Aralık 2008; 16:43:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci
    quote:

**mga93** arkadaşım i7110 nu kullanmadım teknik verilerine göre gayet iyi,belki bu modelde iyileştirme yapılmıştır

yani hemen hemen video kaliteleri aynı ama n93 küçük bi farklada olsa videoda önde yani öylemi?

Benim görüşüm az bi farkla N93 önde.
    N85te 5mpx kamera var ama N93ünde video kaydıda kenara atılacak gibi değil

• abi büyüklüğü ve ağırlığı birde foto noise oranı 36 temel sorunumu oluşturmakta
    N85 ile bunları bertaraf edeceğimi düşünüyorum
    acaba n85 de bu sorunlar kalkarmı yada kalkıp yeni sorunlar yaratırmı ?
  • N93 e göre biraz küçük ve hafiftir.Ayrıca noise olayı N85 te yok.Tamamiyle yok,sıfır noise demiyorum ama foto konusunda başarılı

valla başka sorunlar çıkartır mı bilemem ama kronik sorunu olan bir cihaz değiil
  • quote:

N93 e göre biraz küçük ve hafiftir.Ayrıca noise olayı N85 te yok.Tamamiyle yok,sıfır noise demiyorum ama foto konusunda başarılı

valla başka sorunlar çıkartır mı bilemem ama kronik sorunu olan bir cihaz değiil

hocam aynen katılıyorum video konusunda n93 ten daha iyisi yok.fakat şu samsung nasıl bişi acaba 120 fps özellik ile n93 ten iyimi sence?hem görüntü hemde ses alma kalitesiyle
  • quote:

quote:

N93 e göre biraz küçük ve hafiftir.Ayrıca noise olayı N85 te yok.Tamamiyle yok,sıfır noise demiyorum ama foto konusunda başarılı

hocam aynen katılıyorum video konusunda n93 ten daha iyisi yok.fakat şu samsung nasıl bişi acaba 120 fps özellik ile n93 ten iyimi sence?hem görüntü hemde ses alma kalitesiyle

120fsp rakamsal olarak iyi bir görüntü yakalama birimidir. Samsungda bu durum tartışılır boyutta.Çünkü Inovada formunda yakından takip ettim video konusunda N93 kadar değil örnek birkaç videoyu kendim izledim.

• hocam fakat şu aralar ilk defa samsung u düşünmeye başladım.çünkü symbian işletim sistemi koymuşlar.kullanım olarak nokia s60 telefonlarla tamamen aynı oluyor yani değilmi. os9.3 yazıyodu.sesi kaç kHz alıyor bu?n93 48kHz kalitede ve stereo alıyor
  • quote:

hocam fakat şu aralar ilk defa samsung u düşünmeye başladım.çünkü symbian işletim sistemi koymuşlar.kullanım olarak nokia s60 telefonlarla tamamen aynı oluyor yani değilmi. os9.3 yazıyodu.sesi kaç kHz alıyor bu?n93 48kHz kalitede ve stereo alıyor

işte bu noktada samsung korkutuyor beni amr formatında kayıt yapıyorsa çok kötü olur.
  • Arkadaşlar samsungun video çekimi 120fsp rakamı çok iyi ama gerçektende öyle mi bilemiyorum.
    Şahsen ben iyi olduğunu düşünmüyorum ve **mga93** arkadaşımızda karşılaştırmış videolarını izledim açıkcası okadarda iyi değil..

stereo olarak ses kayıt yapıyor mu açıkcası ondanda şüphedeyim.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Geçenlerde PCN93üme 4gb kingston marka kart alacaktım,önce deniyeyim dedim.Taktım cihaza ama haf.kartı bozuk uyarı verdi.Biçimlendirdim,telefonu kapatıp açtım ama yine aynı.
    Sizce neden olmuş olabilir?N93ün çalıştırdığı 4gb hafıza kartı varmı?

Benim bi arkadaşım kullanıyodu numarasını değiştirmiş ulaşamıyorum,kullandığı kartın markasıda hiç aklımda değil yaa..
  • kartına önce PC den 2.100 MB lik dosyalarını yükle sonra PC93 tak bakalım o zaman görecektir.Yani 4 GB kartın yarısından fazlası dolu olarak takmalısın...
    Bence marka ile alakası yoktur
  • Ben bu telefonun 93i sini arıyordum fakat bulamadım.Bulduğum yerlerdede fiyatı oldukça uçuktu.

Birde kaba diyorlar bana pekde kaba gelmedi.6260 beklemekmi yoksa bunu almakmı.
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.