Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::. n93 maceram bitti galiba normalde elimdeki bütün taktikleri kullanırdım ama bu sefer kurban bayramı nedeniyle ciddi bir maddi sıkıntı var galiba
Nejat ümitsizliğe kapılma.Evet kurban bayramı geldi,tabi birde ekonomik krizde var böyle durumların olması normal Ama merak etme istediğin bir n93 inşallah alırsın
inş zaten para biriktirmeye başladım kendi paramla alırsam maddi sorun olmaz bakalım ne kadar zaman biriktircez
quote:
Orjinalden alıntı: bluecat
quote:
Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci
nejat üzüldüm durumuna bende.alınsaydı şimdi çifte bayram yapmıştın vala.neyse üzme kendini.bende sipariş verdirdim.bekliyorum bulularsa hiç affetmicem alıcam.
Valla Nejat kardeşim almış olsaydı çifte bayram olacaktıı..
Hadi bakalım hayırlısı Şugar inşallah en kısa zamanda istediğin gibi bir n93 bulur-alırsın
ammiiiiiiinnnnnnnnn inşallah
türkiyeye gelmeyen n93i nin siyah modeli
karizma
karizma
Gerçektende çok güzel ya,farklı bir duruşu var keratanın Kafaya koydum bir tanede i modelini alıcam
versiyon sorgulaması yapan var mı arkadaşlar
Ben şimdi pcye nokia suiti yükleyip denicem bakalım nevar ne yok Hemen haber veririm arkadaşlar..
Arkadaşlar kontrol ettim.Ne yazıkki daha yeni bir yazılık yok Hala 20.0.058 versiyonunda ve bizdeee...
Kontrol ettim birde yanlışlıkla tekrardan yazılımı yüklemiş oldum
ne yapalım nokia PC93 ü unuttu artık bu saatten sonra yazılım yapmazlar bizeeeee
Bana öyle geliyor ama hiç belli olmaz İnşallah yaparlar,yeni nokialar gibi güzel bir yazılım çıkarsalar iyi oluur
Arkadaşlar, Herkesin Kurban Bayramı Mübarek olsun sanırım bayram dolayısıyla kimse uğrayamadı buraya
Herkesin Kurban Bayramı Mübarek olsun
quote:
Orjinalden alıntı: mga93
Herkesin Kurban Bayramı Mübarek olsun
Eyvallah dostum sağolasın,burada bi bizmi kaldık yahuu..
evet
Bende varımm
Oooo Metin kardeşim hoşgeldin yaw
Herkese Hayırlı Cumalar Arkadaşlar
versiyondan yeni bir gelişme ya da bir dedikodusu var mı